Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, chci se zeptat zda někdo máte na 307 alu kola s ET 15. V techničáku mám ET27, tak nevím jestli by to nedělalo nějakou paseku. Jinak jde o 6Jx15. Díky

Odesláno

Toto jsem řešil minulý rok: Vyskoušeli jsme jich několik. Ono se zdá že pasují ale je nutné si je oprubovat nasadit - plný rejd, plné zatížení a další a další věci. Nakonec jsem tam dal ET27 a nemám žádné nervy a jsem v klidu. Rozdíl ceny je minimální- mám dojem že ET15 jsou z partnera.

Odesláno
Původně zaslal: vlacir1

Pokud tam dáš ET 15, mohl by jsi mít potíže s policajtama, protože to není schválený zális.

Jak to myslíš?:myslim Kolikrát po tobě chtěl policajt sundat kolo,aby se přesvědčil jaké máš ET?:o Pokud to nečumí nějak extrémě z blatníků ven,tak to neřeší. Já ted dal mladý z nouze(čekám na pneu na její kola) svoje s ET 12 s pneu 205/60/15 a nikde nic nedrhne. Malinko koukaj ale je to pěkně baclatý:super Nevypadá to jako tramvaj,ale kdo to má mejt:)

Odesláno

ja mam ET13 7jx15 a pneu 195/65 a neni problem...len su neni tak schovane v blatniku, ale este ma ziadny policajt za to nezdzubal a ja mam na cestne kontroly paradne stastie :grr

Odesláno

S těma policajtama jsem to v tomto případě opravdu asi trochu přehnal, protože rozdíl mezi ET 15 a ET 27 je 12 mm o které je kolo s ET 15 více vysazeno ven než kolo s ET 27. Ten cenťák na první pohled možná ani není vidět a v tomto případě opravdu nebude policajt chtít, abys sundal kolo. Navíc velkej techničák není povinnost vozit, takže není ani vůči čemu zkontrolovat, pokud by momentálně neměli on-line přístup do detailu dopravní evidence. Nicméně se nám v přízni stalo (ale to bylo při daleko extrémnějším vytažení kol ven a bylo to na první pohled vidět), že to při první kontrole řešili domluvou a podruhé již dělali pupínky. Ale to jen na vysvětlenou.

Nevím, jak by to mohlo probíhat na STK, ale dneska se dá vyřídit všechno, když víš kam resp. ke komu zajít.

Odesláno
Původně zaslal: vlacir1

S těma policajtama jsem to v tomto případě opravdu asi trochu přehnal, protože rozdíl mezi ET 15 a ET 27 je 12 mm o které je kolo s ET 15 více vysazeno ven než kolo s ET 27. Ten cenťák na první pohled možná ani není vidět a v tomto případě opravdu nebude policajt chtít, abys sundal kolo. Navíc velkej techničák není povinnost vozit, takže není ani vůči čemu zkontrolovat, pokud by momentálně neměli on-line přístup do detailu dopravní evidence. Nicméně se nám v přízni stalo (ale to bylo při daleko extrémnějším vytažení kol ven a bylo to na první pohled vidět), že to při první kontrole řešili domluvou a podruhé již dělali pupínky. Ale to jen na vysvětlenou.

Nevím, jak by to mohlo probíhat na STK, ale dneska se dá vyřídit všechno, když víš kam resp. ke komu zajít.

;):super;)

Odesláno

na technický kontrolujou jen rozměr pneu, ET mi nekontrolovali nikdy a to ani když to bylo vyražený zvenku.....jedinej kdo to kontroluje jsou pojištováci - takže tam pak musí jít origa kola případně ty co jsou v TP

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...