Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No, neviem ci nenapisem blbost, ale P605 je ten, co sa z predu podoba na P406 (starsi model) a zozadu na P306 (starsi model)???:myslim...kazdopadne z toho mi logicky plynie, ze by tam mohli ist svetla pre 406 old model, ale urcite tam bude ina elektrika:roll (ale nech ti to tu niekto potvrdi, toto bola skor taka uvaha:D)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No, neviem ci nenapisem blbost, ale P605 je ten, co sa z predu podoba na P406 (starsi model) a zozadu na P306 (starsi model)???:myslim...kazdopadne z toho mi logicky plynie, ze by tam mohli ist svetla pre 406 old model, ale urcite tam bude ina elektrika:roll (ale nech ti to tu niekto potvrdi, toto bola skor taka uvaha:D)

tak to ani nahodou:bojim světla ze 406 tam nedostaneš.

Odesláno

No, aby som odcinil svoj odhad, tak polski bratia do P605 old model pchaju AE z P306 , tu je obrazok -->

15042008009qi1.jpg

A tu este jeden, ale ako vidis, chcelo by to nejaku upravu aj tak:papa

img0122atn2.jpg

A este tu-->

dscf3474wm8.jpg

[upravil dne 6.4.2009 Qcko]

Odesláno

No ja som to uviedol ako alternativu, najcastejsie tam pchaju svetla z 306, mne osobne sa to vsak vobec nepaci a celkovo do uprav P605 by som sa nepustal, predsa len su to starsie vozy:roll

Odesláno

mě napadlo bud ta 405,ale ty AE jsou na ní takový divný a malý,a jako druhá alternativa mě napadla Vectra A..má taky hranatý a podlouhlý světla..

4 Male Frog:neboj,víš že jsem se zařekl že na polykání peněz mám XSi:myslim:D

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

605 světla jdou krásně rozebrat. Nejlepší by podlě mě bylo udělat samo-domo, dát tam čočky a AE, všechno se dneska dá koupit zvlášť.

o tom už jsem taky přemýšlel,a asi to tak dopadne..

jen nevím jak to udělat s sklem,aby bylo čirý,případně čím ho nahradit..

Odesláno
Původně zaslal: chachar.fista

Původně zaslal: Fusion

605 světla jdou krásně rozebrat. Nejlepší by podlě mě bylo udělat samo-domo, dát tam čočky a AE, všechno se dneska dá koupit zvlášť.

o tom už jsem taky přemýšlel,a asi to tak dopadne..

jen nevím jak to udělat s sklem,aby bylo čirý,případně čím ho nahradit..

pokud je kryt světel skleněnej tak se dá vybrousit do čira.

Odesláno

pokud je kryt světel skleněnej tak se dá vybrousit do čira. To je pravda,ale je problém sehnat někoho kdo to vybrousí a vyleští...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...