chachar.fista Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 chci se optat,jestli někdo nevíte z jakého auta,by pasovala optika s AE na starší 605..koupit se to přímo na ni nedá,tak mě napadlo tam napasovat světla z něčeho jiného.. Citovat
Qcko Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 No, neviem ci nenapisem blbost, ale P605 je ten, co sa z predu podoba na P406 (starsi model) a zozadu na P306 (starsi model)???...kazdopadne z toho mi logicky plynie, ze by tam mohli ist svetla pre 406 old model, ale urcite tam bude ina elektrika:roll (ale nech ti to tu niekto potvrdi, toto bola skor taka uvaha:D) Citovat
čakom Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Qcko No, neviem ci nenapisem blbost, ale P605 je ten, co sa z predu podoba na P406 (starsi model) a zozadu na P306 (starsi model)???...kazdopadne z toho mi logicky plynie, ze by tam mohli ist svetla pre 406 old model, ale urcite tam bude ina elektrika:roll (ale nech ti to tu niekto potvrdi, toto bola skor taka uvaha:D) tak to ani nahodou:bojim světla ze 406 tam nedostaneš. Citovat
Qcko Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 No, aby som odcinil svoj odhad, tak polski bratia do P605 old model pchaju AE z P306 , tu je obrazok --> A tu este jeden, ale ako vidis, chcelo by to nejaku upravu aj tak:papa A este tu--> [upravil dne 6.4.2009 Qcko] Citovat
zpozdilek Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 K tomuz autu mi to vubec nějak nesedí Citovat
čakom Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Qcko: no jasný že tam dostaneš skoro všechno. ale taky musíš upravit všechny věci kolem Citovat
309GT Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 No,nejpodobnější světla to má asi dle mého názoru s 405kou,ale budou menší.... Citovat
Qcko Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 No ja som to uviedol ako alternativu, najcastejsie tam pchaju svetla z 306, mne osobne sa to vsak vobec nepaci a celkovo do uprav P605 by som sa nepustal, predsa len su to starsie vozy:roll Citovat
MALE FROG Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 fišto snad nechceš prznit předek ty svoji luxus car...? Citovat
chachar.fista Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 mě napadlo bud ta 405,ale ty AE jsou na ní takový divný a malý,a jako druhá alternativa mě napadla Vectra A..má taky hranatý a podlouhlý světla.. 4 Male Frog:neboj,víš že jsem se zařekl že na polykání peněz mám XSi:myslim:D Citovat
PnR Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 ak mas cire svetla tak by si mohol skusit to co edison, pripadne FX to predava.. Citovat
Fusion Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 605 světla jdou krásně rozebrat. Nejlepší by podlě mě bylo udělat samo-domo, dát tam čočky a AE, všechno se dneska dá koupit zvlášť. Citovat
chachar.fista Odesláno 8. duben 2009 Autor Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: Fusion 605 světla jdou krásně rozebrat. Nejlepší by podlě mě bylo udělat samo-domo, dát tam čočky a AE, všechno se dneska dá koupit zvlášť. o tom už jsem taky přemýšlel,a asi to tak dopadne.. jen nevím jak to udělat s sklem,aby bylo čirý,případně čím ho nahradit.. Citovat
čakom Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: chachar.fista Původně zaslal: Fusion 605 světla jdou krásně rozebrat. Nejlepší by podlě mě bylo udělat samo-domo, dát tam čočky a AE, všechno se dneska dá koupit zvlášť. o tom už jsem taky přemýšlel,a asi to tak dopadne.. jen nevím jak to udělat s sklem,aby bylo čirý,případně čím ho nahradit.. pokud je kryt světel skleněnej tak se dá vybrousit do čira. Citovat
309GT Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 pokud je kryt světel skleněnej tak se dá vybrousit do čira. To je pravda,ale je problém sehnat někoho kdo to vybrousí a vyleští... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.