Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj, kdo by doporučil nějaký internetový obchod na brzdové destičky na 1.6 HDi? chtěl bych měnit na všechny kola (včetně uzaviraciho vystrazneho kontaktu). díky. Byly mi doporučeny ROADHOUSE.

Odesláno

nevím kdo z vám používá na autě kotouče ATE, ale já bych do nich už nikdy nešel. Měnil jsem v prosinci a dal sem ATE, v květnu sem je měnil protože se zkroutili a to brzdím velice s citem a nedávám jim nijak zahulit. Od května mám najeto cca 4500km a kotouče jsou už zase v háji a to jsem se obzvlášť hlídal abych je správně zajel a ktomu jsem většinou brzdil motorem (když to šlo). Jakmile začnu brzdit tak mi div palubka nevyskočí vybracemi z auta ven. Budu je opět reklamovat a koupím origo sadu. ATE už nidky nechci vidět v mém autě shitt...:bacha

Ale mám dotaz, asi bych měl koupit i destičky co? Na těch co tam teď mám je najeto tak 8 - 9 tis:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Přema

A je je. a jsem v tom zase ted nebudu řešit Bremba ale z 2,7:myslim:myslim:myslim ......Peto prosím informace jestli by kototouče s třmenama s 2,7 hdi pásly na moje......

Peto tys mi teda poradil......ted nebudu spát......:D:D:D:D

[upravil dne 5-4-09 Přema]

Premo,mas namontovane tie vacsie kotuce na aute?Co vsetko trebalo menit a cca o kolko viac ta to vyslo ako klasika?Budem menit oblozenia aj kotuce a premyslam o tejto moznosti,vymenit kotuce za vacsi priemer,pokial by rozdiel v cene nebol nejaky horibilny...:papa

Odesláno

Samozřejmě že už dávno mám...asi tak rok.....Jestli sezeneš komplet celé brzdiče na 330mm tak samo že 330mm kotouče a k tomu potřebné desky...cena kotoučů a desek je jednou tolik dražší než normál klasiky a to ještě k tomu připočítej cenu nových či jetých brzdičů(třmenů)

Odesláno

Přece si nemyslíš že kotouče 330mm x 30 a 283mm x 28 budou cenově stejné a desky jsou taky jednou tolik větší bo 283mm brzdy jsou jednopístkové a 330 mm dvoupístkové.....

Odesláno

ze to bude drahsie to je mi jasne,ale par krat sa mi uz stalo,ze teoreticky lepsi diel bol len o nieco malo drahsi ako diel \"nizsej triedy ci vykonnosti\" (ak to vobec mozem takto porovnat)..tak som myslel,ci aj toto nebude podobny pripad.;)

Odesláno

Taky proto sem je dával......a to sem ještě musel koupit lehce sportovní \"zelené\" desky EBC bo origo desky k těmto 330mm brzdám jsou na moji nohu trošku slabčí.....:D:D:D:D:D jenom desky stály 4000,- Kč...no hold \"co neubrzdíš to neukecáš\":D:D:D

Odesláno

To jsem si právě myslel:fnuk.... tak na to prdím, to už je moc když si připočítám ještě zimní obutí protože tam mám 16tky plechy.

[upravil dne 3/8/10 Brizan]

Odesláno

vyzera to perfektne a este lepsie to musi brzdit :super ,ale ako tak pozeram,musel by som este dokupovat aj 18 elektrony...a to je pre moj sucasny rozpocet privela :( tak sa aspon pokocham Premovymi foteckami :D

Odesláno

Měl.....ale já je na to auto kupoval.......nekoupil sem auto už s 18\" ale s normál alu 17\"......18\" byli první co sem na auto kupoval......nejdřív kola a potom zbytek......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...