sarkan250 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 ahoj. chcem sa vas spitat vcom je problem: idem tak 120iatkov a auto mi zacne na ceste plavat. robi to aj pri nizsej rychlosti ked mu riadne stupim na plyn. ?? Citovat
Guest servisman Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 koukl bych zda máš dobře nafoukáno a pak podle mne tlumiče Citovat
pastorek Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 mäkké pneumatiky, zkrivený disk, čapy riadenia, silentbloky ramien, vôle v zadnej náprave ... postupne vylučuj. Citovat
Kajo Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 zdravim, tiez sa mi to stava, a taktiez minule som skusal naschval prudko zabrzdit( asi zo 100) , a auto plavalo ako na vode!! v com to moze byt?? A tiez hlavne pri predbiehani = pri prechode cez pruhy vo vyssich rychlostiach!!! diky za pripomienky [upravil dne 7/4/09 Kajo] Citovat
Kajo Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: pp205 tycky zadni napravy rozhodi komplet auto myslis torzne tyce? Citovat
mio Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Jak píše pastorek nejpravděpodobněji uložení ramen přední nápravy,většinou zadní uložení. Citovat
bagr Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Zdvihni si přední kolo, nech si s ním zakývat a sleduj spodní kulový čep. Plavání auta po cestě začíná většinou tam. Citovat
pastorek Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Nemusíš to koleso ani zdvíhať. Priamo na zemi silne zakývaj vrchnou časťou k sebe a od seba. Akonákle počuješ nejaké kovové klopanie tak je vôľa v čapoch alebo ložisku. To sa dá urobiť na všetkých a vieš orientačne vôle v podvozku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.