Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se dneska u nás přehnala bouřka a aby to nebylo málo i s kroupama,to bylo vody až to zatopilo sousedovic panelák,houkačky ,majáky,hasiči,to byl rachot,a jelikož bydlim naproti,tak sem tam nesměl chybět

050420091583.jpg050420091581.jpg050420091582.jpg050420091583.jpg

Odesláno
Původně zaslal: marko306

no pekne. Ale vsimol som si naproti 306 break a 306 sedan:P

vim že sem asik debil, ale sedana nevidim

[upravil dne 5/4/09 wooody]

Odesláno

Tak se asi dneska toho videa nedočkáte,sem asi přepracovanej,ne a ne na to přijít,jak to nahrat na jou tube:myslim

Jdu spát,zejtra to zkusim znova,třebas na to přídu

[upravil dne 5.4.2009 vendi.stejskal]

Odesláno

ale notaaak. Debil nie:bacha tretia fotka uplne napravo:super

Kurna to je presne ako mooooj, do bodky. Aj farba, aj narazniky, mozna i poklice :D :D :D tak mam dvojnika :D

Aby som vysvetlil, 306 v sedanu po facelifte, je na cestach stretnut taky mensi zazrak, a v uplne cervene farbe, uplny....

Odesláno

LubkO tak s tymi sedanmi po facelifte mas uplnu pravdu. Veeelmi malo ich je. Ja som napriklad zistil ze mas sedan az ked pastorek zalozil vlakno oplati sa kupit toto auto? To dole co mas napisane som nejako prehliadol. Dufam, ze mi to odpustis. Daj si do avataru nejake foto co ukaze ze mas sedan

Odesláno

LubkO tak s tymi sedanmi po facelifte mas uplnu pravdu. Veeelmi malo ich je. Ja som napriklad zistil ze mas sedan az ked pastorek zalozil vlakno oplati sa kupit toto auto? To dole co mas napisane som nejako prehliadol. Dufam, ze mi to odpustis. Daj si do avataru nejake foto co ukaze ze mas sedan

Tu mas aj par fotiek, hlavne zozadu a bokov, spredu to kazdy pozna :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...