Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar pazouti,

pozeral sem si jednu recenziu na vebe, kde bola 406 (pred aj po facelifte) oznacovana, jako hodne znama vdaka neucinym svetlam. Jaky mate nato nazor? Skusim hodit foto, nech posudite, jak to sviti, a hlavne kam (pri new.model to svetlo na ceste vytvara take mapy). Podotykam, ze mam obycajne zarovky, ne zadne Osram NB, alebo neco take...

post-0-14109605766708_thumb.jpg

Odesláno

no sak stazovat sa nemozem, len sem si dlho zvykal na tie mapy. Favak mi svitil vic rozlozene a suvisle... No a co vy dalsi? foto by nebylo? Nech vim, ci to mam dobre zestelovane, lebo po buracke sem si menil aj nadstavoval svetla sam.. :)

[upravil dne 5.4.2009 foxo]

Odesláno

Podle fotek těžko soudit. Automatika, tuplem v mobilu, dovede posílit efekty velmi výrazně. Jediné relevantní rovnání lze provést laboratorním měřením. Subjektivně jen podle srovnání a to ještě s výhradně manuálním nastavením expozice a to stejě na srovnávaných snímcích.

Jiak já se světly na mém autě spokojený nebyl. Nejprve jsem dal osramy NB, pak jsem přešel na HID xenon a teď mám xenon v čočkáh... To je úplně jiný kafe. :-)

Odesláno

ked ti to malo :o:osvieti tak tam daj pridavne halogeny každy aspon po 1500w a uvidiš ten rozdiel:D:D:D:D:D:D:mrk:P:aut

[upravil dne 5/4/09 virnik]

[upravil dne 5/4/09 virnik]

Odesláno
Původně zaslal: Edison

...Nejprve jsem dal osramy NB, pak jsem přešel na HID xenon a teď mám xenon v čočkáh... To je úplně jiný kafe. :-)

No dyť říkám, že jsou lidi zhejčkaný:aut:D

Odesláno

no keby ty xenony byli povolene, tak bych do teho taky sel. Ale nejsou. A kevsemu minuly tyden kvuli temu zebrali kamosovi pri cestnej kontrole TP a SPZtky (opel vectra) takze fakt ty xeny ne. Kopu penez vrazim do xenonu, dalsi kopu na uplatky na STK, a pak dalsi kopec za pokuty. Ja nejsem milionar. Chcem jezdit tak, ze ked vidim poldu, tak ho mam na haku, lebo vim, ze mam vse v poradku, a ne se bat, kde nane narazim.

Jasne je to, ze kdo mal raz xenony, tak halogen nikdy vice...

[upravil dne 5.4.2009 foxo]

Odesláno
Původně zaslal: virnik

a čo nočne videnie to neni zakazane:super

Dobrej nápad, a korát nevím, co bys dělal, kdyby proti tobě v noci jel nějakej \"fabiatik\" s HID sadou :D Ikdyž ona by tě s nočním viděním oslnila i baterka od cyklisty:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...