foxo Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Zdar pazouti, pozeral sem si jednu recenziu na vebe, kde bola 406 (pred aj po facelifte) oznacovana, jako hodne znama vdaka neucinym svetlam. Jaky mate nato nazor? Skusim hodit foto, nech posudite, jak to sviti, a hlavne kam (pri new.model to svetlo na ceste vytvara take mapy). Podotykam, ze mam obycajne zarovky, ne zadne Osram NB, alebo neco take... Citovat
foxo Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 a dalkove... [upravil dne 5.4.2009 foxo] Citovat
foxo Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 pohled od kapoty stretavacky... [upravil dne 5.4.2009 foxo] Citovat
MJSytic Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 To svítí dobře ne?! Lidi jsou prostě zhejčkaný no Citovat
foxo Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 no sak stazovat sa nemozem, len sem si dlho zvykal na tie mapy. Favak mi svitil vic rozlozene a suvisle... No a co vy dalsi? foto by nebylo? Nech vim, ci to mam dobre zestelovane, lebo po buracke sem si menil aj nadstavoval svetla sam.. [upravil dne 5.4.2009 foxo] Citovat
čakom Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 mám starej model a nemůžu si stěžovat. žárovky mám bosch. Citovat
Edison Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Podle fotek těžko soudit. Automatika, tuplem v mobilu, dovede posílit efekty velmi výrazně. Jediné relevantní rovnání lze provést laboratorním měřením. Subjektivně jen podle srovnání a to ještě s výhradně manuálním nastavením expozice a to stejě na srovnávaných snímcích. Jiak já se světly na mém autě spokojený nebyl. Nejprve jsem dal osramy NB, pak jsem přešel na HID xenon a teď mám xenon v čočkáh... To je úplně jiný kafe. :-) Citovat
virnik Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 ked ti to malo :osvieti tak tam daj pridavne halogeny každy aspon po 1500w a uvidiš ten rozdiel:D:D:D:D:D:D:mrk:P:aut [upravil dne 5/4/09 virnik] [upravil dne 5/4/09 virnik] Citovat
Edison Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 ... a za auto malou jadernou elektrárnu... :-DDD Citovat
virnik Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 stači ti reaktor na izitopy ten to utiahne:aut Citovat
virnik Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 alebo uran 235 a svieti ti to perfektne v noci presvietiš aj múr:D:D:D:D:D:D Citovat
MJSytic Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: Edison ...Nejprve jsem dal osramy NB, pak jsem přešel na HID xenon a teď mám xenon v čočkáh... To je úplně jiný kafe. :-) No dyť říkám, že jsou lidi zhejčkaný Citovat
Edison Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Rád se hejčkám, neasi... Když energie, tak nakdah... :-D Teď sháním nakadrii, ale tý je fakt málo... :-DDD Citovat
foxo Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 no keby ty xenony byli povolene, tak bych do teho taky sel. Ale nejsou. A kevsemu minuly tyden kvuli temu zebrali kamosovi pri cestnej kontrole TP a SPZtky (opel vectra) takze fakt ty xeny ne. Kopu penez vrazim do xenonu, dalsi kopu na uplatky na STK, a pak dalsi kopec za pokuty. Ja nejsem milionar. Chcem jezdit tak, ze ked vidim poldu, tak ho mam na haku, lebo vim, ze mam vse v poradku, a ne se bat, kde nane narazim. Jasne je to, ze kdo mal raz xenony, tak halogen nikdy vice... [upravil dne 5.4.2009 foxo] Citovat
virnik Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 a čo nočne videnie to neni zakazane:super Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: virnik a čo nočne videnie to neni zakazane:super Dobrej nápad, a korát nevím, co bys dělal, kdyby proti tobě v noci jel nějakej \"fabiatik\" s HID sadou Ikdyž ona by tě s nočním viděním oslnila i baterka od cyklisty:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.