Maverick Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Ahoj, Dneska mě mičule pěkně vypekla. Celou dobu mi ukazuje rafička, že paliva je dost a najedou auto začalo škita, nechtělo jít do otáček a zdechlo. Tak jsem nastoupil s technikou a začal zkoumat, kde je problém. Po cca hodině se rafička \"odsekla\" a spadla na nulu. To už jsem věděl odkud fouká vítr, tak jsem bafnul kanistr a mazal pro benzín. Dolil jsem ho tam a auto zas šlape jak hodinky. Tahle událost mě ale nakola k tomu, abych už konečně tenhle problém začal řešit. Tak se chci zeptat, kudy se dostanu k měrce paliva v nádrži? Na co se připravit a tak podobně. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 POd zadnými sedadlami je otvor, uzatvára ho taká veľká rebrovaná matka čo sa zle povoľuje. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 no otazka je jestli se ti neseka ručička v budíkách.....jde to jednoduše zjistit,,,tyhle měřiče pracují na principu změny odporu potencionmetru(ktery je umístěn v nadrži v sacím koši,plovák a jeho ramenko s jezdcem jezdí po drážce poťáku).....Takže demontuj spodní díl zadních sedadel,,odkryj protihlukovou plsť vrstvu:D a před tebou se objeví krasny,černy kruhový uzávěr,ten vyloupni a uvidiš palivovou nádrž a sací koš.Odpoj konektor(a jsou tam 3 vodiče,když propojíš ty krajní kabelem tak by měl palivoměr ukazat plnou a po vyndaní kabliku zase plynule ručka spadnout).. a přivodní hadice(radči poznač hadici)Koš je připevněn k nádrži pomocí obroučky se zavitem,tu musíš povolit a vytočit ven, následně mužeš sací koš s ukazatelem stavu demontovat.... PS:Před demotáží koše místo řadně očistit,bívá tam dost bordelu;) Myslím si že bude problém v budíkach.... Citovat
Maverick Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 Díkes, mrknu na to zejtra. A v budíkách problém nebude, protože se s tim problémem potýkám od doby, kdy jsem auto přivezl, takže jsem už zkoušel jiné budíky, které byly 100% funkční a problém byl stejne. Ona se mi totiž už stala i situace, že jsem dojel k benzínce se skoro suchou nádrží, natankoval jsem za 1200,- a rafička byla furt na nule a svítilo hladový oko, takže bych řekl, že se zadírá plovák v nádrži. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: Mef Díkes, mrknu na to zejtra. A v budíkách problém nebude, protože se s tim problémem potýkám od doby, kdy jsem auto přivezl, takže jsem už zkoušel jiné budíky, které byly 100% funkční a problém byl stejne. Ona se mi totiž už stala i situace, že jsem dojel k benzínce se skoro suchou nádrží, natankoval jsem za 1200,- a rafička byla furt na nule a svítilo hladový oko, takže bych řekl, že se zadírá plovák v nádrži. aha tak to jo,,,to jsem nevedel...bude bude sekly plovak a nebo bude špatny ten jezdec či poták ,,,uvidíš až to rozdělaš....vem si k ruce multimetr a proměř ty krajní kontakty....a pomalu popojížděj s plovakem,,,,no a uvidíš jestli tam je ,,třeba díra\".... Citovat
Maverick Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 Uvidíme co s tím půjde dělat. Kdyžtak se stavim u kámoše a kuchnu mu plovák s xantie co se mu válí na dvoře, jen doufám, že budou stejné. Citovat
Čeněk Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Mě to dělalo něco podobného. Po výměně budíků problém pokračoval. Tak jsem vlezl pod sedadlo, vydělal čidlo hladiny, pohnul jsem s ním a ručička šlapala. Pak jsem si všimnul, že na nádrži a plováku je značka, tyto značky musí k sobě, mě tam asi předchozí majitel lezl a nedal je k sobě a plovák drhl v nádrži. Ahoj a jedná se o 405 TD [upravil dne 5.4.09 Čeněk] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.