Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už je to vyřešený.Vyměnil jsem filtry,vzduchový palivový a pevných částic a je po problemu.Diagnostika si ce ne u Peugeot ale za to jenom za tři sta.Díky moc:super

• O 3 měsíce později...
Odesláno

No tak to je smutný, o citouši se člověk v manuálu dozví víc, než v manuálu k milouškovi pažoutkovi???:myslim:o:o asi je někde chyba!!!!!!! Mě to nedávno přijízdě psalo něco ve stylu tory(s) default, nebo co, pouštěl jsem si cédo, tak jsem si myslel, že to je název písně, ale ne.

• O 1 rok později...
Odesláno

Mne táto hlášku vypísalo včera - zaujímavé je že sa zapne aj kontrolka ASR aj motor súčasne.

Pred mesiacom som bol v servise, doplnili FAP, vymenili čidlo na víčku nádrže a je to tu zas presne ako pred mesiacom - obidve kontrolky začnú svietiť naraz. Kontrolka ASR zhasne po cca 1 km, kontrolka motora svietila ďalších cca 50 km (2x štart), potom zhasla. Pri dnešnej ceste po diaľnici do BA začali svietiť znova obidve kontrolky, ASR zhasla, motor svieti.. Samozrejme že motor ide v núdzovom režime - znížený výkon.

Odesláno

To já mám na 2,2 benzin jiný problém. Zastudena O.K, zahřeje se, hláška \"chyba emisního systemu a motor jako by na 3 válce. Svíčky měněný. Co kua s tím? Dík za radu

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím, mám k téhle hlášce už projetou diagnostiku a hlásí závadu P0245 - plnící tlak turbokompresoru - průtok vzduchu je větší než maximum, auto padá do nouzáku. Egr i fap off. Když jezdím po městě, nedržím delší dobu stejný otáčky, tak to třeba funguje celej den. Jinak stačí třeba 5 sec po rovný silnici a padá. Mám nějakou šanci (doma) zjistit jestli to může dělat wastegate ventil ? Nebo ? Swirl na pohled taky funguje.

Odesláno
To já mám na 2,2 benzin jiný problém. Zastudena O.K, zahřeje se, hláška \"chyba emisního systemu a motor jako by na 3 válce. Svíčky měněný. Co kua s tím? Dík za radu

Ja mam benzinovu Phedru s motor V6 3.0i a tiez mi to raz slo na 5 valcov s hlaskou \"depollution system faulty\" alebo \"antipollution faulty\",ale stale.Fuc bola zapalovacia cievka na jednej sviecke.Nastastie na prednom rade valcov.Dozadu sa nedostanem.Vymenena (40€) a uz je po probleme,no chybu som musel dat vymazat cez diagnostiku,lebo sama nezmizla,kontrolka stale svietila.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...