Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak co, nachytal vás dnes někdo? :aut

Mě dneska zákeřně nachytala mladá :mad: Ale asi za 5-6 sekund mi to doklaplo. Pěkně se mi rozbušilo srdce :D Víte čím mě nachytala? :D

Odesláno

Že by pozitivním těhotenským testem?

Mě dneska nachytala jedna hezká blondýnka, která mi napsala, že se jí stala nehoda a že si obarvila vlasy na černo. Jelikož je ale blonďatá, tak to zrovna prej pěkně nechytlo a je to nějaký flekatý. V sobotu jsem s ní měl vyrážet na jarní celodenní výlet, tak jsem si říkal, co to asi vedle mě bude celej den chodit.

Odesláno

dolly1010: některé slečny 30+ pozitivní těhotenský test vyhlížejí stejně nedočkavě, jako někteří pánové nové vydání časopisu Svět motorů :D

Odesláno
Původně zaslal: vix

dolly1010: některé slečny 30+ pozitivní těhotenský test vyhlížejí stejně nedočkavě, jako někteří pánové nové vydání časopisu Svět motorů :D

tak svet motoru zrovna ne. Ale jako i nektere damy co maji pod tricet ti vyhlizeji nedockave....

Odesláno

Některé slečny 30+ pozitivní těhotenský test vyhlížejí stejně nedočkavě, jako někteří pánové nové vydání časopisu Svět motorů :D

někteří pánové 19+ pozitivní těhotenský test vyhlížejí stejně nedočkavě jako nový díl Ordinace v Růžové zahradě :D

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Některé slečny 30+ pozitivní těhotenský test vyhlížejí stejně nedočkavě, jako někteří pánové nové vydání časopisu Svět motorů :D

někteří pánové 19+ pozitivní těhotenský test vyhlížejí stejně nedočkavě jako nový díl Ordinace v Růžové zahradě :D

Co si budeme povídat, v tomhle věku i slečny okolo 20+ pozitivní test berou (ještě zatím) jako prohru :D:roker

Odesláno

Co se týče apríla, dnes mě nevytočil nikdo (a ani mě se vytočení zrovna moc nepovedlo). Pokud se ale na problém podívám šířeji, tak nejvíc boduje firma zajišťující rekonstrukci Medvědího brlohu - ta nám totiž koncem března 2008 slíbila, že celá rekonstrukce bude hotova do 15. 7. 2008, stavbu nám ale ještě sále do užívání nepředala (byť tu již týden bydlíme, ještě stále není byt bez závad).

Až mě přejde vztek, možná napíšu humoristický román o tom, jak je lépe vyhýbat se jakémukoli setkání se stavebníky a co vše se může přihodit, když se rozhodnete pověřit stavební firmu rekonstrukcí bytu.

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

tak svet motoru zrovna ne. Ale jako i nektere damy co maji pod tricet ti vyhlizeji nedockave....

A? Ty snad znas lepsi duvod byt na tomhle svete, nez zalozit stastnou rodinu a mit zdrave potomky?

Radsi se prokalit az do 40ti a zjistit, ze jsi na svete zustal sam?

No kazdemu, co jeho jest... Ale myslel jsem si, ze z puberty jsi uz vyrostl ;)

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: Marlin

A? Ty snad znas lepsi duvod byt na tomhle svete, nez zalozit stastnou rodinu a mit zdrave potomky?

Radsi se prokalit az do 40ti a zjistit, ze jsi na svete zustal sam?

No kazdemu, co jeho jest... Ale myslel jsem si, ze z puberty jsi uz vyrostl ;)

ja vim o jednom duvodu, treba zachranovat stary auta ;)

no, aleč ja bych rekl ze v mym veku mam jeste na rodinu tak 5 let cas...

Odesláno

Marlin: a na zachranu aut je rodina prekazkou? :myslim pane jo, tomu rikam zivotni priority :D Ale budiz :-)

Btw a on \"cas na rodinu\" neni dan vekove, ale psychicky ;)

Odesláno

Já se ženil v sedmatřiceti (Helče bylo 30) a nemyslím si, že by mi něco uteklo.

Blbnutí svobodného borce jsem si užil do sytosti a potom jsem přivedl Pavlíka do rodiny, která nemusí bydlet ve 2+1 společně s rodiči a snad i může klukovi pořídit to, co je pro jeho život důležité (netvrdím, že je to moc a že je to všechno jen moje zásluha (třeba smrt táty mě hodně mrzí i po těch pěti letech - je ale pravda, že díky ní máme nadstandartní byt), kdybych se ženil ve dvaceti, bylo by všechno podstatně složitější).

[upravil dne 1/4/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Marlin: a na zachranu aut je rodina prekazkou? :myslim pane jo, tomu rikam zivotni priority :D Ale budiz :-)

Btw a on \"cas na rodinu\" neni dan vekove, ale psychicky ;)

mno, hlavně, že ty slečny 30+ v tom mají jasno ( ty jsou z toho až moc psychicky ...) ;)

Medvěd: Kája Gott zplodil potomka v 67 nebo v 68 letech. Já bych na děcko v tomhle věku nervy neměl ;) Přece jenom, kolik mu bude, až děcko vyjde VŠ ? :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...