Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny. Dnes ráno jsem zjistil pískání z pod levého kola.:(Pískání se objevuje nepravidelně, při mírném zatačení volantem doprava. Mám tušení na vadné ložisko:myslim Nebo kde by mohl být problém?

Odesláno

Taky mi u levého předního kola něco píská.. Myslel jsem že je to poloosa, protože tam je prasklá prachovka.. Ale spíš si myslím, že bude křivej kotouč, protože když pomalu brzdím, tak to začne pískat a když sešlápnu brz. pedál víc tak už to nepíská.. A přesně tak jak ty říkáš \"travis\" když z lehka při jízdě točím volantem na obě strany tak taky a néé vždy.. Taky nevím.. Díky za rady..

Odesláno
Původně zaslal: Milanos

Taky mi u levého předního kola něco píská.. Myslel jsem že je to poloosa, protože tam je prasklá prachovka.. Ale spíš si myslím, že bude křivej kotouč, protože když pomalu brzdím, tak to začne pískat a když sešlápnu brz. pedál víc tak už to nepíská.. A přesně tak jak ty říkáš \"travis\" když z lehka při jízdě točím volantem na obě strany tak taky a néé vždy.. Taky nevím.. Díky za rady..

To pískání při dobrždování sedí. při prudkým brždení nic. Znamej řikal at to zatim neřešim, ale me se to moc nezdá:nevim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Připadá mi že se to pískání ozývá víc a víc... No, snad jen destičky.. Ale až mi upadne kolo, to bude sranda . .. ;)

Určite ti nič neodpadne a je to bežný prejav nekvalitných vybrujúcich doštičiek.
Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Připadá mi že se to pískání ozývá víc a víc... No, snad jen destičky.. Ale až mi upadne kolo, to bude sranda . .. ;)

Určite ti nič neodpadne a je to bežný prejav nekvalitných vybrujúcich doštičiek.

A nemůže v tom hrát roli ještě kotouč?? Takže když koupím jiné destičky, mělo by to být ok.. Jinak to bude dělat furt, dokud je nevyměním?? :blicismajlik:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...