travis Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Zdravim všechny. Dnes ráno jsem zjistil pískání z pod levého kola.:(Pískání se objevuje nepravidelně, při mírném zatačení volantem doprava. Mám tušení na vadné ložisko:myslim Nebo kde by mohl být problém? Citovat
travis Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne To budú doštičky. Ložisko nepíska. Takze myslis jen nejaká špína v destickách? Citovat
AnotherOne Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Skús jemne pribrzďovať keď budeš zatáčať či to má vplyv na pískanie. Citovat
Milanos Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Taky mi u levého předního kola něco píská.. Myslel jsem že je to poloosa, protože tam je prasklá prachovka.. Ale spíš si myslím, že bude křivej kotouč, protože když pomalu brzdím, tak to začne pískat a když sešlápnu brz. pedál víc tak už to nepíská.. A přesně tak jak ty říkáš \"travis\" když z lehka při jízdě točím volantem na obě strany tak taky a néé vždy.. Taky nevím.. Díky za rady.. Citovat
travis Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Milanos Taky mi u levého předního kola něco píská.. Myslel jsem že je to poloosa, protože tam je prasklá prachovka.. Ale spíš si myslím, že bude křivej kotouč, protože když pomalu brzdím, tak to začne pískat a když sešlápnu brz. pedál víc tak už to nepíská.. A přesně tak jak ty říkáš \"travis\" když z lehka při jízdě točím volantem na obě strany tak taky a néé vždy.. Taky nevím.. Díky za rady.. To pískání při dobrždování sedí. při prudkým brždení nic. Znamej řikal at to zatim neřešim, ale me se to moc nezdá Citovat
AnotherOne Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Vyzerá to na doštičky, nie je to vada. Citovat
Milanos Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Připadá mi že se to pískání ozývá víc a víc... No, snad jen destičky.. Ale až mi upadne kolo, to bude sranda . .. Citovat
pastorek Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: Milanos Připadá mi že se to pískání ozývá víc a víc... No, snad jen destičky.. Ale až mi upadne kolo, to bude sranda . .. Určite ti nič neodpadne a je to bežný prejav nekvalitných vybrujúcich doštičiek. Citovat
Milanos Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Milanos Připadá mi že se to pískání ozývá víc a víc... No, snad jen destičky.. Ale až mi upadne kolo, to bude sranda . .. Určite ti nič neodpadne a je to bežný prejav nekvalitných vybrujúcich doštičiek. A nemůže v tom hrát roli ještě kotouč?? Takže když koupím jiné destičky, mělo by to být ok.. Jinak to bude dělat furt, dokud je nevyměním?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.