urdemala Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 medvěd: vim co máš namysli s těma šancema a mam taky podobnej názor. o to víc mě baví koukat na sportovce, kteří se i z vesnice dostali na špičku ledovce. matně si vzpomínám na pavla nedvěda jak u nás v aši hrával za juniorku cheb :-) Citovat
vix Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Medvěde, paměť je krátká ... jinak, co se týče mazání lyží na šampionátech apod. - je vidět, že těm prkýnkům doopravdy neholduješ. (nicméně komentář se počítá) Citovat
Medvěd Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 Původně zaslal: vix Medvěde, paměť je krátká Co má jako slovní přestřelka společnýho s tím, jaké primadony nás reprezentují v kolektivních sportech (fotbal, hokej) ?? Abys mi rozumněl, v žádném případě jednání kluků na kanále neschvaluju - ale třeba něco podobného je vidět vlastně v každém hokejovém zápase (a když jsem se nad tím pozastavil, bylo mi myslím Pe.Trem sděleno, že je jiná doba a tak je to vlastně úplně normální). Vidím, že mi dva se v tomto tématu opravdu nemáme šanci shodnout a protože nechci upadnout na úroveň hospodského blábolila, raději už dále reagovat nebudu, co jsem chtěl, to jsem už řekl. Citovat
aka Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 chlapci, klido se hadejte, ale Medo, neplet mi a my!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.