Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mělo to sice být ještě chvilku tajemství, ale stejně už se to profláklo, takže to uvedu na pravou míru. 106 mě o víkendu, s mým neskonalým smutkem :( :( opustila, resp. odjela k novému majiteli, a v pondělí už bylo doma autíčko nové. Jen bych chtěl říci, že tímto rozhodně na 106 a celý peugeot club určitě nezanevřu a budu ho navštěvovat dále ;)

[upravil dne 1.4.09 kujon106]

post-0-14109605656362_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Mělo to sice být ještě chvilku tajemství, ale stejně už se to profláklo, takže to uvedu na pravou míru. 106 mě o víkendu, s mým neskonalým smutkem :( :( opustila, resp. odjela k novému majiteli, a v pondělí už bylo doma autíčko nové. Jen bych chtěl říci, že tímto rozhodně na 106 a celý peugeot club určitě nezanevřu a budu ho navštěvovat dále ;)

[upravil dne 1.4.09 kujon106]

To je dobrej april :)

Odesláno
Původně zaslal: s1600

Bawo pekny,muj sen,ale snad sis nemyslel,ze ti na to nekdo vlitne:D

S tim teda souhlasim:) zrovna Ty by si svou s16ku nikdy nevymenil :), na to te znam az moc dobre .)

Odesláno

Jo ono je vlastně dneska 1. dubna, proto mi to nevěříte :-) Nicméně je tomu opravdu (pro někoho možná bohužel) tak, jak sem psal. Jinak teda pardon za stručnej první post, ale ráno jsem docela spěchal do školy, takže to byla opravdu rychlovka. Co se fotky a její kvality týče, tak to je fotka z bazaru, tu jsem já nefotil ;)

Jinak - komplice na to nemám, resp. mám, ale ne tady na peugeot klubu, tak snad postačí video ;)

A pár posledních foteček 106, než sme se spolu rozloučili a ona odjela k novému majiteli :( :(

d7b92f31421351.gif 08ecab31421352.gif

Odesláno

Jo ono je vlastně dneska 1. dubna, proto mi to nevěříte :-) Nicméně je tomu opravdu (pro někoho možná bohužel) tak, jak sem psal. Jinak teda pardon za stručnej první post, ale ráno jsem docela spěchal do školy, takže to byla opravdu rychlovka. Co se fotky a její kvality týče, tak to je fotka z bazaru, tu jsem já nefotil ;)

Jinak - komplice na to nemám, resp. mám, ale ne tady na peugeot klubu, tak snad postačí video ;)

A pár posledních foteček 106, než sme se spolu rozloučili a ona odjela k novému majiteli :( :(

Kujone nevim proc ale nejak ti neverim.... Duveruj ale proveruj...... :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim
Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Kujone nevim proc ale nejak ti neverim.... Duveruj ale proveruj...... :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Příště až se uvidíme, tak tě povozim a budeš si jist hned :D

Odesláno

Ještě něco málo new foteček ;)

2fbbd331424092.gif cd8e0531424095.gif 9328e431424097.gif

Tsss fotky si muzes tahnout kde jakej jeliman... Az uvidim osobne pak uverim. I kdyz vrta mi hlavou jedna vec kde ty jako student by vzal penize na Z4ku..... Jsem od prirody neduverivy :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...