kujon106 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Mělo to sice být ještě chvilku tajemství, ale stejně už se to profláklo, takže to uvedu na pravou míru. 106 mě o víkendu, s mým neskonalým smutkem :( opustila, resp. odjela k novému majiteli, a v pondělí už bylo doma autíčko nové. Jen bych chtěl říci, že tímto rozhodně na 106 a celý peugeot club určitě nezanevřu a budu ho navštěvovat dále [upravil dne 1.4.09 kujon106] Citovat
agresssor Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Mělo to sice být ještě chvilku tajemství, ale stejně už se to profláklo, takže to uvedu na pravou míru. 106 mě o víkendu, s mým neskonalým smutkem :( opustila, resp. odjela k novému majiteli, a v pondělí už bylo doma autíčko nové. Jen bych chtěl říci, že tímto rozhodně na 106 a celý peugeot club určitě nezanevřu a budu ho navštěvovat dále [upravil dne 1.4.09 kujon106] To je dobrej april Citovat
s1600 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Bawo pekny,muj sen,ale snad sis nemyslel,ze ti na to nekdo vlitne:D Citovat
agresssor Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: s1600 Bawo pekny,muj sen,ale snad sis nemyslel,ze ti na to nekdo vlitne:D S tim teda souhlasim:) zrovna Ty by si svou s16ku nikdy nevymenil , na to te znam az moc dobre .) Citovat
KeiTynka Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Já tě sice neznám tak dobře. , ale mám taky takovej pocit. Citovat
Alesek Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 I ty kujone, ty peugeotka máš moc rád, takže tohle nehrozí Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Kujone , bejt to tvoje auto tak ta fotka není tak hnusná :D:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Pochybuju, že by si vyměnil krásnou 106 za takovejhle pekáč. Ale pokus to byl dobrej. Citovat
jakub106GTI Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 ty jo dobrý chviličku jsem přemýšlel a tiše záviděl:) Citovat
s1600 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 jeste by to chtelo nejakyho komplice,kterej by ti tvoje jednani dosvedcil..aby to vyznelo predvedciveji...to jsi nevychytal:D Citovat
kujon106 Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 Jo ono je vlastně dneska 1. dubna, proto mi to nevěříte :-) Nicméně je tomu opravdu (pro někoho možná bohužel) tak, jak sem psal. Jinak teda pardon za stručnej první post, ale ráno jsem docela spěchal do školy, takže to byla opravdu rychlovka. Co se fotky a její kvality týče, tak to je fotka z bazaru, tu jsem já nefotil Jinak - komplice na to nemám, resp. mám, ale ne tady na peugeot klubu, tak snad postačí video A pár posledních foteček 106, než sme se spolu rozloučili a ona odjela k novému majiteli :( Citovat
agresssor Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Jo ono je vlastně dneska 1. dubna, proto mi to nevěříte :-) Nicméně je tomu opravdu (pro někoho možná bohužel) tak, jak sem psal. Jinak teda pardon za stručnej první post, ale ráno jsem docela spěchal do školy, takže to byla opravdu rychlovka. Co se fotky a její kvality týče, tak to je fotka z bazaru, tu jsem já nefotil Jinak - komplice na to nemám, resp. mám, ale ne tady na peugeot klubu, tak snad postačí video A pár posledních foteček 106, než sme se spolu rozloučili a ona odjela k novému majiteli :( Kujone nevim proc ale nejak ti neverim.... Duveruj ale proveruj...... :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
kujon106 Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Jo ono je vlastně dneska 1. dubna, proto mi to nevěříte :-) Nicméně je tomu opravdu (pro někoho možná bohužel) tak, jak sem psal. Jinak teda pardon za stručnej první post, ale ráno jsem docela spěchal do školy, takže to byla opravdu rychlovka. Co se fotky a její kvality týče, tak to je fotka z bazaru, tu jsem já nefotil Jinak - komplice na to nemám, resp. mám, ale ne tady na peugeot klubu, tak snad postačí video A pár posledních foteček 106, než sme se spolu rozloučili a ona odjela k novému majiteli :( Kujone nevim proc ale nejak ti neverim.... Duveruj ale proveruj...... :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Příště až se uvidíme, tak tě povozim a budeš si jist hned Citovat
agresssor Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: kujon106 Ještě něco málo new foteček Tsss fotky si muzes tahnout kde jakej jeliman... Az uvidim osobne pak uverim. I kdyz vrta mi hlavou jedna vec kde ty jako student by vzal penize na Z4ku..... Jsem od prirody neduverivy Citovat
agresssor Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: Driver Třeba se dobře oženil Kujon a ozenit se ?????? tohle jefakticky nejlepsi vtip kterej sem dneska slysel to uz bych spis veril ze si poridil Z4ku Citovat
s1600 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 co v tom mas za motor,na kolik Te vysla? kdyz Z3 tak eMkovou,ne?..zklamal jsi me:D Citovat
Peta-k Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 tk to si teda ventli ze si prodal 106 nikdy bych to neprodal a nekoupil si nejaky usrany BMW Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.