alex & marci Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Ahojte chtěl bych se zeptat kde by se dal sehnat nějaký nový nebo použitý přední spoiler na 607 r.v. 2002 Ten náš je bouraný a nějaký chytrák co ho měl tak to nechal oplechovat a přestříkat a teď rezavý. A nechat to opravit by vyšlo možná dráš než koupit nový nebo starší. Prosím poraďte kde by se dal sehnat a kdyžtak za kolik. Kdyžtak nějakou www. adresu předem děkuji. Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Jaký spoiler přesně myslíš? Jen tu gumu dole? Citovat
alex & marci Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 Ne, myslím celý přední spoiler. Dal by jsem tu fotku ale nevím jak se sem dává. Citovat
alex & marci Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 Díval jsem se snad už všude na netu ale spoilery jsem našel jen na 306 nebo 206 ale na 607 nic. Tak jsem myslel že by mi tu mohl někdo poradit. Citovat
jofo Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Neviem co myslis pod pojmom spojler ale ak naraznik tak pozri tuto http://www.autobazar.eu/sk/brands.php?page=1&cat=12&q=peugeot+607&operators=quotes&plustype=&submit=Vyhlada%C5%A5+%21 Citovat
alex & marci Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 Přesně tohle jsem měl na mysli ale bohužel je to na Slovensku Copak tady u nás v Česku se nic takového neprodává? A v peugeotu to bude určo drahý Citovat
daja535 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 nazdárek tak sorry za ale když něco chcu tak si pro to skočím na Slovensko nebo koupím někde v peuge. ale na takové auto to asi ze pětikačku nebude . daja Citovat
alex & marci Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 Daja 535: To máš sice pravdu ale je třeba vyskoušet všechny možný varianty. Je pravda že to nebude mít cenovku páru stovek s tím taky počítám ale pokud je víc možností tak proč volit tu nejdražší variantu když bych to mohl někde sehnat levnější a třeba taky blíž. Citovat
čakom Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: alex & marci Daja 535: To máš sice pravdu ale je třeba vyskoušet všechny možný varianty. Je pravda že to nebude mít cenovku páru stovek s tím taky počítám ale pokud je víc možností tak proč volit tu nejdražší variantu když bych to mohl někde sehnat levnější a třeba taky blíž. origo v peugeotu lehce přes 15t kč Citovat
P607Olda Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Zavolej 775 993 998, vrakáč Kadaň, jestli má, tak pošle, vyber si barvu, ať to nemusíš stříkat. Citovat
daja535 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 ok nechtěl jsem rýpat , jasně že je třeba najít vhodnou variantu a 15 litrů za origo je docela dost . Tu Kadaň zkus koupit nárazník v barvě je docela pomoc , ale zas je to přes celou republiku . Holt máme to na východě moravy všude daleko . Citovat
Guest Robi607 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 pozri www.musketier.de, a ak myslíš predný nárazník, tak len originál, ten sa oplatí sháňať použitý... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.