Majky_MagniS Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Ahoj. Mám peugeot 406 2.0 v benzinu rok výroby 1997. Mám tam imobilizér vedle volantu po levé straně. Bohužel se mi ulomila jedna pacička, takže při otevření klávesnice mi vypadává. Nevíte kde sehat novou klávesnici, nebo jak to opravit?? díly moc Majký zmenen nazev prispevku Ferry [upravil dne 30/3/09 Ferry] Citovat
Ferry Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 tak to spis potrebujes jen ty vyklopny dvirka ktery jsou v tom sedem plastu spodni casti palubky. Ten bych doma asi vyhrabal. V sobotu budu v Pocatkach na Vysocine, muzes si udelat vylet Citovat
Majky_MagniS Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 JO? TAk to je super to bych se určitě stavil dáš mi na sebe nějakej kontakt?? díky moc Citovat
VladoHA Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 da sa ten imobilizer aj neak zrusit mam ten imm a lezie mi pekne na nervy Citovat
tbarth Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: Laďa Nastartuj a odpoj klávesnici. To je tak jednoduche a funkcni? Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: tbarth Původně zaslal: Laďa Nastartuj a odpoj klávesnici. To je tak jednoduche a funkcni? jo jo Citovat
Burisek Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 jj můžu potvrdit.... dělal jsem to Boston56 a je myslím plně spokojen,že Kájo..... Citovat
Guest servisman Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 na starým sedanu jsem ji měl odpojenou a ani tam pak nebyla Citovat
boston56 Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 ano Burísku,je to super a doporučuji-burísku dík Citovat
wooody Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 a jak se da odpojit takovej ten starej imobilizer jak se k tomu jeste priklada draha cast co mam na klicku??? Citovat
Burisek Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: wooody a jak se da odpojit takovej ten starej imobilizer jak se k tomu jeste priklada draha cast co mam na klicku??? co myslíš ?? takovou tu pecku ??? co vypadá jak baterka do digitálek ??? těžko říct třeba půjde obdobně.... ale musel by jsi zřejmně odpojit po nastartování ten protikus té baterky.... ale to je jen moje domněnka.... a nemusí být správná... Citovat
Ferry Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: wooody a jak se da odpojit takovej ten starej imobilizer jak se k tomu jeste priklada draha cast co mam na klicku??? to bude nejaky samodomo dodelavka, do toho se radsi nehrabat dokud funguje jinak ja jsem za klavesnici rad a rozhodne ji odpojovat nebudu a to ze mam vytukat kod, to uz delam automaticky tak, ze v jinym aute vetsinou saham pod volant a divim se ze tam nic neni [upravil dne 31/3/09 Ferry] Citovat
Yantschi Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Robim a rozmyslam tak isto ako Ferry. Som si na to jednoducho zvykol a nemienim to odmontovat. Citovat
VladoHA Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 chlapi a ked odpojim ten imm. a potom sa auto bude predavat da sa to este nahodit naspet bude fungovat ten imm.? Citovat
Guest servisman Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 musíš si zapamatovat či napsat kod který tam byl jako poslední Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.