Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Mám peugeot 406 2.0 v benzinu rok výroby 1997. Mám tam imobilizér vedle volantu po levé straně. Bohužel se mi ulomila jedna pacička, takže při otevření klávesnice mi vypadává. Nevíte kde sehat novou klávesnici, nebo jak to opravit?? :) díly moc Majký

zmenen nazev prispevku Ferry

[upravil dne 30/3/09 Ferry]

Odesláno

tak to spis potrebujes jen ty vyklopny dvirka ktery jsou v tom sedem plastu spodni casti palubky. Ten bych doma asi vyhrabal. V sobotu budu v Pocatkach na Vysocine, muzes si udelat vylet ;)

Odesláno
Původně zaslal: tbarth

Původně zaslal: Laďa

Nastartuj a odpoj klávesnici.

To je tak jednoduche a funkcni?

jo jo

Odesláno
Původně zaslal: wooody

a jak se da odpojit takovej ten starej imobilizer jak se k tomu jeste priklada draha cast co mam na klicku???

co myslíš ?? takovou tu pecku ??? co vypadá jak baterka do digitálek ??? těžko říct třeba půjde obdobně.... ale musel by jsi zřejmně odpojit po nastartování ten protikus té baterky.... ale to je jen moje domněnka.... a nemusí být správná...

Odesláno
Původně zaslal: wooody

a jak se da odpojit takovej ten starej imobilizer jak se k tomu jeste priklada draha cast co mam na klicku???

to bude nejaky samodomo dodelavka, do toho se radsi nehrabat dokud funguje :D

jinak ja jsem za klavesnici rad a rozhodne ji odpojovat nebudu a to ze mam vytukat kod, to uz delam automaticky tak, ze v jinym aute vetsinou saham pod volant a divim se ze tam nic neni :D

[upravil dne 31/3/09 Ferry]

Guest servisman
Odesláno

musíš si zapamatovat či napsat kod který tam byl jako poslední

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...