Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,měl bych dotaz,co znamená,když se mi rozsvítí samotná kontrolka \"STOP\" ,která navíc během chvilky zhasne,pak se zase rozsvítí a tak je to pořád.........

auto je 406 coupe rv 97 3,0 140kw........:myslim

upraven nevhodny nazev tematu. Ferry

[upravil dne 30/3/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

mas dost oleja?

nedávno jsem ho měnil...........a navíc kontrolka oleje funguje...a ta se nerzsvítí.... =(

Já se bojím že mám třeba prasklou žárovičku u ňáký kontrolky,která se s tou stopkou rozsvítí,ale já to nevidím....a nevím co všechno se s tím rozsvěcí.

Nemůže to souviset i s brzdama?

Odesláno
Původně zaslal: razor

Původně zaslal: jozefsv

mas dost oleja?

nedávno jsem ho měnil...........a navíc kontrolka oleje funguje...a ta se nerzsvítí.... =(

Já se bojím že mám třeba prasklou žárovičku u ňáký kontrolky,která se s tou stopkou rozsvítí,ale já to nevidím....a nevím co všechno se s tím rozsvěcí.

Nemůže to souviset i s brzdama????

to neviem

Odesláno

videl bych to na problem s vetrakama chladice, zarezle kontakty relatek pod predni maskou mezi vrtulema, pripadne zaoxidovany konektor ridici jednotky vetraku v levem podbehu pod plastovym nadkolim

Odesláno

Čokoľvek to byť nemôže, iba okruhy pri ktorých svieti i STOP.

Je prepojená s kontrolkou tlaku motorového oleja, minimálnej hladina brzdovej kvapaliny, vysokej teploty chladiacej kvapaliny a porucha ABS.

Po zapnutí kľúčika by mali svietiť všetky kontrolky. Je to test funkčnosti, tak pozri ktorá nesvieti. Podľa toho čo píšeš by som to tipol na kontrolku hladiny brzdovej kvapaliny.

[upravil dne 30/3/09 pastorek]

Odesláno

O.k....Děkuji za rady!! Jinak-občas mi problikne chladící kapalina-takže tu doleju,a uvidím,pak s tím ventilátorem-jeden se mi přestal točit-takže tím by to mohlo bejt taky,na to se taky podívám..........:papa:papa:papa Díky díky díky.

Odesláno

O.k....Děkuji za rady!! Jinak-občas mi problikne chladící kapalina-takže tu doleju,a uvidím,pak s tím ventilátorem-jeden se mi přestal točit-takže tím by to mohlo bejt taky,na to se taky podívám..........:papa:papa:papa Díky díky díky.

jestli se netoci jeden vetrak, pak je to jasne - relatka pod maskou mezi ventilatory ( sundat masku se lvem a pak se k nim dostanes ) proto ta STOPka sviti

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jestli se netoci jeden vetrak, pak je to jasne - relatka pod maskou mezi ventilatory ( sundat masku se lvem a pak se k nim dostanes ) proto ta STOPka sviti

super-díky moc-kouknu na to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...