Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Za měsíc se chystám na EMISE a STK a chci se zeptat,jestli nejsou na emisích problémy.Mám 1.1 r.v.2001.Před tím jsem měl megana,jezdil v pohodě,ale emisemi by oficialně neprošel.Mám najeto 130000 a nevím zda nejsou problémy s lambdou nebo katalyzátorem.Dík Radek

Odesláno

když jsem byl já loni na emisích,tak mi řekli,že si z nich dělám srandu,že takové emise co mám,nemá ani nové auto,tak myslím peugeoty jsou v poho

Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

když jsem byl já loni na emisích,tak mi řekli,že si z nich dělám srandu,že takové emise co mám,nemá ani nové auto,tak myslím peugeoty jsou v poho

napodobne aj smojim autom a to pritom je to dizel a rv 93 :-D a nebehane nieco cez 330 t km ;)

Odesláno
Původně zaslal: radek462

Borec co to uměl ošidit tam není,tak jenom sonduju,jak na tom jsou benzíny 1.1.

Řeš problémy až nastanou a nezatěžuj se těmi, které neexistují. :) Hrabal ses v tom? Pokud ne a motor je v pořádku, nevidím důvod se bát o emise. Posuzovat se budou podle normy uvedené v techničáku, na tom se nic nemění. Co jsem slyšel, tak stará 1.1 s dobře nastavenou směsí a bez závad nadejchá pod limity i bez katalyzátoru. No a pokud neprojdeš, tak budeš aspoň vědět, že ten motor v pořádku není.

[upravil dne 31/3/09 Fakir]

Odesláno

si ce mám jiný vstřikování ale v podstatě stejný motor. auto je 19 let starý, lambda a kat původní, najeto tak 200tisíc a na emisí mi bylo řečeno, že sem krásně v toleranci :super

Odesláno
Původně zaslal: radek462

Dík,už nebudu otravovat ostatní.Jen si myslím,že diskuzní forum je pro diskuzi a ne pro zákazy.Za info dík

Zákazy čeho?:myslim Možná jsi mě špatně pochopil - já nemyslel, abys neřešil problémy na fóru. :) Já to myslel obecně - jaký má smysl trápit se s problémem, který ani nevíš, jestli se vůbec projeví? Jeď na emise a tam se dozvíš, že je auto buď projde, nebo neprojde. Proč řešit otázku \"co kdyby neprošlo\", když nemá důvod neprojít (pokud je v pořádku). Nesnaž se opravit něco, co nejspíš ani není rozbitý. :)

Odesláno

Neviem ako vy ale ja s mojou 1.1 mam uz dlho zvysene emisie a ani v servise nevedia kde je problem. A toto sa taha uz skoro 3 roky.A mam rovnaky rocnik ako radek462

[upravil dne 1.4.2009 Gitarista001]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...