radek462 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Za měsíc se chystám na EMISE a STK a chci se zeptat,jestli nejsou na emisích problémy.Mám 1.1 r.v.2001.Před tím jsem měl megana,jezdil v pohodě,ale emisemi by oficialně neprošel.Mám najeto 130000 a nevím zda nejsou problémy s lambdou nebo katalyzátorem.Dík Radek Citovat
NO3IA Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 když jsem byl já loni na emisích,tak mi řekli,že si z nich dělám srandu,že takové emise co mám,nemá ani nové auto,tak myslím peugeoty jsou v poho Citovat
ozzy56 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 asi ti nerozumím,jestli projdeš nebo né,to uvidíš až tam. Už umíš procházet i neoficiálně--co potřebuješ víc? Citovat
riderRLM Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: NO3IA když jsem byl já loni na emisích,tak mi řekli,že si z nich dělám srandu,že takové emise co mám,nemá ani nové auto,tak myslím peugeoty jsou v poho napodobne aj smojim autom a to pritom je to dizel a rv 93 :-D a nebehane nieco cez 330 t km Citovat
radek462 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 Borec co to uměl ošidit tam není,tak jenom sonduju,jak na tom jsou benzíny 1.1. Citovat
Fakir Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: radek462 Borec co to uměl ošidit tam není,tak jenom sonduju,jak na tom jsou benzíny 1.1. Řeš problémy až nastanou a nezatěžuj se těmi, které neexistují. Hrabal ses v tom? Pokud ne a motor je v pořádku, nevidím důvod se bát o emise. Posuzovat se budou podle normy uvedené v techničáku, na tom se nic nemění. Co jsem slyšel, tak stará 1.1 s dobře nastavenou směsí a bez závad nadejchá pod limity i bez katalyzátoru. No a pokud neprojdeš, tak budeš aspoň vědět, že ten motor v pořádku není. [upravil dne 31/3/09 Fakir] Citovat
vinorak Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 si ce mám jiný vstřikování ale v podstatě stejný motor. auto je 19 let starý, lambda a kat původní, najeto tak 200tisíc a na emisí mi bylo řečeno, že sem krásně v toleranci Citovat
radek462 Odesláno 31. březen 2009 Autor Odesláno 31. březen 2009 Dík,už nebudu otravovat ostatní.Jen si myslím,že diskuzní forum je pro diskuzi a ne pro zákazy.Za info dík Citovat
Fakir Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: radek462 Dík,už nebudu otravovat ostatní.Jen si myslím,že diskuzní forum je pro diskuzi a ne pro zákazy.Za info dík Zákazy čeho? Možná jsi mě špatně pochopil - já nemyslel, abys neřešil problémy na fóru. Já to myslel obecně - jaký má smysl trápit se s problémem, který ani nevíš, jestli se vůbec projeví? Jeď na emise a tam se dozvíš, že je auto buď projde, nebo neprojde. Proč řešit otázku \"co kdyby neprošlo\", když nemá důvod neprojít (pokud je v pořádku). Nesnaž se opravit něco, co nejspíš ani není rozbitý. Citovat
Gitarista001 Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Neviem ako vy ale ja s mojou 1.1 mam uz dlho zvysene emisie a ani v servise nevedia kde je problem. A toto sa taha uz skoro 3 roky.A mam rovnaky rocnik ako radek462 [upravil dne 1.4.2009 Gitarista001] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.