Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim ... chtěl bych požádat o radu, vlastnim 306 r.v. 96 a chtěl bych si pořídit litá kola, ovšem hlavní problém je v zadní nápravě, kola mám značně nakloněný do \"A-čka\" ... na pravý straně více než na levé... na přiložených fotkách by to mělo být vidět. Chtěl bych se zeptat na ruzné varianty řešení mého problému ... jestli novou nápravu nebo jen narovnat, jak velký je to problém a cenovou relaci opravy která by byla potřebná .... děkuji všem

Odesláno

áále je to dost na to, abych to řešil kuli alu kolám :/ .... to by vyniklo mnohem víc ... 10k ?? jááj tak to je fakt dost hergot.... :myslim .... abych pomalu nezeačal přemejšlet nad tím to nechat bejt. .. a třeba koupit novou nápravu někde od někoho?

Odesláno

Napiš, odkud jsi, nebo si to dej do profilu, pak Ti můžeme poradit blízký a důvěryhodný servis.

Nejdřív určitě vyřeš tu nápravu, litá kola nejsou tak důležitá. Auto žere i tak moc peněz, tak je vrážej jen do potřebných věcí.

[upravil dne 28.3.2009 P607Olda]

Odesláno

jsem z Hradce Králové ... jj já vim žere toho dost, ale v prvý řadě chci udělat tu nápravu, co pak zbude za finance, to se uvidí co bude... chtěl bych si ho jen dát trošku dopořádku na léto aby vypadalo aspon trochu k světu ... a kola dělaj moc ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...