Saviero Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Ahoj Všem, nedavno se mi na panelu poprvé rozsvítil všem dobře známý \"!\" s dodatkem \"Vadné automatické seřizování světlometů\" (v angličtině). Jinak světla se vertikálně pohybují, ale asi nenaleznou správnou polohu. Toto se děje asi v 92% případů. Nevíte někdo jak celý systém funguje a kde by mohl být problém, případně jak ho napravit... Citovat
jofo Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Problem by mohlo byt v potenciometroch co su na napravach, kablovacke, konektoroch samotnom riadeni, alebo len zblbnuty program. No na tych dnesnych autach si clovek moc nepomoze bez diagnostiky. Skus na diagnostiku a potom sa uvidi. Takto tazko povedat. Citovat
shwaara Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Maji automaticke serizovani sklonu i modely bez xenonu? Jde mi o to, zda staci tam jen hodit HID sadu, nebo je treba dodelat senzory sklonu... Citovat
P607Olda Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 Taky jsem měl tuto závadu. Nový motorek asi 2300 Kč. Starý jsem rozebral, byl tam prošoupaný ten jezdec polohy. Můžeš se pokusit o opravu, anebo koupit nový. Citovat
Saviero Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 Nevim proc, ale samo se to napravilo Citovat
rychtara Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Mám tak y problém s aut. seřizením polohy světel, před nastartováním mi vyjedou nahoru po nastartování pomalu až uplně dolů a je uplně jedno jestli stojim do nebo z kopce. Jde to nějak v poloze nahoře vypnout nebo odpojit. Potrebuji jet domu z Rakouska a pojedem v noci a opravdu toho takhle není moc vidět. Jo a žádná porucha mi nesignalizuje. :myslim:myslim Díky moc :super:super:super Citovat
P607Olda Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Jinak - dají se snadno doštelovat ručně imbusem (shora), takže nouzově si je nastav na jakou polohu chceš. [upravil dne 22.1.2010 P607Olda] Citovat
rychtara Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Dobre diky ale nesjedou mi zpet dolu, nebo je mam nastavit po tom az prave sjedou dolu DIKY :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
rychtara Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 No ale to by asi nefungovalo vice vecí ???? Citovat
dzana.m Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 ja mam ten samej problem ale me jezdej obe svetla po nastartovaní nahoru adolu a nezastavejse Citovat
P607Olda Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 :DNastartuj, ať sjedou kam chtějí, pak je ručně seřiď a jeď... Citovat
rychtara Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Super díky za radu rano to zkusim a uvidime s tou beterkou si nejsem na sto procent jistý Citovat
Guest j.visky Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 ahoj taky jsem měl stejný problém, prozatím jsem h ovyřešil tím, že jsem odpojil ten konektor, který pohybuje světlem, světlo svítí a nehejbe se Citovat
PecaTu Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: P607Olda Nemáš vybitou tu zadní baterku? Rychtara má 3,0 a jestli se nemýlim:myslim tak ty nemaj druhou baterku, a nebo jo a teď mě ukamenujou:ticho Citovat
Budhas Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Světla se hýbou jen když se zatíží kufr tím, že se naloží, takže se sklopíjou po nastartování, nebo reagují i na takové ty velké nerovnosti a sklápí to světla i během jízdy..?? Citovat
martin.grif Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 ano světla se sklání i během jízdy, třeba když přejíždíš nerovnost, je to dělaný aby si neosvětloval ostatní řidiče Citovat
Budhas Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: martin.grif ano světla se sklání i během jízdy, třeba když přejíždíš nerovnost, je to dělaný aby si neosvětloval ostatní řidiče Tak to jsem netušil, myslel jsem jen že podle zatížení kufru...dík za vysvětlení. Citovat
dzana.m Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: PecaTu Původně zaslal: P607Olda Nemáš vybitou tu zadní baterku? Rychtara má 3,0 a jestli se nemýlim:myslim tak ty nemaj druhou baterku, a nebo jo a teď mě ukamenujou:ticho mýlíš ja mam taky 3,0 a druhou baterku mam Citovat
PecaTu Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 Původně zaslal: dzana.m Původně zaslal: PecaTu Původně zaslal: P607Olda Nemáš vybitou tu zadní baterku? Rychtara má 3,0 a jestli se nemýlim:myslim tak ty nemaj druhou baterku, a nebo jo a teď mě ukamenujou:ticho mýlíš ja mam taky 3,0 a druhou baterku mam Dzano nedělej si země ani pr... to mam zase něco jinýho nežli ostatní? Budeme muset zajít na jendo a při té příležitosti se juknu na tu tvou baterku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.