Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vadné automatické seřizování světlometů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Všem,

nedavno se mi na panelu poprvé rozsvítil všem dobře známý \"!\" s dodatkem \"Vadné automatické seřizování světlometů\" (v angličtině). Jinak světla se vertikálně pohybují, ale asi nenaleznou správnou polohu. Toto se děje asi v 92% případů. Nevíte někdo jak celý systém funguje a kde by mohl být problém, případně jak ho napravit...

Odesláno

Problem by mohlo byt v potenciometroch co su na napravach, kablovacke, konektoroch samotnom riadeni, alebo len zblbnuty program.

No na tych dnesnych autach si clovek moc nepomoze bez diagnostiky. Skus na diagnostiku a potom sa uvidi. Takto tazko povedat.

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

Mám tak y problém s aut. seřizením polohy světel, před nastartováním mi vyjedou nahoru po nastartování pomalu až uplně dolů a je uplně jedno jestli stojim do nebo z kopce. Jde to nějak v poloze nahoře vypnout nebo odpojit. Potrebuji jet domu z Rakouska a pojedem v noci a opravdu toho takhle není moc vidět. Jo a žádná porucha mi nesignalizuje.:myslim :myslim:myslim

Díky moc :super:super:super:super

Guest j.visky
Odesláno

ahoj taky jsem měl stejný problém, prozatím jsem h ovyřešil tím, že jsem odpojil ten konektor, který pohybuje světlem, světlo svítí a nehejbe se :)

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Nemáš vybitou tu zadní baterku?

Rychtara má 3,0 a jestli se nemýlim:myslim tak ty nemaj druhou baterku, a nebo jo a teď mě ukamenujou:ticho

Odesláno

Světla se hýbou jen když se zatíží kufr tím, že se naloží, takže se sklopíjou po nastartování, nebo reagují i na takové ty velké nerovnosti a sklápí to světla i během jízdy..??

Odesláno
Původně zaslal: martin.grif

ano světla se sklání i během jízdy, třeba když přejíždíš nerovnost, je to dělaný aby si neosvětloval ostatní řidiče

Tak to jsem netušil, myslel jsem jen že podle zatížení kufru...dík za vysvětlení.

Odesláno
Původně zaslal: PecaTu

Rychtara má 3,0 a jestli se nemýlim:myslim tak ty nemaj druhou baterku, a nebo jo a teď mě ukamenujou:ticho

mýlíš ja mam taky 3,0 a druhou baterku mam :D

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

Původně zaslal: PecaTu

mýlíš ja mam taky 3,0 a druhou baterku mam :D

Dzano nedělej si země ani pr... to mam zase něco jinýho nežli ostatní?

Budeme muset zajít na jendo a při té příležitosti se juknu na tu tvou baterku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...