Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na sw sa \"ine\" zadne svetla zhanaju velmi tazko.. pravdu povediac, som este nevidel ziadne pekne, az na tie oplastovane, ale to su v podstate tie iste ako original.. teda aspon co som pozeral u 206, ale predpokladam, ze ani u 407 sw v tom nebude nejaky rozdiel..

tak sa ospravedlnujem, a doplnam ze prave som jedny svetla na kombi videl.. len skoda ze su na 307, nie 407.. :/

http://www.autobest-tuning.cz/vyprodej-58/zadni-svetla-peugeot-307-sw-961.html

a o tych prednych by som pochyboval, neviem to sice na isto, ale na 407 mi pridu trochu uzsie a viac pretiahnute dozadu..

[upravil dne 25/3/09 mindwipe]

Odesláno
Původně zaslal: Dr!v3R

Aha mno, tak sem koukl radsi este jednou a 207 ma kulatejsi :(,,,,,tak jinak....kde sezenu svetla angel eyes/led na 407? ;)

Myslím že asi neseženeš.Leda že by jsi světla rozebral,koupil a napasoval kroužky které se dají běžně sehnat a pak to zase složil.Jinak jsem nikde neviděl 407 s AE
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Aha mno, tak sem koukl radsi este jednou a 207 ma kulatejsi :(,,,,,tak jinak....kde sezenu svetla angel eyes/led na 407? ;)

Myslím že asi neseženeš.Leda že by jsi světla rozebral,koupil a napasoval kroužky které se dají běžně sehnat a pak to zase složil.Jinak jsem nikde neviděl 407 s AE

Já si myslim,že někdo jen žertuje:D

Odesláno
Původně zaslal: marty777

Vyjimecne ne, na prvni pohled to bylo skoro stejny.:-)jinak k tem svetlum, zadny sem nenasel, zadny predni, ani zadny zadni:( udelam to tak, jak to udelal jeden clen tohodle clubu :-) - nalepim diodovej pasek na svetlo :)...s tim prehozenim krouzku to neni spatny napad, ale je to zase financne narocny ;)

Odesláno

nechci bmw:-) jen sem chtel vedet kde sezenu nejaky \"lepsi\" svetla na 407:-) a nevi nahodou nekdo kde sezenu led pasek ?(praha)diky..:)

Co je na světlech ze 407 tak škaredé že chceš lepší??????? A led pásky to asi bude \"opičárna\" po mě že??????

Odesláno

Původně zaslal: marty777

Vyjimecne ne, na prvni pohled to bylo skoro stejny.:-)jinak k tem svetlum, zadny sem nenasel, zadny predni, ani zadny zadni:( udelam to tak, jak to udelal jeden clen tohodle clubu :-) - nalepim diodovej pasek na svetlo :)...s tim prehozenim krouzku to neni spatny napad, ale je to zase financne narocny ;)

Myslím že to zase tak drahá věc není http://www.sportovniautodoplnky.cz/angel-eyes-krouzky-styl-bmw-4-ks-2x95-a-2x112-mm/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...