Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak nám padla vláda  

1. 1. Tak nám padla vláda

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Původně zaslal: Medvěd

Edisone - každý svého štěstí strůjcem. Každý má možnost patřit k těm \"bohatým podnikatelům\", ale chce to:

a) mít nápad

b) mít odvahu

c) makat (a to nikoli 8 hodin denně, ale mnohem, mnohem víc - v počátku třeba bez víkendů, dovolené).

Osobně, ač už nepodnikám, jsem a vždycky budu rád, když budu mít odpovědnost sám za sebe, za své výsledky, svou rodinu - a ne za xxx parazitujících spoluobčanů čekajících ve frontě na dávky, které jim tam ve svých daních donesu.

Takle to opravdu nefunguje... To by tu byl plný stát púodnikatelů... a kdo bude makat a hodnoty vytvářet? Budeme jako jíst akcie? Můžu s klidem říct, že jsem zaměstnanec a v dnešním zmatku zákonů, kdy se práva nedovoláš, mimochodem taky díky ODS bych fakt nepodnikal, ani omylem. A nejen pro podnikatele možná platí, že nemakaj jen 8 hodin denně. I já pracuju, jak je potřeba, včetně víkendů. A znám dost lidí, podnikatelů i zaměstnanců, kteří takové nasazení odskákali a svém zdraví. To, cos napsal není cesta. Píšu jasně, že jedni bez druhých fungovat nemohou.

A jako zaměstnanec taky řádně přispívajísí na nejrůzější pojištění a platící daně rozhodně nepodporuji bezmezné podpory nemakačenkům a simulantům. Jen bych to dělal rozhodně jinak, než ať už jedni, nebo druzí.

co podle tebe znamená podnikatel? sako, kravata a akcie?

jinak kde si sebral že chtěj aby tady každej podnikal? Najdi mi to na jejich webovkách ;)

[upravil dne 24/3/09 P.avel]

Odesláno

Zaměstnanec je prostě ten, který jeden z těch třech bodů nesplní a je jedno z jakého důvodu.

Pokud nesplní ani a), ani b) ani c) a není ani zaměstnanec ani si nehledá práci, pak je to prostě jeden z těch lemplů, kteří nás všechny vysávají.

Potíž je v tom, že to, že je někdo zaměsnanec snad ještě neznamená, že je hned lump. Jenže podle ODS je prostě méněcenný, jakoby i podnikatelé na zaměstnaních závislí nebyli.
Odesláno
Původně zaslal: P.avel

Edisone - každý svého štěstí strůjcem. Každý má možnost patřit k těm \"bohatým podnikatelům\", ale chce to:

a) mít nápad

b) mít odvahu

c) makat (a to nikoli 8 hodin denně, ale mnohem, mnohem víc - v počátku třeba bez víkendů, dovolené).

Osobně, ač už nepodnikám, jsem a vždycky budu rád, když budu mít odpovědnost sám za sebe, za své výsledky, svou rodinu - a ne za xxx parazitujících spoluobčanů čekajících ve frontě na dávky, které jim tam ve svých daních donesu.

Takle to opravdu nefunguje... To by tu byl plný stát púodnikatelů... a kdo bude makat a hodnoty vytvářet? Budeme jako jíst akcie? Můžu s klidem říct, že jsem zaměstnanec a v dnešním zmatku zákonů, kdy se práva nedovoláš, mimochodem taky díky ODS bych fakt nepodnikal, ani omylem. A nejen pro podnikatele možná platí, že nemakaj jen 8 hodin denně. I já pracuju, jak je potřeba, včetně víkendů. A znám dost lidí, podnikatelů i zaměstnanců, kteří takové nasazení odskákali a svém zdraví. To, cos napsal není cesta. Píšu jasně, že jedni bez druhých fungovat nemohou.

A jako zaměstnanec taky řádně přispívajísí na nejrůzější pojištění a platící daně rozhodně nepodporuji bezmezné podpory nemakačenkům a simulantům. Jen bych to dělal rozhodně jinak, než ať už jedni, nebo druzí.

co podle tebe znamená podnikatel? sako, kravata a akcie?

jinak kde si sebral že chtěj aby tady každej podnikal? Najdi mi to na jejich webovkách ;)

[upravil dne 24/3/09 P.avel]

To na webech nenajdeš. To si najdeš v souboru všeho, co v tomhle státě dělaj.
Odesláno

Zaměstnanec je prostě ten, který jeden z těch třech bodů nesplní a je jedno z jakého důvodu.

Pokud nesplní ani a), ani b) ani c) a není ani zaměstnanec ani si nehledá práci, pak je to prostě jeden z těch lemplů, kteří nás všechny vysávají.

Potíž je v tom, že to, že je někdo zaměsnanec snad ještě neznamená, že je hned lump. Jenže podle ODS je prostě méněcenný, jakoby i podnikatelé na zaměstnaních závislí nebyli.

v tom s tebou zas nesouhlasim... kde to bereš že chtěj aby byl každej podnikatel...???

jinak když jsi u toho tak podle ČSSD je každej podnikatel hned lump !!!:bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

jiank jeste jedna vec. Pokud budou predcasne volby, a vyhrajou komuniste, nebo oranzovy komuniste, tak beru brambora, Maturantku a emigruju do finska...

Tuto větu kdybys řekl někomu, kdo to nezná (na úřadu třeba) tak neskončíš ve Finsku, ale ve cvokárně :D:super

Odesláno

To na webech nenajdeš. To si najdeš v souboru všeho, co v tomhle státě dělaj.

nic proti... ale tak v tom \"souboru všeho\" asi moc hledat neumíš :)

Odesláno

v tom s tebou zas nesouhlasim... kde to bereš že chtěj aby byl každej podnikatel...???

jinak když jsi u toho tak podle ČSSD je každej podnikatel hned lump !!!:bacha:bacha:bacha

Mezi námi je jeden rozdíl. Ty mluvíš o tom, jak to ODS vlastně myslí dobře. To já o těch druhých netvrdím... By mi musely pazoury upadnout. Já to prostě vidím tak, že ani jedni pro lidi (a je fuk, jestli pro zaměstnance, nebo podnikatele nedělaj co by měli. Hlavně si hrabou pod sebe a všici by potřebovali vypráskat.. Teď se povedlo jedněm vypráskat druhý.
Odesláno

a) mít nápad

b) mít odvahu

Nechci rejpat, ale tohle říká ten, kdo je momentálně zaměstnanej jako zaměstnanec :D

Odesláno

Mezi námi je jeden rozdíl. Ty mluvíš o tom, jak to ODS vlastně myslí dobře. To já o těch druhých netvrdím... By mi musely pazoury upadnout. Já to prostě vidím tak, že ani jedni pro lidi (a je fuk, jestli pro zaměstnance, nebo podnikatele nedělaj co by měli. Hlavně si hrabou pod sebe a všici by potřebovali vypráskat.. Teď se povedlo jedněm vypráskat druhý.

když se dva perou, třetí (Komunisti) se smějou...

ok... ale já nikde nepsal, že to je nějaký extra dobro, ale jenom nejmenší zlo :roll

Odesláno
Původně zaslal: vix

a) mít nápad

b) mít odvahu

Nechci rejpat, ale tohle říká ten, kdo je momentálně zaměstnanej jako zaměstnanec :D

Zaměstnanci snad nejsou odpovědní za svou práci, za své výsledky, za své výdělky, za své rodiny? Já svou práci beru jako produkt, který za smluvních podmínek prodávám za plat svému zaměstnavateli. A je mou odpovědností dosáhnout toho, aby tento obchod byl pro mě výhodný. Vlastně jsem taky \"podnikatel\" a \"obchodník\" se svou prací. V tom se přeci fakticky nelišíme. Jenže ne všichni zaměstnanci takto k sobě samým přistupují. Nechají se \"vykořisťovat\" a místo toho,aby změnili \"obchodního partnera\" - zaměstnavatele, řvou na celé kolo, co ten současný je za vydřiducha. To se mi taky nelíbí. Jenže páni z ODS to viděj kapku jinak: Zaměstnanec = hmyz obtěžující zaměstnavatele a tím snižující výkon ekonomiky.

[upravil dne 24.3.2009 Edison]

Odesláno

ok... ale já nikde nepsal, že to je nějaký extra dobro, ale jenom nejmenší zlo :roll

A o tom to je. Jak prokoho... Pro někoho je menší zlo to druhé. Ani jedno však neospravědlňuje zlo jako takové. :-(
Odesláno

A o tom to je. Jak prokoho... Pro někoho je menší zlo to druhé. Ani jedno však neospravědlňuje zlo jako takové. :-(

jestli ti je přes 80 a trpíš nějakou vážnou nemocí tak možná... ale jestli ne, nebo máš děti a chceš aby jednou nemuseli splácet ty dluhy co tady socky za těch 8 let nadělali (a po dnešku to vypadá že jich ještě hodně nadělaj), tak by to mělo bejt obráceně... (půjčovat si nelze do nekonečna, jednou budeš muset začít splácet)

Odesláno

jestli ti je přes 80 a trpíš nějakou vážnou nemocí tak možná... ale jestli ne, nebo máš děti a chceš aby jednou nemuseli splácet ty dluhy co tady socky za těch 8 let nadělali (a po dnešku to vypadá že jich ještě hodně nadělaj), tak by to mělo bejt obráceně... (půjčovat si nelze do nekonečna, jednou budeš muset začít splácet)

Ty dluhy tu nevznikly jen za posledních 8 let. Ale vznikaj postupně už od roku 90. Začalo to tím, že se odepsaly dluhy, který měly jiný země vůči nám.
Odesláno

to Edison: jdu spát, abych byl zejtra ve škole v pohodě, jednou ze mě byl úspěšnej podnikatel :aut a moh hodně vydělávat, platit vysoký daně a zacvakat malou část státního dluhu...

nee dělam si prdel :D dobrou noc :papa

Odesláno

to Edison: jdu spát, abych byl zejtra ve škole v pohodě, jednou ze mě byl úspěšnej podnikatel :aut a moh hodně vydělávat, platit vysoký daně a zacvakat malou část státního dluhu...

nee dělam si prdel :D dobrou noc :papa

To Ti moc přeju... Hlavně hodně zaměstnanců, který budeš moci s podporou ODS hodně vykořisťovat... :-D V poho.. mě tu dojede soft a jdu taky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...