Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj nevíte, kde se nachází čidlo teploty oleje na P406

nemyslím hladinoměr....

Vím, že u 405 MI16 bylo úplně na spodku olejové vany a nevím jestli je to stejné i u 406 (teda u těch co ho měly - takže kupátka a asi třílitry)

díky za rady :cool:

Guest servisman
Odesláno

bádej věděl bych ,ale musím se podívati,ttěch zátek je povícero kde vytéká olej takže místo ní,nebo čidlo zabudovat do výpust oleje.Dělal jsem něco podobné udělal díru do vany a čidlo dal tam .Díra zadarmo jen na čidlo dát těsnění a matici z druhé strany

Odesláno
Původně zaslal: honza406

bádej věděl bych ,ale musím se podívati,ttěch zátek je povícero kde vytéká olej takže místo ní,nebo čidlo zabudovat do výpust oleje.Dělal jsem něco podobné udělal díru do vany a čidlo dal tam .Díra zadarmo jen na čidlo dát těsnění a matici z druhé strany

no jde o to, že se mi vůůbec nechce sundavat vanu.. to je pakárna.. Pokud by šlo jinam budu jedine rád. Ovšem v tomhle si necham poradit..

Guest servisman
Odesláno

tak to čidlo dej místo výpustného šroubu měl by být stejná závit :) jednoduchý a bez vrtání :super

Odesláno

tak to čidlo dej místo výpustného šroubu měl by být stejná závit :) jednoduchý a bez vrtání :super

No jo ale to bude čumět pod podvozkem.. to je špatny.. to by chtělo vymyslet nějaký kolínko a téčko..pak by se dalo vypouštět i když by tam bylo čidlo..

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

No jo ale to bude čumět pod podvozkem.. to je špatny.. to by chtělo vymyslet nějaký kolínko a téčko..pak by se dalo vypouštět i když by tam bylo čidlo..

Ale přijde mi to jako prassčina :nevim

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

existuje i taková ,,rozdvojka\'\'--vyšroubuješ tlakové čidlo oleje (nad filtrem),našroubuješ rozdvojku a do ní obě čidla ;)

Byl by obrázek?? Já třeba nemam ani čidlo tlaku víš..

Guest servisman
Odesláno

nic ve zlém ale stačí se podívat na service box a někde na foru jsou i přihlašovací udaje.Obr je o něco vejš :aut

Odesláno

nic ve zlém ale stačí se podívat na service box a někde na foru jsou i přihlašovací udaje.Obr je o něco vejš :aut

ano,to tlakové čidlo je 5 na obr. nahoře (psal jsem nad olej. filtrem...)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

ano,to tlakové čidlo je 5 na obr. nahoře (psal jsem nad olej. filtrem...)

jo tohle.. Hih ;) Jsem nejak mimo.. takze tam napojit rozdvojku a do ni.. Dobrej nápad.. ted jeste sehnat tu rozdvojku..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...