Ráďa Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 dneska se měl bezvadnej den.Au?ák mě nějak studenej začal hůř startovat,tak jsem si řekl,že se kouknu na žhavky.Chtěl jsem napřed proměřit jenom zkoušečkou,jestli není nějaká upálená.Při povolování kabelu jsem hned u první zprava ukroutil vršek:(Zajel jsem koupit nový,že je jako stejně vyměním a začal jsem u té ulomené.Malinko tam zavazela hadička,co je v ní voda do (termoventilu?)na čerpadle.Jak jsem zabral tak to křuplo,vystříkla voda a hadička se ulomila i s trubičkou :mad:Samo že jsem spěchal.Čekala na ně bytná,že prý se musí na marketovou turistiku.Co s tím?Musel jsem vyšroubovat tu kravinu co z ní před tím vedla tá hadička.Samo,že tam držela jak prase,ale povedlo se.Do díry po trubce jsem narval samořezku,napatlal tmelem a vrátil zpátky.Do hadičky šroub,ztáhnout páskou a bylo to.Na tu ulomenou žhavku jsem se už vy...al a spěchal domů.Doma jsem zjistil,že to stejně teče,dolil jsem vodu a vyrazil do Olmika nakupovat.Před Olmikem pěkná průtrž mračen,stěreče naplno,najednou rána a divná jízda:(DEFEKT:mad::mad:Výměna kola v pěkným lijáku to je něco,co snad nejde ani popsat.Zítra mám co dělat,doufám,že se nebude opakovat dnešní DEN BLBEC:papa Citovat
Petr605 Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Upřímnou soustrast. Přeju aspoň lepší počasí na zítra, ale nevím, nevím... Citovat
-mArA- Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 covece tolik smuly naraz snad ani nejde za jeden den pobrat Citovat
rider... Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 kdyz se dari, tak se dari, to mas vybrano aspon...no tak na tyden dopredu:D:papa Citovat
Gotrek Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Hmm, Ráďo, tak to Ti fakt nezávidím. To sis vybral smůlu za třetinu členů klubu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.