Georgino Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Jen se chci zeptat, mám teď nově 406 a zdá se mi, že když přejedu nějakou nerovnost, třeba projedu kanálem, tak se mi zadek jakoby hodí doprava. Slyšel jsem, že 406 má nějakou složitou zadní nápravu, je třeba to nějak seštelovat? Bývalý majitel tam měnil jedno zadní pravý rameno... Citovat
Luger Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Tak asi vyměň levý Ne, Pegyny mají obecně problémy se zadníma nápravama, ale tohle je spíš dotaz na ODDIEho... Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 a nebo zajet za Vasendovcema na preventivni postkupni prohlidku Citovat
David 106s16 Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Na 406 se dela geometrie i vzadu. Asi bych zacal tim, pak tlumice, cepy, tech je tam taky dost. Citovat
Sepp Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Jo,jo celkove je zadni naprava na ***, ale zase ten komfort Jedeina rada je asi nejezdit pres kanaly - nebo alespon ne stovkou, pak ti vydrzi dlouho Citovat
kremenak Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Dej si udělat geometrii. ( pokud jsou v pořádku klouby). Vyměňoval jsem spodní čepy a tyčky s kloubama na seřizování sbíhavosti, protože mě náprava bouchala. Sbíhavost jsem nastavil od oka a začal mi ustřelovat zadek do strany po přejetí většího dolíku. Před tím, než jsem vyměnil čepy to nedělalo. Dneska jsem dal udělat geometrii a vše je OK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.