Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci mám problem, asi jsem stratil klíče od 406 hdi novej model, auto mám zamkly a nemužu se do ni dostat, poradte mi co s tím?Nemužu je najít, spiš jsem je stratil...Auto má central + alarm, a tím padem nemám klíče ani od zapalovaní.:bojim až mi na to majitel příjde tak mě zabije:bacha no a dostanu přes hu..:bacha

[upravil dne 20/3/09 zpozdilek]

Odesláno

pokud nebyly nikdy měněný zámky tak se dá v peugeotu objednat vyřezanej klíč přímo na tvoje auto.

doba dodání cca 14 dní.

do auta by ses měl dostat. a pak aby šlo s tím klíčem i startovat tak je potřeba načíst klíč do auta. je k tomu potřeba pastová karta s kodem.

Odesláno

klíč dálka od 2200 do 3100

obyč 1100,-

pro nakodování je potřeba i ostatní klíče.

a musíš vědět jestli někdo neměnil zámky na autě. jinak by ti byl klíč k ničemu.

[upravil dne 20.3.2009 čakom]

Odesláno

Prolezl si všechny kapci u kalhot a u bundy?Tak to je teda PECH,mě se to zatim nestalo,ale věřim že to na...re,podle karty v servisu ti udělaji jiný,tady u nás by to stálo kolem 2500-3000kč,to vim,poněvač sem si chtěl dát přidělat ještě jeden klíč do rezervy a když sem slyšel cenu,tak sem od toho upustil

Odesláno

Já se na to ptal na podzim. Klíč na DO + karta + naprogramování imobilizéru a broušení = cca 5000,-

Děkuji, nechci.

Klíč bez DO z \"Klíčového centra\" 1500,-

Odesláno

U sedana jsem měl jen jeden klíč po koupi a první co jsem udělal tak nechal přidělat jeden náhradní pro strýčka příhodu. V autě byla klávesnice takže bez imo v klíči za 100,-. Sichr je sichr. :roker

Ke kupátku už byly dva origo klíče včetně karty takže v pohodě.

2 zpozdílek: Tvoji situaci Ti nezávidím, kor když to není Tvoje auto. :(

Odesláno

Panove hledal jsem hledal, a proste davat jen tak někomu za blbej klič 5000 je tedka pro mě i palka, to když se mi vysypalo topeni + voda doma v baraku,tak jsem hledal převratil jsem celou garaž a našel parada...;)

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

Panove hledal jsem hledal, a proste davat jen tak někomu za blbej klič 5000 je tedka pro mě i palka, to když se mi vysypalo topeni + voda doma v baraku,tak jsem hledal převratil jsem celou garaž a našel parada...;)

Hlavně, že se našli a ty ušetřený peníze za novej klíč vrazíš do něčeho rozumějšího ne? Třeba do baráku. ;)

Ta rána jak Ti spadl ten kámen byla slyšet až v Brně. :D

[upravil dne 21/3/09 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: zpozdilek

Tak vidíš,sem řikal hned ,že je budeš mít někde zapadlý,tak to je:super zpráva,a tak to hned za odměnu projedeš ne:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...