zpozdilek Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Kluci mám problem, asi jsem stratil klíče od 406 hdi novej model, auto mám zamkly a nemužu se do ni dostat, poradte mi co s tím?Nemužu je najít, spiš jsem je stratil...Auto má central + alarm, a tím padem nemám klíče ani od zapalovaní. až mi na to majitel příjde tak mě zabije:bacha no a dostanu přes hu.. [upravil dne 20/3/09 zpozdilek] Citovat
čakom Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 pokud nebyly nikdy měněný zámky tak se dá v peugeotu objednat vyřezanej klíč přímo na tvoje auto. doba dodání cca 14 dní. do auta by ses měl dostat. a pak aby šlo s tím klíčem i startovat tak je potřeba načíst klíč do auta. je k tomu potřeba pastová karta s kodem. Citovat
Edison Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Jinak bych doporučoval pozměnit název příspěvku. \"Velikej problém\" nikomu nic neřekne a takovej tu řešíme všichni. Citovat
čakom Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 karta 1500,- nakodování cca 700,- a klíč podle toho co to auto ma jestli multiplex nebo ne, dálka obyč. Citovat
čakom Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 klíč dálka od 2200 do 3100 obyč 1100,- pro nakodování je potřeba i ostatní klíče. a musíš vědět jestli někdo neměnil zámky na autě. jinak by ti byl klíč k ničemu. [upravil dne 20.3.2009 čakom] Citovat
vendelinek Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Prolezl si všechny kapci u kalhot a u bundy?Tak to je teda PECH,mě se to zatim nestalo,ale věřim že to na...re,podle karty v servisu ti udělaji jiný,tady u nás by to stálo kolem 2500-3000kč,to vim,poněvač sem si chtěl dát přidělat ještě jeden klíč do rezervy a když sem slyšel cenu,tak sem od toho upustil Citovat
čakom Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 Původně zaslal: zpozdilek čakom: na co je ta karta? na té kartě je kod kterým se dostanou do bsi a sparujou klíč s bsi. Citovat
Capa Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Já se na to ptal na podzim. Klíč na DO + karta + naprogramování imobilizéru a broušení = cca 5000,- Děkuji, nechci. Klíč bez DO z \"Klíčového centra\" 1500,- Citovat
Dave_k Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 U sedana jsem měl jen jeden klíč po koupi a první co jsem udělal tak nechal přidělat jeden náhradní pro strýčka příhodu. V autě byla klávesnice takže bez imo v klíči za 100,-. Sichr je sichr. Ke kupátku už byly dva origo klíče včetně karty takže v pohodě. 2 zpozdílek: Tvoji situaci Ti nezávidím, kor když to není Tvoje auto. Citovat
zpozdilek Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 Panove hledal jsem hledal, a proste davat jen tak někomu za blbej klič 5000 je tedka pro mě i palka, to když se mi vysypalo topeni + voda doma v baraku,tak jsem hledal převratil jsem celou garaž a našel parada... Citovat
Dave_k Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: zpozdilek Panove hledal jsem hledal, a proste davat jen tak někomu za blbej klič 5000 je tedka pro mě i palka, to když se mi vysypalo topeni + voda doma v baraku,tak jsem hledal převratil jsem celou garaž a našel parada... Hlavně, že se našli a ty ušetřený peníze za novej klíč vrazíš do něčeho rozumějšího ne? Třeba do baráku. Ta rána jak Ti spadl ten kámen byla slyšet až v Brně. [upravil dne 21/3/09 Dave_k] Citovat
vendelinek Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: zpozdilek Panove hledal jsem hledal, a proste davat jen tak někomu za blbej klič 5000 je tedka pro mě i palka, to když se mi vysypalo topeni + voda doma v baraku,tak jsem hledal převratil jsem celou garaž a našel parada... Tak vidíš,sem řikal hned ,že je budeš mít někde zapadlý,tak to je:super zpráva,a tak to hned za odměnu projedeš ne:D:D:D Citovat
zpozdilek Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 kluci já jsem tak rad, že ani nevíte jak.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.