Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: KingSpade

Původně zaslal: Karel

Patří to zezadu do přední masky aby něšel vzduch přímo do sacího potrubí, které vede do vzduchového filtru.

dík za vysvětlení...a ještě jedna otázečka...je potřeba to tam mít..jestli to vadí že to tam nemám nebo to je jedno...

Čo j a viem montuje sa to na masku v zime, aby sa skor, aj aby sa zohrial motor na pracovnu teplotu.

Odesláno

Patří to zezadu do přední masky aby něšel vzduch přímo do sacího potrubí, které vede do vzduchového filtru.

dík za vysvětlení...a ještě jedna otázečka...je potřeba to tam mít..jestli to vadí že to tam nemám nebo to je jedno...

já to používám jen na zimu aby to tolik nechladilo a na léto je zase vyndám...:papa

Odesláno

Nasadiš to ze zadní strany na žebra masky.

Přesně tak. A ještě by k tomu měly být takový velký jakoby zajišťovací plíšky (něco jako ty plechy na vruty v plastových částech. Nebo to tam přichytíš něčím jiným, aby ti to nespadlo.

Odesláno

no tak zajišťovací plíšky žádny nemám...ale to vymyslím nějak jinak...no ale dám to tam určitě..nebaví mě čekat 20 minut než se mi zahřeje motor a začne to topit v zimě

[upravil dne 17/11/09 KingSpade]

Odesláno

nebaví mě čekat 20 minut než se mi zahřeje motor a začne to topit v zimě

Tak dlouho?:o:o Můj diesel topí po dvou kilometrech jako ďas. Nemáš pořád pootevřenej termostat nebo ucpanej radiátor?

Odesláno

noo tak do těch 20minut to je když jezdím do 2000 otáček..pokud tomu přikuřím na těch 4000 tak se doba radikálně zkracuje..ale zas to víc žere za studena.....noo ono to je možné že bude pootevřenej..ucpanej asi né když to topí..akorát po delší době

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak a je to tu...další problém..pokusím se ho popsat: takže dnes při cestě ze školy jsem si všiml že auto pokud otočím volantem o víc než 90° ...ozývá se souvislé klapání....nejdřív jsem si říkal že to bude sníh...no po pozdějším prohlédnutí jsem zjistil že to dělá levé přední kolo a to klapání se ozývá jen při plynu...na neutrál vůbec nic...no později mi dokonce začal vibrovat volant pod plynem...na neutrál zase nic......no otec má podezření na poloosu...já na řízení...ikdyž kdyby to bylo řízení tak to dělá pořád a né jen pod plynem....bojím se aby to nebyla poloosa....repas mi otec říkal že prý stojí 8500,-Kč......nemá někdo s tímhle zkušenosti nebo co by to aspoň mohlo být....předem dík za odpovědi

Odesláno

tak a je to tu...další problém..pokusím se ho popsat: takže dnes při cestě ze školy jsem si všiml že auto pokud otočím volantem o víc než 90° ...ozývá se souvislé klapání....nejdřív jsem si říkal že to bude sníh...no po pozdějším prohlédnutí jsem zjistil že to dělá levé přední kolo a to klapání se ozývá jen při plynu...na neutrál vůbec nic...no později mi dokonce začal vibrovat volant pod plynem...na neutrál zase nic......no otec má podezření na poloosu...já na řízení...ikdyž kdyby to bylo řízení tak to dělá pořád a né jen pod plynem....bojím se aby to nebyla poloosa....repas mi otec říkal že prý stojí 8500,-Kč......nemá někdo s tímhle zkušenosti nebo co by to aspoň mohlo být....předem dík za odpovědi

Na 99% máš v háji poloosu. ta cena se mi zdá hodně nadsazená, protože v autokelly chtěj za zrepasovanou poloosu 3700,- Na Chlupáče jsem kdysi kupoval poloosy z vrakáče a dával jsem kolem 1000,- za jednu. Mě začaly poloosy klepat asi po dvou měsících co jsem auto koupil a na výměnu šli skoro až po dvou letech a ujetí dalších cca 20tkm po Praze :D Ale to už byl pak hardcore a bál jsem se, abych jednou neotočil volantem a nerupla mi:nevim

Odesláno

Mef: dík moc...no tak je to jasný poloosy....a hele tam by šli dát i z 309?? samo motor 1.6 65kW ....jáá jen jestli takhle budu mít větší šanci je sehnat či ne na vrakáči...protože 3700 x 2...už je trochu moc na mě....teda neříkám že bych na to neměl..ale mám v plánu toho udělat na autě víc

Odesláno

Jiný, než na 405 ti tam nepůjdou, protože ty z 309 jsou kratší.

EDIT: délka poloos na na 405 - Levá: 630mm , Pravá: 880mm

Na 309 - Levá: 610mm , Pravá: 850mm

[upravil dne 15/1/10 Mef]

Odesláno

ja bych teda rekl ze staci vymenit jen homokineticky kloub (cena nove cca1500-2000kč jeden):myslim nač hned celou poloosu...ty poloosy se muzou lisit v delce, v poctu zubu tisicihranu a zalezi zda mas ABS nebo ne...:papa

[upravil dne 15/1/10 qwertz90]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...