jozocz Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Původně zaslal: KingSpade Původně zaslal: Karel Patří to zezadu do přední masky aby něšel vzduch přímo do sacího potrubí, které vede do vzduchového filtru. dík za vysvětlení...a ještě jedna otázečka...je potřeba to tam mít..jestli to vadí že to tam nemám nebo to je jedno... Čo j a viem montuje sa to na masku v zime, aby sa skor, aj aby sa zohrial motor na pracovnu teplotu. Citovat
KingSpade Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 jozocz: ..dík...a věděl bys mi přesně říct kam to patří...já se na to díval ale nenašel jsem vhodné umístění Citovat
mk405 Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: KingSpade Původně zaslal: Karel Patří to zezadu do přední masky aby něšel vzduch přímo do sacího potrubí, které vede do vzduchového filtru. dík za vysvětlení...a ještě jedna otázečka...je potřeba to tam mít..jestli to vadí že to tam nemám nebo to je jedno... já to používám jen na zimu aby to tolik nechladilo a na léto je zase vyndám... Citovat
KingSpade Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 a neví někdo kam ty plasty přesně patří?? hodit to tam na zimu by se mi taky hodilo Citovat
Karel Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Nasadiš to ze zadní strany na žebra masky. Citovat
Dundee Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Původně zaslal: Karel Nasadiš to ze zadní strany na žebra masky. Přesně tak. A ještě by k tomu měly být takový velký jakoby zajišťovací plíšky (něco jako ty plechy na vruty v plastových částech. Nebo to tam přichytíš něčím jiným, aby ti to nespadlo. Citovat
KingSpade Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 no tak zajišťovací plíšky žádny nemám...ale to vymyslím nějak jinak...no ale dám to tam určitě..nebaví mě čekat 20 minut než se mi zahřeje motor a začne to topit v zimě [upravil dne 17/11/09 KingSpade] Citovat
Dundee Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: KingSpade nebaví mě čekat 20 minut než se mi zahřeje motor a začne to topit v zimě Tak dlouho?:o Můj diesel topí po dvou kilometrech jako ďas. Nemáš pořád pootevřenej termostat nebo ucpanej radiátor? Citovat
KingSpade Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 noo tak do těch 20minut to je když jezdím do 2000 otáček..pokud tomu přikuřím na těch 4000 tak se doba radikálně zkracuje..ale zas to víc žere za studena.....noo ono to je možné že bude pootevřenej..ucpanej asi né když to topí..akorát po delší době Citovat
KingSpade Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 pár aktuálních z dneška.. Citovat
KingSpade Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 tak a je to tu...další problém..pokusím se ho popsat: takže dnes při cestě ze školy jsem si všiml že auto pokud otočím volantem o víc než 90° ...ozývá se souvislé klapání....nejdřív jsem si říkal že to bude sníh...no po pozdějším prohlédnutí jsem zjistil že to dělá levé přední kolo a to klapání se ozývá jen při plynu...na neutrál vůbec nic...no později mi dokonce začal vibrovat volant pod plynem...na neutrál zase nic......no otec má podezření na poloosu...já na řízení...ikdyž kdyby to bylo řízení tak to dělá pořád a né jen pod plynem....bojím se aby to nebyla poloosa....repas mi otec říkal že prý stojí 8500,-Kč......nemá někdo s tímhle zkušenosti nebo co by to aspoň mohlo být....předem dík za odpovědi Citovat
BiFF Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 King: ku... kde to bydlis ze tam nemas zadny snih :-D Citovat
KingSpade Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 Biff: to jsou fotky z 19/11/09...tak proto žádnej sníh :-D Citovat
BiFF Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 jeee ja se nepodival na datum jenom jsem si precetl fotky z dneska :-D tak to sry Citovat
Maverick Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: KingSpade tak a je to tu...další problém..pokusím se ho popsat: takže dnes při cestě ze školy jsem si všiml že auto pokud otočím volantem o víc než 90° ...ozývá se souvislé klapání....nejdřív jsem si říkal že to bude sníh...no po pozdějším prohlédnutí jsem zjistil že to dělá levé přední kolo a to klapání se ozývá jen při plynu...na neutrál vůbec nic...no později mi dokonce začal vibrovat volant pod plynem...na neutrál zase nic......no otec má podezření na poloosu...já na řízení...ikdyž kdyby to bylo řízení tak to dělá pořád a né jen pod plynem....bojím se aby to nebyla poloosa....repas mi otec říkal že prý stojí 8500,-Kč......nemá někdo s tímhle zkušenosti nebo co by to aspoň mohlo být....předem dík za odpovědi Na 99% máš v háji poloosu. ta cena se mi zdá hodně nadsazená, protože v autokelly chtěj za zrepasovanou poloosu 3700,- Na Chlupáče jsem kdysi kupoval poloosy z vrakáče a dával jsem kolem 1000,- za jednu. Mě začaly poloosy klepat asi po dvou měsících co jsem auto koupil a na výměnu šli skoro až po dvou letech a ujetí dalších cca 20tkm po Praze Ale to už byl pak hardcore a bál jsem se, abych jednou neotočil volantem a nerupla mi:nevim Citovat
KingSpade Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 Mef: dík moc...no tak je to jasný poloosy....a hele tam by šli dát i z 309?? samo motor 1.6 65kW ....jáá jen jestli takhle budu mít větší šanci je sehnat či ne na vrakáči...protože 3700 x 2...už je trochu moc na mě....teda neříkám že bych na to neměl..ale mám v plánu toho udělat na autě víc Citovat
Maverick Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Jiný, než na 405 ti tam nepůjdou, protože ty z 309 jsou kratší. EDIT: délka poloos na na 405 - Levá: 630mm , Pravá: 880mm Na 309 - Levá: 610mm , Pravá: 850mm [upravil dne 15/1/10 Mef] Citovat
KingSpade Odesláno 15. leden 2010 Autor Odesláno 15. leden 2010 jasný jasný...tak to se nedá nic dělat.....a ještě...neměl by být rozdíl mezi starší a novější 405 ne?.. Citovat
Maverick Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Pokud vim, tak se ty auta lišili jen interiérem a plechařinou (jinej zadek, jiný zavěšení dveří) jinak jsou úplně stejný. Citovat
qwertz90 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 ja bych teda rekl ze staci vymenit jen homokineticky kloub (cena nove cca1500-2000kč jeden) nač hned celou poloosu...ty poloosy se muzou lisit v delce, v poctu zubu tisicihranu a zalezi zda mas ABS nebo ne... [upravil dne 15/1/10 qwertz90] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.