Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás všechny!

Potřeboval bych radu. Můj brácha má 405 grd 1993. Stalo se mu, že za jízdy se mu najednou vypnul motor a od té doby nejde nastartovat. Odpojil hadici na přívodu do čerpadla a při startování klíčkem z ní nafta teče. Pak odpojil jednu trubičku za čerpadlem směrem ke vtřikům a z ní už nafta neteče, takže problém bude asi někde v čerpadle. Je to čerpadlo Bosch. Můžete nám poradit kam se podívat, co zkontolovat a jak? Děkuju moc!

Odesláno

jo ted sem kokal do chytré knihy jak nato a je to tam jak píšeš nevym ja osobně bych se dotoho nepouštel a nechal bych to nekomu kdo už to delal jinak at se ti to podaří

Odesláno

Na ventilku je 12V a cvaká při sepnutí klíčku. Když jsme ho vyndali, i tu pružinku pod ním, tak vysokotlak. potrubí stejně nafta nešla.. Je tam ještě nějaká kulička? Nemohla se třeba zaseknout, jestli tam je?

2 dzana.m: rozvody jsme dělali už jednou sami na mé 405grdt a na tátově 406hdi a zatím jsou obě ok, ale moc jistý jsem si u toho nebyl..:myslim Děkujem za přání!

Odesláno

Vem kousek drátu,jeden na plus druhý na stop ventil a zkus startovat-chytne-je někde chybka ve vedení ,nechytne-je špatný stop ventil nebo něco jiného.Ale nejpravděpodobnější je špatný ventil nebo jeho napájení el.

Odesláno

Jen mě přišlo zláštní, že k závadě došlo z ničeho nic bez varování a během jízdy (říkal brácha, nejel jsem s ním v tu dobu). Může se ten ventil tak najednou rozbít? Stalo se Vám to už někdy? Myslel jsem, že kdyby byl někde přidřený ten přívodní kablík k němu, tak by se mohl někde uzemnit, nebo rozedřít, ale ten kabel je volný, čistý a na ventilu je ještě gumová krytka..:roll

Odesláno

Tak už se to rýsuje, asi je špatný ten chcípací ventil. Dneska jsme to znova rozebrali a pak spojili natvrdo s plusem a nastartovalo to!:super Ještě to radši jednou zkontrolujem. Taky je možné, že problém bude někde v kabel. svazku, jak tu před časem psal Dundee, taky zajímavá závada..:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...