HonzaGRDT Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Zdravím Vás všechny! Potřeboval bych radu. Můj brácha má 405 grd 1993. Stalo se mu, že za jízdy se mu najednou vypnul motor a od té doby nejde nastartovat. Odpojil hadici na přívodu do čerpadla a při startování klíčkem z ní nafta teče. Pak odpojil jednu trubičku za čerpadlem směrem ke vtřikům a z ní už nafta neteče, takže problém bude asi někde v čerpadle. Je to čerpadlo Bosch. Můžete nám poradit kam se podívat, co zkontolovat a jak? Děkuju moc! Citovat
dzana.m Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 skus ho sundat a vyčistit třaba je zasraný pak se uvydí Citovat
HonzaGRDT Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 To musím sundat rozvodový řemen a zajistit ozubená kola proti pootočení a pak tam to čerpadlo dát ve stejné poloze, že jo? Citovat
dzana.m Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 jo ted sem kokal do chytré knihy jak nato a je to tam jak píšeš nevym ja osobně bych se dotoho nepouštel a nechal bych to nekomu kdo už to delal jinak at se ti to podaří Citovat
P607Olda Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Na čerpadle je chcípací elektroventilek. Vede k němu jeden kablík. Zkontroluj, jestli je na něm 12 V? Citovat
HonzaGRDT Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Na ventilku je 12V a cvaká při sepnutí klíčku. Když jsme ho vyndali, i tu pružinku pod ním, tak vysokotlak. potrubí stejně nafta nešla.. Je tam ještě nějaká kulička? Nemohla se třeba zaseknout, jestli tam je? 2 dzana.m: rozvody jsme dělali už jednou sami na mé 405grdt a na tátově 406hdi a zatím jsou obě ok, ale moc jistý jsem si u toho nebyl.. Děkujem za přání! Citovat
dýzl Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Vem kousek drátu,jeden na plus druhý na stop ventil a zkus startovat-chytne-je někde chybka ve vedení ,nechytne-je špatný stop ventil nebo něco jiného.Ale nejpravděpodobnější je špatný ventil nebo jeho napájení el. Citovat
HonzaGRDT Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Dík, zítra to zkusím a dám vědět. Citovat
HonzaGRDT Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Jen mě přišlo zláštní, že k závadě došlo z ničeho nic bez varování a během jízdy (říkal brácha, nejel jsem s ním v tu dobu). Může se ten ventil tak najednou rozbít? Stalo se Vám to už někdy? Myslel jsem, že kdyby byl někde přidřený ten přívodní kablík k němu, tak by se mohl někde uzemnit, nebo rozedřít, ale ten kabel je volný, čistý a na ventilu je ještě gumová krytka.. Citovat
HonzaGRDT Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 Tak už se to rýsuje, asi je špatný ten chcípací ventil. Dneska jsme to znova rozebrali a pak spojili natvrdo s plusem a nastartovalo to! Ještě to radši jednou zkontrolujem. Taky je možné, že problém bude někde v kabel. svazku, jak tu před časem psal Dundee, taky zajímavá závada.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.