Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

dnes sa mi stala velmi nerprijemna vec.

Pri zrychlovani mi moja 407 zacala samovolne pridavat plyn, zaroven sa mi rozvietila kontrolka - zlty trojuholnik a palubny pocitac vypisal chybovu hlasku, ktoru si vsak presne nepamatam kedze som musel co najrychlejsie najst miesto na zastavenie a vypnutie motora nakolko pri vyradeni rychlosti mi otacky leteli az do cervenych cisiel !!! Pocitac vypisal hlasku \'Engine failure...\'

Po odstaveni som skusil znovu nastartovat, chyba sa objavila znovu. Napadlo ma stlacit par krat plyn na podlahu a potom nastartovat nasledne motor bezal normalne.

Neviete v com moze byt problem

Peugeot 407sw, 1.6hdi

Dik

[upravil dne 18.3.2009 michal091183]

Odesláno

Mě to udělallo párkrát ale vinou koberečku pod plynovým pedálem:bojim.Jinak bych to viděl na plynový pedál.Zajeď na diagnostiku určitě to poznají co to způsobilo...:papa

[upravil dne 19.3.09 Zipík]

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Původně zaslal: Zipík

Mě to udělallo párkrát ale vinou koberečku pod plynovým pedálem

Hmm, mě taky.. Docela nepříjemnej pocit :roll

JJ hlavně když se mi to stalo při předjíždění ve městě a pak mi skočila na semaforu červená:(Otáčky v červeném a motor nechtěl ani při vypnutém klíčku nějakou dobu skapat:bojimTe

ď si už dávám bacha:D

Odesláno

Milý kolego :), origo koberečky pro 407 mám, problém je spíš v tom, že kolíky pro zacvaknutí u řidiče jsou už tak trochu v háji a kobereček neudrží ... zkoušel jsem nějaké triky, ale bez úspěchu. Ještě mě napadá silnej pruh sucháče, třebas pomůže :roll

Odesláno

Já mám taky originál ale na něm mám ještě jeden s popisem:DJá zase nedošel na způsob jak ten origo oddělat...drží jak čert;)

[upravil dne 19.3.09 Zipík]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

A niekto tu tvrdil, že plynový pedál sa nekazí, čo Hnusoba?:mrk

Nikde som sa nedočítal že bol na diagnostike a vypíásalo to chybu pedála plynu :)

A osobne o tom silno pochybujem, že to bolo spôsobené ním ale ktovie.

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Původně zaslal: AnotherOne

A niekto tu tvrdil, že plynový pedál sa nekazí, čo Hnusoba?:mrk

Nikde som sa nedočítal že bol na diagnostike a vypíásalo to chybu pedála plynu :)

A osobne o tom silno pochybujem, že to bolo spôsobené ním ale ktovie.

Priklanam sa k nazoru uzivatela Hnusoba.... na pedali plynu sa nema co pokazit... je tam jeden plosak, pricom tesne pri nom sa pohybuje (ako hlavicky na HDD) vodivy kolik a na zaklade toho v akej polohe je ten kolik, tak riadiaca jednotka vie kolko je zatlaceny plynovy pedal (podla zmeny el. potencialu)....

Odesláno

Podobný princíp ako klasický potenciometer. Ešte sa ti na rádiu nestalo, že pri pridávaní hlasitosti zvuk chrčal, alebo vypadával alebo skočil na max?

[upravil dne 23.3.2009 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...