Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

som cerstym majitelom 407, 1.6HDi, je to krasne a pohodlne auticko. Mam 2 otazky ohladom radia RD4 s monochromatickym displejom.

1. Prehrava toto radio aj MP3? Ak ano je nejako inak vizualne oznacene (napr. symbolom MP3)?

2. Ked odpojim bateriu, je potom pri spatnom zapojeni baterie na tomto radiu nahodit nejaky bezpecnostny kod? Ak ano, je to tak karticka vo velkosti kreditky, nejaky Secure Code-presne si napamatam.

DAKUJEM.

Odesláno

Prepac, ze Ta este otravujem. Co som pisal ohladom odpojenia baterie, pripojenia a radia. Si si tym isty, ze radio nepyta ziadny bezpecnostny kod? Mas s tym skusenost? Lebo co viem, u vela aut, kde su origo radia, sa tento kod musi zadat. Diky

Odesláno

Ahoj, mám radio RT3 a přehrává mp3. Na radiu je z čela napsáno mp3... Tak se to nejlépe pozná. A nebo vložit nějaký mp3 cédo a je to jasný....

Odesláno
Původně zaslal: King81

Prepac, ze Ta este otravujem. Co som pisal ohladom odpojenia baterie, pripojenia a radia. Si si tym isty, ze radio nepyta ziadny bezpecnostny kod? Mas s tym skusenost? Lebo co viem, u vela aut, kde su origo radia, sa tento kod musi zadat. Diky

Neskúšal som to, ale je to tak. Rádio je spárované s tvojím VIN kódom zapísaným niekde v riadiacej jednotke. V inom aute použiť nejde jedine prestaviť cez diagnostiku.

Odesláno

Určitě nebude chtít kód je to jak psal AnotherOne:)Jinak já na RT3 nemám mp3 a jdou mi přehrávat:papaNevím ale jak je to na RD4...Já jen přehrál na nejnovější SW...

• O 2 týdny později...
Odesláno

U novějších aut se do rádia zapisuje diagnostikou VIN, při odpojení se porovná z VINem v BSI , pokud sedí nic se neťuká.

U RD4 není možnost změnit fw, pokud není označeno mp3 , nepujde.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, mám autorádio RD4 a při vypnutí klíčku mi nehraje. Podle rady jsem hledal tlačítko na zapnutí - ovladač hlasitosti, ale nějak se mi to nedaří nahodit. Může mi někdo poradit, kdo má stejný problém, jak postupovat? Dík.

Odesláno

Je to ten kruhový čudlík na rádiu vľavo, stlačením rádio zapneš. Ak je však auto v ekonomickom móde rádio sa opätovne dá zapnúť až po naštartovaní. Auto prejde pri vypnutom motore cca po pol hodine do ekonomického režimu, vtedy sa vypnú všetky spotrebiče. Pri pokuse o zapnutie napr. rádia na dipleji vypíše Economy mode active.

Odesláno

To jsem zkoušel několikrát, ale nejde. Dokonce se dá i povytáhnout. Stalo se mi, že v zimě při na startování mi na displeji naskočilo info ekonomy mode. Dá se to nějak vygenerovat, pokud by byl ekonomický režim?

Odesláno

Zkoušel jsem :

1) vypnutý klíček a zmáčknout knoflík, vytáhnout a nic

2) nastartoval a to samé. nešlo ani vypnout.

Po otočení klíčku mi rádio naběhne samo a po vypnutí klíčku zase se samo vypne. Klíč je v zapalování.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...