King81 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Ahojte, som cerstym majitelom 407, 1.6HDi, je to krasne a pohodlne auticko. Mam 2 otazky ohladom radia RD4 s monochromatickym displejom. 1. Prehrava toto radio aj MP3? Ak ano je nejako inak vizualne oznacene (napr. symbolom MP3)? 2. Ked odpojim bateriu, je potom pri spatnom zapojeni baterie na tomto radiu nahodit nejaky bezpecnostny kod? Ak ano, je to tak karticka vo velkosti kreditky, nejaky Secure Code-presne si napamatam. DAKUJEM. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 1. malo by mať logo mp3 ak ho prehráva. 2. netreba zadať kód. Citovat
King81 Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 A prosim ta, ta karticka s bezpecnostnym kodom, to je od imobilizeru? I Citovat
King81 Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Prepac, ze Ta este otravujem. Co som pisal ohladom odpojenia baterie, pripojenia a radia. Si si tym isty, ze radio nepyta ziadny bezpecnostny kod? Mas s tym skusenost? Lebo co viem, u vela aut, kde su origo radia, sa tento kod musi zadat. Diky Citovat
Hamin Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Ahoj, mám radio RT3 a přehrává mp3. Na radiu je z čela napsáno mp3... Tak se to nejlépe pozná. A nebo vložit nějaký mp3 cédo a je to jasný.... Citovat
AnotherOne Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: King81 Prepac, ze Ta este otravujem. Co som pisal ohladom odpojenia baterie, pripojenia a radia. Si si tym isty, ze radio nepyta ziadny bezpecnostny kod? Mas s tym skusenost? Lebo co viem, u vela aut, kde su origo radia, sa tento kod musi zadat. Diky Neskúšal som to, ale je to tak. Rádio je spárované s tvojím VIN kódom zapísaným niekde v riadiacej jednotke. V inom aute použiť nejde jedine prestaviť cez diagnostiku. Citovat
HonzaZ Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Měl jsem odpojenou baterii už vícekrát a rádio bez problémů. Je to jak píše Another. Citovat
Zipík Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Určitě nebude chtít kód je to jak psal AnotherOne:)Jinak já na RT3 nemám mp3 a jdou mi přehrávat:papaNevím ale jak je to na RD4...Já jen přehrál na nejnovější SW... Citovat
Maroš Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Prosim ta poradil by so mi to odkial ten softvare na radio zobrat pretoze mne to mp3 neprehrava a je to blbe RT3 dik Citovat
Milhaus65 Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 U novějších aut se do rádia zapisuje diagnostikou VIN, při odpojení se porovná z VINem v BSI , pokud sedí nic se neťuká. U RD4 není možnost změnit fw, pokud není označeno mp3 , nepujde. Citovat
francis Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Ahoj, mám autorádio RD4 a při vypnutí klíčku mi nehraje. Podle rady jsem hledal tlačítko na zapnutí - ovladač hlasitosti, ale nějak se mi to nedaří nahodit. Může mi někdo poradit, kdo má stejný problém, jak postupovat? Dík. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Je to ten kruhový čudlík na rádiu vľavo, stlačením rádio zapneš. Ak je však auto v ekonomickom móde rádio sa opätovne dá zapnúť až po naštartovaní. Auto prejde pri vypnutom motore cca po pol hodine do ekonomického režimu, vtedy sa vypnú všetky spotrebiče. Pri pokuse o zapnutie napr. rádia na dipleji vypíše Economy mode active. Citovat
Přema Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Mám to samé rádio a funguje mi to normálně ...jen znovu zmáčkni kolečko hlasitosti mělo by to naběhnout Citovat
francis Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 To jsem zkoušel několikrát, ale nejde. Dokonce se dá i povytáhnout. Stalo se mi, že v zimě při na startování mi na displeji naskočilo info ekonomy mode. Dá se to nějak vygenerovat, pokud by byl ekonomický režim? Citovat
nanux Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Ten se ti vyruší hned po nastartování... Citovat
francis Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Zkoušel jsem : 1) vypnutý klíček a zmáčknout knoflík, vytáhnout a nic 2) nastartoval a to samé. nešlo ani vypnout. Po otočení klíčku mi rádio naběhne samo a po vypnutí klíčku zase se samo vypne. Klíč je v zapalování. Citovat
HonzaZ Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Knoflík autoradia RD4 obj. č. 6564P3, cena 0,89 Kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.