Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak to je trosku rozdiel:) takze ide o WAV. nastrastie uz som vymenil RD4 za MP3kove a je to super:)

• O 1 rok později...
Odesláno

to je teda :(

pohladaj inzeraty co rozpredavaju a musis osobne ist zistit. pokial ma RD4 tak mas nadej ze bude v tej vybave.

V SB sa zial neuvadza ci auto ma BT sadu alebo nie, resp., som to este nevidel ako je to uvedene v charakterisitkach...

Odesláno
Že si se nezmínil, když jsi byl u mě.

přišel jsem na to až v tomto týdnu. do té doby jsem poslouchal normální CD. nenapadlo mě, že by MP3 nehrály. v čem by mohl být problém Honzo? MP3 jsem vypálil na CD-RW. není problém v tomto.

[upravil dne 22/6/11 06:14 sd8]

[upravil dne 22/6/11 06:15 sd8]

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tiez mam RD4 iba s monochromatickým displayom, prehrava mi iba CD, ak by som chcel aby prehravalo aj mp3 musim vymenit cele radio? Neoplatilo by sa potom uz vymenit za take, kde je telefon a navigacia?

VIN VF33H9HXC85136815

P.S. som tu novy, diskusiu som presiel takmer celu, auto mam mesiac tak objavujem muchy... Dik za kazdu dobru odpoved

• O 6 let později...
Odesláno

ahoj. chtěl bych oživit toto téma. vyřešil už někdo jak upravit radio aby přehravalo mp3? idealne pres USB :-) nebo jake jine radio jde sehnat? jaky to ma konektory?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...