Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaues,

chtěl bych investovat do těhle dvou věcí: Sportovní výfuk + vložka filtru.

Sport. výfuk jsem našel za dobrej peníz na aukru: Zde

Jinde jsem moc nepochodil pro můj model, viz níže v podpisu. Takže bych to viděl jinak na univerzální za nějakej dobrej peníz, jenže nevim průměr montážní trubky a tyhle věci.

Sport. vložku filtru bych koupil asi zde

Co vy na to? Zkušenosti ? Zvuk ? Výkon ?

Odesláno

Výkon to nepřidá žádný, chvíli to pocitově líp pojede (po výměně zanesené papírové vložky) a bude to díky výfuku dělat o něco větší kravál. Bude to bručet v nízkých otáčkách a ve vysokých řvát jak sporťák, ale pojede to furt stejně. :) Plus, uvědom si, že montáží vložky filtru ti přibyde komponenta, o kterou se musíš pravidelně starat, nikoliv jen vložit a zapomenout.

Odesláno

S tím výfukem se zateou každý druhý ohlédne to určitě ale ten výkon , stím nic neuděláš a obvzlášt ne u tohoto motoru. možná si přidáš nepatrně koní ale moc to nepoznáš a akorát zkrátíš životnost motoru .. ten motor na to není stavěnej . zvuk bude pěknej ale taky se ti díky němu zvedne trošku spotřeba.

Odesláno
Původně zaslal: Bronak

PS: Kamarád se dostal s 1.1 na seriový výkon motoru 1.6 .. ale ta 1.1 po pár kilometrech vypovědlěa službu... :papa

Z 1.1 dostal 65 kW ? :o Tak to mal z kluky vrtak.

[upravil dne 18.3.2009 Gitarista001]

Odesláno

PS: Kamarád se dostal s 1.1 na seriový výkon motoru 1.6 .. ale ta 1.1 po pár kilometrech vypovědlěa službu... :papa

Pochybujem žeby to bolo výfukom:bojim
Odesláno
Původně zaslal: Bronakakorát zkrátíš životnost motoru .. ten motor na to není stavěnej . zvuk bude pěknej ale taky se ti díky němu zvedne trošku spotřeba.

Koncový tlumič ani bavlněná vložka filtru životnost motoru nezkrátí, tomu je to úplně jedno, co tam má. Ty motory jsou stavěné naopak s velkou rezervou, spousta vnitřností atmosférických motorů snese i rozumné přeplňování... to nějaká vložka filtru vůbec nevytrhne. Akorát nevím, zda se to vyplatí. Z toho bude takovej pes, co štěká, ale nekouše.

Původně zaslal: Bronakon tam měl sportovní sání, vrtal se v hlavě. myslím si že i brousil kliku aby byla lehčí

Tak už víme, proč to po pár kilometrech vypovědělo službu. :) Klika je to poslední, co by na tom motoru potřebovalo odlehčit. :)

Odesláno

S tím výfukem se zateou každý druhý ohlédne to určitě ale ten výkon , stím nic neuděláš a obvzlášt ne u tohoto motoru. možná si přidáš nepatrně koní ale moc to nepoznáš a akorát zkrátíš životnost motoru .. ten motor na to není stavěnej . zvuk bude pěknej ale taky se ti díky němu zvedne trošku spotřeba.

Jo tak jsem to myslel, o výkon mi moc ani nešlo, s tim počítám že to bude znát jen nepatrně, ale ten sp. výfuk by udělal trošku lepší zvouček.

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Chceš tu vložku do filtru? Má najeto 15 tis. tzn jednou praná + čistící sadu k tomu a za 600,- je Tvoje :papa

Čus, díky za nabídku, myslim že bych do toho šel, jen pro upřesnění - je to ta vložka od K&N na 206 1.1 benzín? OK můžeme se domluvit... :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: Bronakakorát zkrátíš životnost motoru .. ten motor na to není stavěnej . zvuk bude pěknej ale taky se ti díky němu zvedne trošku spotřeba.

Koncový tlumič ani bavlněná vložka filtru životnost motoru nezkrátí, tomu je to úplně jedno, co tam má. Ty motory jsou stavěné naopak s velkou rezervou, spousta vnitřností atmosférických motorů snese i rozumné přeplňování... to nějaká vložka filtru vůbec nevytrhne. Akorát nevím, zda se to vyplatí. Z toho bude takovej pes, co štěká, ale nekouše.

Souhlasim ;)

Odesláno

Spofa: Myslím že airboxy jsou stejně veliké pro většinu motorizací, aspon co jsem zatím viděl... případně si změr rozměry Tvého filtru a porovnáme... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...