Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

odhlášenou ji nemám,ani to u nás nejde pokud není vozidlo. Je to jen zablokované abych nemusel zpětně platit povinné.Jinak na netu fotky už nejsou, byly stažené.

Odesláno
Původně zaslal: mxmen

odhlášenou ji nemám,ani to u nás nejde pokud není vozidlo. Je to jen zablokované abych nemusel zpětně platit povinné.Jinak na netu fotky už nejsou, byly stažené.

bola zluntovana, ci burana? A ty nemas ziadne foto?
Odesláno

Fotky bohužel nemohu dodat,snad jestli se mi vrátí auto,teď stojí na policejním dvoře.Poznal jsem ho podle fotek, koupil jsem ho bouraný a dával jsem si ho dohromady a nějaké věci nebyly přesně jak originál. První čeho jsem si všiml byly čtyři dirky na palubce po HF sadě. Pak jsem si od majitele nechal nafotit ty věci které se lišily od originálu a bylo to jasný.

Odesláno

jak ji ukradli tuším,je to jednoduché.Spíš bych se rád dozvěděl kdo, ale to se dá dohledat když bude mít policie zájem to zjistit. Stačí aby bývalý majitel prokázal kde k ní přišel a u někoho se to musí zastavit.

Odesláno

kdy ho vrátí nevím, jestli vůbec vrátí. Je to trochu složitější, záleží na tom jestli se prokáže že většina dílů na autě je z mého.Může se taky stát že ho vrátí poslednímu majiteli. Jinak by mi měli dát vědět do 30dnů, ale pokud tam bude nějaká nejasnost může se to protáhnout. Alespon toto mi říkal kamarád co dělal na kriminálce.

Odesláno
Původně zaslal: mxmen

kdy ho vrátí nevím, jestli vůbec vrátí. Je to trochu složitější, záleží na tom jestli se prokáže že většina dílů na autě je z mého.Může se taky stát že ho vrátí poslednímu majiteli. Jinak by mi měli dát vědět do 30dnů, ale pokud tam bude nějaká nejasnost může se to protáhnout. Alespon toto mi říkal kamarád co dělal na kriminálce.

Ahoj, asi vím, jaký to je, táta zase koupil kradený. Vleče se to už 3/4 roku a taky nemá nic. :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...