jarco623 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 ako mam rozobrat budiky na 406,neviem odpojit ten zadny kryt zo zadu budikov kde napajam kable, ( mam asi studeny spoj na plosnom spoji.za kazdym zapnutim zapalovanym tak mi hned ukaze celkove km 999999 a stale mi svietia budiky aj ked vypnem svetla a zamknem auto,vypne sa az ked sa aktivuje pohotovostny rezim dakujem za odpovede. Citovat
Slayer Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Vycucnul jsem ti stranu ze servisního manuálu... snad pomůže http://rapidshare.com/files/209998972/Palubka.rar http://rapidshare.com/files/210001694/Palubka_2.rar [upravil dne 16/3/09 Slayer] [upravil dne 16/3/09 Slayer] Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 u noveho modelu jsou predni a zadni plast jen secvakane pruznymi zapadkami Citovat
stvrto.14 Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Po bokoch vybranych budikou mas take zapatky a tie ked odtiahnes od seba tak to rozoberies niekde je tu aj presny navod aj s foto treba hladat:papa Citovat
jarco623 Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 nic som tam nenasiel inak predok viem v pohode dat dole ale zadok ako su konektory tak to neviem odpojit nasiel som zo zadu take male biele zarazky na tom krytu,ale vobec to nepomaha ked to nahnem,nemam dat dole tie budiky a pod budikami niesu nahodou nejake srubky co to drzia?? hmm Citovat
Burisek Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 stačí hledat : http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=187 a rozdělat budíky není až tak velká věda je tam cca 9 šroubků a pak jen opatrně rozpůlit a pokračovat dál.... bacha na ten plíšek na ten opatrně je v levé horní části Citovat
jarco623 Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 v daka tak uz som to rozobral,ale zbytocne som myslel ze tam bude nejaky studeny spoj ale nic vsetko som dokladne skontroloval,a naznak nejakej vady a stale mi to robi ze za kazdym zapnutim zapalovani sa mi ukaze celkove km 999999 a mam dalsiu chybu na budikoch aj ked vypnem zapalovanie vypnem svetla tak mi osvetlenie budikov stale svieti ale toto bola moja chyba mi nechcela svietit ta mala ziarovka tak som to chcel riesit tak ze pripajkujem kabliky z tej ziarovky ktora svieti,ale spojil som + a - a nieco stralilo a smrad a od vtedy to mam tak Citovat
Burisek Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: jarco623 v daka tak uz som to rozobral,ale zbytocne som myslel ze tam bude nejaky studeny spoj ale nic vsetko som dokladne skontroloval,a naznak nejakej vady a stale mi to robi ze za kazdym zapnutim zapalovani sa mi ukaze celkove km 999999 a mam dalsiu chybu na budikoch aj ked vypnem zapalovanie vypnem svetla tak mi osvetlenie budikov stale svieti ale toto bola moja chyba mi nechcela svietit ta mala ziarovka tak som to chcel riesit tak ze pripajkujem kabliky z tej ziarovky ktora svieti,ale spojil som + a - a nieco stralilo a smrad a od vtedy to mam tak no jestli jsi tím něco pokonil tak bohužel.... leda k někomu kdo to proměří a vymění co sis spálil..... Citovat
jarco623 Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 to svietenie budikov prazijem,ale tie km uz od kedy som kupil auto tak mi to tak ukazuje 999999 budu mi pasovat budiky so starsieho modelu??? hmmm by som posiel na vrakovisko a kupil cele druhe,lebo mam druhu bsi a tiez mi tam tie km tak ukazuje a tiez svieti tak si myslim ze to v bsi nebude.ja uz neviem budem asi menit vsetky diely,len chcem vediet ci mi to bude pasovat? Citovat
Burisek Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: jarco623 to svietenie budikov prazijem,ale tie km uz od kedy som kupil auto tak mi to tak ukazuje 999999 budu mi pasovat budiky so starsieho modelu??? hmmm by som posiel na vrakovisko a kupil cele druhe,lebo mam druhu bsi a tiez mi tam tie km tak ukazuje a tiez svieti tak si myslim ze to v bsi nebude.ja uz neviem budem asi menit vsetky diely,len chcem vediet ci mi to bude pasovat? nene budíky musíš mít z modelu který máš ty..... old má jiné připojení.... Citovat
jarco623 Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 aha skoda,ale vdaka za radu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.