sponny Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Zdravim a mam opět problémek. Dneska jsem si všimnul, že se mi koncovka výfuku přestěhovala hodně doprava (při pohledu zezadu). Neměl jsem možnost pod to vlézt, ale když jsem se tam naklonil, tak je vidět, že je prasklá (prohnilá) taková páska, která je přes baňku tlumiče. Zřejmě je na ní jeden z držáků tý gumy co drží výfuk. Ale zdá se mi to divný. Dá se ta velká páska sehnat zvlášť? V seceboxu to vypadá, že je spojená šroubem. Je to ta nad číslem 1. Zkusim sem vložit obrázek, ale nevim, jestli to vyjde. Dík. http://public.servicebox.peugeot.com/docpr/AP/img/pr/8m/ig17/ig17e68m.jpg Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 jestli máš shnilou jen tu objímku--každý klempíř,zámečník,atd.,atd., ji za dvě piva vyrobí... Citovat
sponny Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Jak jsem už psal. Objímka je shnilá určitě, ale moc jsem tam neviděl. Na tý objímce je přidělanej ten \"hák\" na tu gumu??? Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: sponny Jak jsem už psal. Objímka je shnilá určitě, ale moc jsem tam neviděl. Na tý objímce je přidělanej ten \"hák\" na tu gumu??? ano,je na ní navařený Citovat
Bobo.KH Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Taky poradne koukni jestli je vyhnila jen ta objimka jestli nemas chycenej i tlumic:myslim Citovat
sponny Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: sponny Jak jsem už psal. Objímka je shnilá určitě, ale moc jsem tam neviděl. Na tý objímce je přidělanej ten \"hák\" na tu gumu??? ano,je na ní navařený Díky moc. Zkusim to někde nechat udělat. Ale přes to. Dá se ta objímka s hákem koupit? Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 musí se to dát koupit--bude to starý model,nové typy mají ten hák navařený přímo na obalu zad. tlumiče Citovat
Burisek Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 jj přesně můj případ.... mě uhnil ten celý pásek s tím hákem tak to tam mám jen drátem přidělané aby mi to neservalo gumy a mám už nový který budu v pondělí montovat !! No a by toho nebylo málo,tak mi ještě uhnil zevnitř ?? nevím jak na konci ten šulin co jde z tlumiče ta koncovka.... takže radost. ! V pondělí jak ho vyndám tak udělám foto a ukážu... jak je zmasakrovanej.... Citovat
sponny Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 musí se to dát koupit--bude to starý model,nové typy mají ten hák navařený přímo na obalu zad. tlumiče Možná je to starý model, ale auto je 12/2000, takže restyle. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Burisek jj přesně můj případ.... mě uhnil ten celý pásek s tím hákem tak to tam mám jen drátem přidělané aby mi to neservalo gumy a mám už nový který budu v pondělí montovat !! No a by toho nebylo málo,tak mi ještě uhnil zevnitř ?? nevím jak na konci ten šulin co jde z tlumiče ta koncovka.... takže radost. ! V pondělí jak ho vyndám tak udělám foto a ukážu... jak je zmasakrovanej.... srovnej flexou tu koncovku až k zad. deklu zad. tlumiče a vlož tenkostěnnou trubku--myslím 65 mm průměr a nechej zavařit Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: sponny Původně zaslal: ozzy1956 musí se to dát koupit--bude to starý model,nové typy mají ten hák navařený přímo na obalu zad. tlumiče Možná je to starý model, ale auto je 12/2000, takže restyle. myslel jsem starý model tlumiče výfuku--nééé auta :roll:) Citovat
Burisek Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Burisek jj přesně můj případ.... mě uhnil ten celý pásek s tím hákem tak to tam mám jen drátem přidělané aby mi to neservalo gumy a mám už nový který budu v pondělí montovat !! No a by toho nebylo málo,tak mi ještě uhnil zevnitř ?? nevím jak na konci ten šulin co jde z tlumiče ta koncovka.... takže radost. ! V pondělí jak ho vyndám tak udělám foto a ukážu... jak je zmasakrovanej.... jenže to je problém nemám čím a taky kde.... stejně mám už novej koupenej tak to nebudu řešit.... to sflikuju a pak to urezne jinde tak to nemá smysl..... srovnej flexou tu koncovku až k zad. deklu zad. tlumiče a vlož tenkostěnnou trubku--myslím 65 mm průměr a nechej zavařit Citovat
Burisek Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: Burisek jj přesně můj případ.... mě uhnil ten celý pásek s tím hákem tak to tam mám jen drátem přidělané aby mi to neservalo gumy a mám už nový který budu v pondělí montovat !! No a by toho nebylo málo,tak mi ještě uhnil zevnitř ?? nevím jak na konci ten šulin co jde z tlumiče ta koncovka.... takže radost. ! V pondělí jak ho vyndám tak udělám foto a ukážu... jak je zmasakrovanej.... jenže to je problém nemám čím a taky kde.... stejně mám už novej koupenej tak to nebudu řešit.... to sflikuju a pak to urezne jinde tak to nemá smysl..... srovnej flexou tu koncovku až k zad. deklu zad. tlumiče a vlož tenkostěnnou trubku--myslím 65 mm průměr a nechej zavařit Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 jasně--když máš nový,tak to nemá cenu... Citovat
Burisek Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 jasně--když máš nový,tak to nemá cenu... jj počítal jsem s tím že dlouho nevydrží.... stejně co to je za blbce že dají hák na pásovinu která po čase urezne ?? jako by to nemohly navařit zároveň na tělo toho tlumiče..... Citovat
Burisek Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 No tak jsem včera zjistil že díl výfuku který mi poslali je na kombíka protože jsem ho vůbec nedostal ani na jednu gumu natož ho chytnou na sponu,no je delší,takže telefon ,kde se koukal že mi fakt poslali jinej díl,a že hned ráno pošlou druhej.... ten správnej... Večer jsem si postěžoval kamarádovy,a ejhle..... on má na sedana a potřebuje na kombi tak jsem včera ráno hned volal do firmy,vysvětlil situaci jaká je že to s tím kamarádem vyčenžuju ale že potřebuju jen ten pásek s hákem kterej mi řekl že není problém poslat a poslal mi ho zadáčo což je dobré tak jen čekám jak dorazí ten pásek a jedu pro ten můj co tam patří.... tak snad už bude autí na sezonu po zimě připravené a v cajku..... Citovat
majo30 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Ahoj. ja som mal tu objimku tiez zhnitu, tak som si ju vyrobil z 5mm hrubej pozinkovanej pasoviny a zhodnotil som to tak- vyfuk sa casom rozpadne, auto za dlhsi cas tiez, ale pasovina vydrzi.... mozno to bude vzacny archeologicky nalez :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.