Burisek Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: superjoe19 ako ste to spojazdnili??? mne to stale nefakci teď jsem koukal máš tam java web start ?? ale myslím že by měl být součástí,nejdřív se ti spustí v příkazovém řádku okno,to nech aktivní vůbec ho neruš a najede ti obrozovka kde vybereš češtinu a pak jen zadaš DAM číslo.... a mělo by to chodit.... Citovat
bobo7 Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Ja jsem odinstaloval javu co jsem měl nainstalovanou v pc (asi je součásti win nebo záplat) a nainstalovala se tam java co je součastí toho programu,potom teprve byl program schopen ukázat schemata jinak je nezobrazoval. Citovat
Edison Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Já jsem pochopitelně jakvu k tomu nainstaloval, baťák jí i volal. Stejně to nechodilo. V aťáku jsem zkusil volat novější, ale taky nic. Citovat
superjoe19 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 No ja som javu z pc odinstaloval, nechal som ju nainstalovat tym programom, vsetky ostatne programy som mal vypnute a aj tak mi to nejde. Mohol by tu niekto hodit postup, ako to robil? Citovat
superjoe19 Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 tak uz mi to ide, spojazdnil som to na pc, na notebooku mi to nejde. zadal som tam ten DAM kod, ale nie som si isty, ci je dobry. ako zistim, ktore cisla tam mam dat? lebo ich je tam dost Citovat
bobo7 Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 pokud klikneš dole v programu v hlavním okně na OUTILS tak se zobrazi okno kde můžeš zjistit pro dane auto kde hledat DAM !!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.