Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kolik zaplatit za očalounění sedaček

Recommended Posts

Odesláno

Dovolil jsem si zadat dotaz. žádám vás o rady a názory\" nechal jsem si očalounit zadní sedačky na coupé do černé látky. Původní látka byla odstraněna a podle ní mi ušili nové čalounění z černé látky a natáhli to na skořepinu zpět.

dělala to paní doma co to dělá jen na kšeft bez dokladu a chce abych navrhnul cenu tak se vás ptám kolik ji mám dát za práci? Z výsledkem jsem spokojen.

[upravil dne 15.3.2009 tom406]

[upravil dne 21.3.2009 tom406]

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Promiň,že ti tu do vlákna lezu,kolik ji máš dát netuším,ale překvapilo mně,že sis to nechal dělat aniž si věděl kolik tě to bude stát:myslim

to nejde odhadnout hned před prací pokud se tím vyloženě dotyčný neživí a nedělá to denně. navíc kdybych řekl že nedám víc jak xxx takti to bud zkazí nebo neudělá vůbec. pokud se o cen hned nebaavíš tak má čalouník volnou ruku a může ukázat co umí.

tak mi nepište zbytečné hloupé otázky. ptal jsem se já snad.

jen mě zajímá kolik asi stojí očalounění. paní to taky netuší a neví kolik si říct.a foto zatím nemám.jen mě zajímá kolik by kdo dal za dobrou práci

Odesláno

ja osobně bych jí dal tak 500 - 700 (jestli na tom strávila 2-3 hodiny) za práci plus za materiál tam je to hodně různý za normal látku jsem platil asi 100 za bm ale neco jako alcantra uz je dražší jestli se dobře pamatuju tak 500 za bm ale to fakt nevim, natož třeba kůže.

a na zadní lavici spotřebuje max 3 bm

místní člen dával za potahy 12000 ale to byla kůže s alcantrou a měl tam výšivky a bylo to na všechny sedačky takže tam počítám že min 7000 bylo za matroš

to si myslim ja, neberte to jako nejaky pevný ceny, mě osobně ted šije calouneni skorotchyne ve volnym case a budu to mit jako darek, takze to je jen co si pamatuju

Odesláno

nevím no ,ale 700 za to,že to ušije se mi zdá málo.Záleží jestli má cenu i s použitým materiálem nebo bez.Já bych dal tak do 3000 i s matrošem,ale záleželo by na kvalitě jak by byla perfektní tak bych dal i víc

Odesláno
Původně zaslal: L.I.P.O.8

nevím no ,ale 700 za to,že to ušije se mi zdá málo.Záleží jestli má cenu i s použitým materiálem nebo bez.Já bych dal tak do 3000 i s matrošem,ale záleželo by na kvalitě jak by byla perfektní tak bych dal i víc

souhlasim,pokud nad tim stravila nekolik hodin a prace je kvalitni,ty 3 az 4 tisice jsou dobry,kdyz sme nechavali pocalounit jidelni lavici a 4 zidle,cena byla okolo 12 tisic! takze asi tak.

Odesláno

2 + 2 predni kozene sedacky, calounik jen vzajemne prehazoval calouneni z jednech na druhe a naopak.

1.500,-CZK mi prislo jako dobra cena.

p.s. pristavene dostal komplet auto + druhe sedacky v kufru, takze i nejaka montage.

Odesláno
Původně zaslal: L.I.P.O.8

tvoje odpověď je myslím trefná. za matroš jsem už platil tak že cca okolo 3000kč jsem taky myslel.

Odesláno

a kolik na tom ta pani stravila casu?

ja sem si menil calouneni na 309 na zadních sedackách(4ks) a a zabralo mi to asi hodku a vic jak 200 bych si za to nenapocital ale ty sam vis jak je moje prace draha.

proste kdyz to umim a nezabere mi to moc casu tak si za práci moc nereknu. ale chci abyse mi zaplatila vetsina nakladu v tomhle pripade material. a nervy( kdyz neco nejde):super

Odesláno
Původně zaslal: Chip

a kolik na tom ta pani stravila casu?

ja sem si menil calouneni na 309 na zadních sedackách(4ks) a a zabralo mi to asi hodku a vic jak 200 bych si za to nenapocital ale ty sam vis jak je moje prace draha.

proste kdyz to umim a nezabere mi to moc casu tak si za práci moc nereknu. ale chci abyse mi zaplatila vetsina nakladu v tomhle pripade material. a nervy( kdyz neco nejde):super

měl jsem to u ní asi 6 týdnů ale říkal jsem že na to nespěchám a paní to dělá pi dětech ve volném čase.prostě rozpárala sedačky a podle střihu ušila novou látku a tu následně natáhla na sedačky.

Určitě je s tím dupačka protože se tam musí našít ty plastové výztuhy které se pak sponkují do molitanu.

Odesláno

Tak se ji zeptej kolik na tom stravila casu v hodinach, vynasob 300 a mas vysledek. ;) Nicmene ja bych to videl tak na pekny litr, at z toho taky neco ma... ale je to na prd, abys navrhoval cenu, kdyz nemas prectavu kolik to dalo prace.

[upravil dne 14/3/09 f3Rd@]

Odesláno

Osobně bych ji nedal více jak 2tis kč jen za práci ! Pokud jsi ji matroš koupil ... si vem že potažení sedaček se pohybuje cca 10-15tis i s materialem a dle mě dvakrát přední sedačka je větší zahul vždy dle zadní lavice... takže pokud jsi koupil material za 3ku a 2ku za praci tak by to odpovídalo 5tis kč

Odesláno

co sem si nechaval delat rozpocet na cely cabrio -> tak si profi uctujou 350-400kc/hodinu + material, jestli jsi material kupoval tak, podle me to bylo tak 3 maximalne 4 hodiny takze 4x400 je 1600 jako strop a vejs bych nesel

Odesláno

tak a mám to doma. zaplatil jsem celkem i s matrošem 2700kč a jak jsem byl natěšený tak jsem to zbalil a jel domů a tam na to čumím a čumím a pořád mi to nehrálo jak jsem to poskládal k sobě. Něco křivo ušité a něco zase špatně zatlačené do těch mezer molitanu asi po hodině jsem chytnul nervy a serval jsem to dolů a tohle mě dostalo totálně-tohle je spodní strana: http://406.nolimit.cz/image/13484124

prostě jsem celý den nasranej a proto sháním zadní sedačky v kůži nebo nějakého opravdu profesionála který to opraví - spíš nově zhotoví. Prosím jen žádné řeči o reklamaci -seru na prachy už nemám nervy ji to vracet. prostě jsem se na to tak těšil že jsem to zbalil a jel domů a ono tohle.

jinak opravdu nedoporučuji p. Zámečníkovou z Bohumína!!!

A přitom hned říkala že to není problém a že to půjde dobře ale tohle není výsledek hoden Peugeota.

Zbytek foto raději nedávám pokud se vám nechce blejt:(:(

[upravil dne 15.3.2009 tom406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...