Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, nevite nekdo jak dodelat AUX vstup, bohuzel mam jednu z prvnich 308 a jeste je v ni radio bez MP3. Kdyz jsem se ptal v servisu, tak cena cca 5500,- :blicismajlik coz je trochu moc

Odesláno
Původně zaslal: Mojo2

ahoj, nevite nekdo jak dodelat AUX vstup, bohuzel mam jednu z prvnich 308 a jeste je v ni radio bez MP3. Kdyz jsem se ptal v servisu, tak cena cca 5500,- :blicismajlik coz je trochu moc

41 euro stojí originál Peugeot \"krabička\" na domontovanie aj do tvojho autorádia so vstupmi 2x cinch RCA a 3.5mm jack :papa

Odesláno

Tak ten stojí 210 € len materiál. Už to tu niektorí členovia majú, simuluje cd menič a stojí za nič. Pesničky musia byť v 6 adresároch 99 v jednom maximálne, proste simulácia cd meniča. Názvy skladieb nezobrazuje, nepamätá si naposledy hrané po vypnutí motora atď.

Odesláno

to je dobrej cenovej rozdil.... ostatne USB fakt nepotrebuju

premejslel jsem to jeste resit FM transmiterem, ale na to jsem jsem moc pozitivnich reakci neslysel, ze to je furt ruseny atd...

dalsi varianta je koupit orig radio s MP3, videl jsem za necely 3K

Odesláno

Panove, jak tu ted koukam na ty screenshoty z prilozeneho PDFka, docela koukam, ze v servisu lze menit \"Courbe de sensibilite LO/DX\", coz by mohlo vyresit moje problemy s prebuzenym/podbuzenym prijimacim modulem autoradia. Hral si nekdo nekdy s tim .. co to dela? Mam RD4 ku a displey typu A, bez MP3ek.

Jak se ten software jmenuje? Je svetlemodro-jasne zluty, nevypada to jako Peugeot Planet.

Odesláno

Lexia modifikuje SW auta nebo SW radia? Lexia pro Citroeny asi bude fungovat i pro Peugeoty, kdyz ty radia jsou stejny, ne? Co mi reknou v servisu, kdyz tam jeste v zaruce prijedu a budu chtit \"na Lexii\" si pohrat s citlivosti radia?

Odesláno

mozna myslis tohle http://www.dobry-obchod.cz/obchod/kateg/video-audio-tv-adaptery/123-usb-adaptery/0/peugeot/ ,ja si to nechal namontovat do Toyoty a vse v poradku. USB,SD card,AUX vystupy.Pokud jdes pres USB a Sd card, tak muzes vytvorit max.12 slozek po 99 songach a vzadu na radiu se to pripojuje na changer.Velikost zhruba jako polovina krabicky cigaret a ja si to nechal vyvest do prihradky pred spolujezdcem

Odesláno
Původně zaslal: Freeman

Lexia modifikuje SW auta nebo SW radia? Lexia pro Citroeny asi bude fungovat i pro Peugeoty, kdyz ty radia jsou stejny, ne? Co mi reknou v servisu, kdyz tam jeste v zaruce prijedu a budu chtit \"na Lexii\" si pohrat s citlivosti radia?

Podľa mňa tam bude identická voľba i v P.Planet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...