Ondra.fencl Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Sháním nějakou koncovku na mého peugeota.... lidi poraďte... nemůžu to nějak sehnat... jak ho mám blbě zahnutej dolů Citovat
dzana.m Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 jestli mužu poradit tak si kup normální koncovku a vejfuk seřízni ja sem to mel sprvu taky tak nic stím nezkazyš Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 tak tak, ve spei jich maji od layting dost, nebo pak jedine ladak od supersprintu, nebo remus apod :-) Citovat
ladosak Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Já ji mám na mém HDi taky narovno, A že se to tváří zezadu jako benziňák mně žily netrhá. nafotím a dám foto. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 uřež to koleno flexou a dej si koncovku jakou chceš Citovat
padro Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 pridajte sem viaceri foto ako to mate na vasom aute, mozno si nieco vyberiem Citovat
Ondra.fencl Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 ok... díky hoši.... asi teda koupím jen koncovku a tu rovnou a přivařím ji .... Vřelé díky Pánové!! Citovat
Pato406coupe Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Kup si tu co sa dava na 406 coupe HDI... ja som az po tyzdni zbadal co to tam vlasne mam zavesene.... doteraz som nepochopil co to ti frantici vymysleli a hlavne na co.... Citovat
Ondra.fencl Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Pato406coupe Kup si tu co sa dava na 406 coupe HDI... ja som az po tyzdni zbadal co to tam vlasne mam zavesene.... doteraz som nepochopil co to ti frantici vymysleli a hlavne na co.... No a máš na to nějakej odkaz nebo něco??? nevím kde bych ji sehnal??? já myslel že tam půjde jakákoli koncovka když odřiznu tu zahnutou část a navařím koncovku.... Citovat
ladosak Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Na HDi cupe koncovka na pohled vypadá že je rovná, ale konec výfuku je standartně zahlý. V sobotu dám foto Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Ondro, mail jsem asi smazal - kridlo - promin, chteljsem - tedy uvazoval, ze bych ho prodal, ale par lidi i z klubu me presvedcilo, ze bych bez kridla nebyl Scratch, a tak nejak, asi ho neprodam, kazdopadne ti muzu domluvit konzultaci v tuning shopu a snad lepsi cenu, scratch Citovat
Ondra.fencl Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: Scratch Ondro, mail jsem asi smazal - kridlo - promin, chteljsem - tedy uvazoval, ze bych ho prodal, ale par lidi i z klubu me presvedcilo, ze bych bez kridla nebyl Scratch, a tak nejak, asi ho neprodam, kazdopadne ti muzu domluvit konzultaci v tuning shopu a snad lepsi cenu, scratch No to se nedá nic dělat.... v pohodě... ale tvou nabídku určitě neodmítnu a někdy se ozvu.... mail na tebe mám, takže až to přijde tak dám vědět.... zatím musím nasmolit nějaký prachy díky!!! Citovat
Ondra.fencl Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: Scratch Ondro, mail jsem asi smazal - kridlo - promin, chteljsem - tedy uvazoval, ze bych ho prodal, ale par lidi i z klubu me presvedcilo, ze bych bez kridla nebyl Scratch, a tak nejak, asi ho neprodam, kazdopadne ti muzu domluvit konzultaci v tuning shopu a snad lepsi cenu, scratch No to se nedá nic dělat.... v pohodě... ale tvou nabídku určitě neodmítnu a někdy se ozvu.... mail na tebe mám, takže až to přijde tak dám vědět.... zatím musím nasmolit nějaký prachy díky!!! Citovat
Y2K Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: ladosak Sice som to tu uz videl ale toto je pecka... Citovat
Bobo.KH Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: ladosak Jo pekna koncovka,uvazuji o nove a faforytem je tu co tam mas ty:D:D:D Citovat
foxo Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 no ja cupe nemam, ale tato koncovka je asi origo. Asi od urciteho roku to tam davali... [upravil dne 6.4.2009 foxo] Citovat
stalmik Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Nemáte někdo zkušenosti s těma Supersprintma?? nejlépe střední a koncovej díl?? Citovat
Chepp Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 ja cu taky, ale na 406 2.0 HDi nevim... a jeste k tomu break co tam mam dat, chci neco decentniho zadny sestihran, nebo rouru jak z parníku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.