Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak tak, ve spei jich maji od layting dost, nebo pak jedine ladak od supersprintu, nebo remus apod :-)

Odesláno
Původně zaslal: Pato406coupe

Kup si tu co sa dava na 406 coupe HDI... ja som az po tyzdni zbadal co to tam vlasne mam zavesene.... doteraz som nepochopil co to ti frantici vymysleli a hlavne na co.... :myslim

No a máš na to nějakej odkaz nebo něco??? nevím kde bych ji sehnal??? já myslel že tam půjde jakákoli koncovka když odřiznu tu zahnutou část a navařím koncovku....:nevim

Odesláno

Ondro, mail jsem asi smazal - kridlo - promin, chteljsem - tedy uvazoval, ze bych ho prodal, ale par lidi i z klubu me presvedcilo, ze bych bez kridla nebyl Scratch, a tak nejak, asi ho neprodam, kazdopadne ti muzu domluvit konzultaci v tuning shopu a snad lepsi cenu, scratch

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Ondro, mail jsem asi smazal - kridlo - promin, chteljsem - tedy uvazoval, ze bych ho prodal, ale par lidi i z klubu me presvedcilo, ze bych bez kridla nebyl Scratch, a tak nejak, asi ho neprodam, kazdopadne ti muzu domluvit konzultaci v tuning shopu a snad lepsi cenu, scratch

No to se nedá nic dělat.... v pohodě... ale tvou nabídku určitě neodmítnu a někdy se ozvu.... mail na tebe mám, takže až to přijde tak dám vědět.... zatím musím nasmolit nějaký prachy :)

díky!!!

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

No to se nedá nic dělat.... v pohodě... ale tvou nabídku určitě neodmítnu a někdy se ozvu.... mail na tebe mám, takže až to přijde tak dám vědět.... zatím musím nasmolit nějaký prachy :)

díky!!!

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...