nosek.m.telc Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: majty Původně zaslal: nosek.m.telc Ahoj, dělám policie ČR v Praze a zpracovávám ty vykradeny a ukradeny auta a můžu říct že za 5 let co to dělám jsem nedělal ani jednu vykradenou a nebo ukradenou 407. A jediný čím to můžeš zabezpečit je že nebudeš v tom autě nic nechávat, žádný držáky na navigaci, panely od autorádia kabelky kočárky a takový ty věci co se dají zpeněžit pak máš slušnou šanci že ti tam nikdo nevleze. Proti krádeži vozidla ti nepomůže ani pán bůh když někdo chce ukrást tak ukradne¨ A co 406ky ?? 406 jsem dělal jen vykradenou ale ukradenou ještě a to mám denně tak 10 vykradených a 3 ukradený auta ale převážně Š Octavia a VW Passat převářně koncerny, kde jdou po vestavných autorádiích nebo navigacích pak jsou lidi co si v autě nechají věci za 50 000,--kč a pak se diví ale to je jiná sorta lidí jinak rada nad zlato nejezdi do Prahy tady to je Mexiko:) já sem si koupil Peugeot 407 a k tomu jsem si pořídil ČZ 75 D compact 9 mm jen ať si na mojeho miláčka šáhne nějaký nenechavec:) Citovat
Ajdamek Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 www.sherlog.cz je to i dobrý, že ti zavolaj, když ti budou chtít odtáhnout auto Ps: a vykrádá se uplně všechno, nám vykradli pracovního partnera přímo u hospody, Hyundai Santa fe nám vykradli 3x (jednou dokonce ve vlastních garážích) a včera jsem viděl stát u domanskýho vykradenou nepojízdnou 407-mu. Nejhorší je, když vám ukradnou světla 200km od domova, jak se stalo kamarádovo tátovi u O2 [upravil dne 17/3/09 Ajdamek] Citovat
Guest petron Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: Hamin Houkajících aut si kolemjdoucí nevšímají, to je pravda. Vím to i za sebe.... Ale houkající alarm znervozní hajzla uvnitř vozu, tzn., že když spustí, tak buď uteče, nebo prostě začne vykrádat. Ten alarm by měl GSM modul, tzn., že po aktivaci mi hned volá na mobil, že došlo k napadení vozu.... A z baráku jsem u auta za minutu..... Navíc to snímá i náklon vozu, tzn., že když se někomu budou líbat má kola, tak to také spustí. A opět buď uteče, nebo zůstane, ale to už je v noci u houkajícího auta podezřelé.... Lenze co z toho, ze si pri aute za minutu? Pred tyzdnom bola reportaz ako dvaja nafetovani chceli odcudzit pred diskou auto. Vsimol si to SBSkar, zhodou okolnosti majitel auta a mal problem s kolegami ich spacifikovat, kym prisli policajti. Boli agresivni a utocili prvi... A nie je to jeden pripad.... Pred par rokmi krat sa moj znamy aj dozvedel ihned po ukradnuti, ktora \"skupina\" mu auto ukradola a ked sa rozculoval, ze jak to ze to nepocul (v rodinnom z brany) ze keby ich tak nasiel ako mu kradnu auto... Odpovedali mu ze \"bud rad ze ich nenasiel\"... Takze nechcem nejako bagatelizovat alarm, ale myslim ze lepsi bude zeder. Zatial to myslim nevedia prekonat. Citovat
Guest petron Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: brade Původně zaslal: Driver A myslíš, že dneska někoho vzrušuje houkající auto na parkovišti? Vyberou ti ho tak jako tak. To by jsi u toho musel stát s brokovnicí 24 hodin denně. Prostě jak ti tu někdo doporučoval pořídit si pojištění proti krádeži a vandalizmu a smířit se s tím, že to jednou někdo zkusí. To je nápad! Napni dolů na sedačku nějakou brokovnici a když ty vymlátí okénko, rozstřelí mu to nohy :-) Na druhou stranu, v tomhle státě bys za to byl potrestaný ty, ne ten zločinec. A ještě by z tebe dostali hromadu peněz Tak tak, myslim ze pokial ich chytis pri cine, mozu zazalovat akurtat tak oni teba ak im ublizis, pretoze ak auto otvorili neporusene a nesposobili ti ziadnu skodu, nedpostili sa dokonca ani len priestupku pouzivania cudzej veci, to by na nom uz museli jazdit... Citovat
Guest petron Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 Původně zaslal: Přema Co je to ZEDER ?????:o:o Neviem ci sa mozu sem davat aj odkazy na web stranky, ale radsej daj do google zeder sk... Ide o mechanicke zabezpecenie volantu zo spodu. Nevyhoda pri 407kach- kolenny airbag musi byt deaktivovany a vybraty Zatial je myslim tento zeder neprekonany, takmer kazdym dnom tam pribudaju hlasenia o neuspesnych pokusoch o odcudzenie aj s fotografiami.... Citovat
Zipík Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 http://www.zederlock.sk/ Navypadá to věru zle:mrk [upravil dne 20.4.09 Zipík] Citovat
Přema Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Ju ju ok.....o tom jsem už slyšel...... Citovat
denoo Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Ja vymontujem rt3 navigaciu za minutu mozno dve, obavam ze dakomu bude chybat tak si ju pozicia,(novu si urcite nikto nekupi) dufam ze vnutorne senzory pohybu dako pomozu tieto auta sa nekradnu, skor sa vykradnu, a najcenejsia vec tam je prave ta navigacia, tak ako sa kradnu aj v octaviach 2. Citovat
petertn1 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Nanamontuju ti to ked mas kolenny airbag. Uz som sa nedavno informoval. Jedine airbag von. Původně zaslal: Zipík http://www.zederlock.sk/ Navypadá to věru zle:mrk [upravil dne 20.4.09 Zipík] [upravil dne 20/4/09 petertn1] Citovat
denoo Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 inak k originalnemu alarmu peugeot, ponukali este dorabku original proti nadvihnutiu auta, cca 5000sk doplatok Citovat
brade Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Co jsem si tak tuhle uvědomil, odemčená 407 je poznat na dálku sta honů - nemá sklopená zrcátka :-) šel jsem tuhle v Praze po ulici, auto stálo samotné na parkovišti s otevřenými zrcátky. Říkal jsem si jestli je odemčená nebo ne (nezkoušel jsem to), nahlásil hlídači na parkovišti a co jsem odjížděl, poptal jsem se - vážně byla odemčená :-) Citovat
denoo Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 ako ktora, podla vybavy, a sklapanie spatnych sa da aj vypnut na diagnostike. Inak, rozmyslal som vypnut, aby sa casom neznicil motorcek na spetnych , totizto minuly tyzden som mal skutra dost nesikovne na stojane, ktory neskor samozrejme spadol na spetne zrkadlo , ktore sa zlomilo , a musel som ho objednat nove , 5000 sk , tak nechcem vediet kolko stoji na 407 mu, inak na skutri mam tiez elektricky sklapane spetne zrkadla, preto aj ta cena asi, ale na 407 me je elektricky sklapane, vyhrievane, a este aj nastavovanie samotneho zrkadla, no kablov a kablov Citovat
AnotherOne Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: denoo ako ktora, podla vybavy, a sklapanie spatnych sa da aj vypnut na diagnostike. Inak, rozmyslal som vypnut, aby sa casom neznicil motorcek na spetnych , totizto minuly tyzden som mal skutra dost nesikovne na stojane, ktory neskor samozrejme spadol na spetne zrkadlo , ktore sa zlomilo , a musel som ho objednat nove , 5000 sk , tak nechcem vediet kolko stoji na 407 mu, inak na skutri mam tiez elektricky sklapane spetne zrkadla, preto aj ta cena asi, ale na 407 me je elektricky sklapane, vyhrievane, a este aj nastavovanie samotneho zrkadla, no kablov a kablov Chceš to vypnúť aby si si nezničil motorček? Potom načo ti tam ten motorček treba? To si radšej mávanie ušami nechaj zapnuté a keď odíde motorček tak to deaktivuj Citovat
Hamin Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 Přeci si může zrcátka sklopit talčítkem zevnitř, když se bude chtít vejít do úzkého vjezdu. Ale jinak s AnotherOne Citovat
AnotherOne Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 No mám pocit, že keď to je vypnuté, nejde to sklopiť ani z vnútra. Tuším to niekto tu už písal. Citovat
denoo Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 jaj, no tak na to by som sa veru potom nedal, aj ked sa mi to zda trosku blbo riesene Citovat
denoo Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 inak som prekvapeny, da sa zohnat pomerne lacno , http://www.autobazar.eu/sk/peugeot-407-504-elspetne-id811893.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.