Hamin Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Ahoj, od doby co mám koupenou 407mu v sedanu, přemýšlím, jak ji nejlépe zabezpečit proti rukoum nenechavců a potulných vykrádačů. Jak ji máte zabezpečenou vy? Zámek zpátečky, alarm nebo nějaký tajný vypínač ? Přemýšlím nad GSM alarmem s vnitřnímy a náklonovými čidly. Alarm by spustil ikdyž by třeba někdo chtěl jen sundat kola, nebo auto rovnou odtáhnout.. Když dám zase zámek zpátečky, je to jen proti odjetí, ale vykrást, či postavit na špalky to hajzlové mohou v pohodě - nic je nevyruší. Každé z těchto dvou zabezpečení stojí poměrně balík, tak přemýšlím, které z nich. Spíš se přikláním k alarmu. Je komplexnější. Citovat
Hamin Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Pojištěný to mám proti krádeži i vandalismu, jen bych chtěl ještě více zabezpečit moje auto. Sice to pojištěné je, ale bylo by třeba nějaké zařízení, které by nejvíce znemožnilo hajzlovi s autem odjet..... Citovat
vendelinek Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Tak si ber volant ssebou domu:D Když se ti na něj někdo zaměří,a bude ho chtít,tak si myslim,že nic nepomůže Citovat
Driver Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 A myslíš, že dneska někoho vzrušuje houkající auto na parkovišti? Vyberou ti ho tak jako tak. To by jsi u toho musel stát s brokovnicí 24 hodin denně. Prostě jak ti tu někdo doporučoval pořídit si pojištění proti krádeži a vandalizmu a smířit se s tím, že to jednou někdo zkusí. Citovat
nanux Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 V dnešních možnostech zabezpečení se moc neorientuju, ale doporučovaný je třebas Magiccar. Citovat
Hamin Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Houkajících aut si kolemjdoucí nevšímají, to je pravda. Vím to i za sebe.... Ale houkající alarm znervozní hajzla uvnitř vozu, tzn., že když spustí, tak buď uteče, nebo prostě začne vykrádat. Ten alarm by měl GSM modul, tzn., že po aktivaci mi hned volá na mobil, že došlo k napadení vozu.... A z baráku jsem u auta za minutu..... Navíc to snímá i náklon vozu, tzn., že když se někomu budou líbat má kola, tak to také spustí. A opět buď uteče, nebo zůstane, ale to už je v noci u houkajícího auta podezřelé.... Citovat
Hamin Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Mně je doporučený český kvalitní Jablotron s GSM komunikátorem... Původně zaslal: nanux V dnešních možnostech zabezpečení se moc neorientuju, ale doporučovaný je třebas Magiccar. Citovat
AnotherOne Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Do firemného auta (oktavka) som si dal namontovať TSS, má to presne funkcie ako požaduješ, realizuje sa to prídavnými modulmi ku základnej jednotke alarmu. Ja mám gsm modul a modul vnutornej ultrazvukovej ochrany a otrasový. Náklonový modul som si nedával, pretože auto parkuje v garáži a máme len plecháče. Funguje to podľa očakávania, zatiaľ žiadne falošné poplachy. S montážou to bolo čosi okolo 600 €. Citovat
nosek.m.telc Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Ahoj, dělám policie ČR v Praze a zpracovávám ty vykradeny a ukradeny auta a můžu říct že za 5 let co to dělám jsem nedělal ani jednu vykradenou a nebo ukradenou 407. A jediný čím to můžeš zabezpečit je že nebudeš v tom autě nic nechávat, žádný držáky na navigaci, panely od autorádia kabelky kočárky a takový ty věci co se dají zpeněžit pak máš slušnou šanci že ti tam nikdo nevleze. Proti krádeži vozidla ti nepomůže ani pán bůh když někdo chce ukrást tak ukradne¨ Citovat
majty Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: nosek.m.telc Ahoj, dělám policie ČR v Praze a zpracovávám ty vykradeny a ukradeny auta a můžu říct že za 5 let co to dělám jsem nedělal ani jednu vykradenou a nebo ukradenou 407. A jediný čím to můžeš zabezpečit je že nebudeš v tom autě nic nechávat, žádný držáky na navigaci, panely od autorádia kabelky kočárky a takový ty věci co se dají zpeněžit pak máš slušnou šanci že ti tam nikdo nevleze. Proti krádeži vozidla ti nepomůže ani pán bůh když někdo chce ukrást tak ukradne¨ A co 406ky ?? Citovat
AnotherOne Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: nosek.m.telc Ahoj, dělám policie ČR v Praze a zpracovávám ty vykradeny a ukradeny auta a můžu říct že za 5 let co to dělám jsem nedělal ani jednu vykradenou a nebo ukradenou 407. A jediný čím to můžeš zabezpečit je že nebudeš v tom autě nic nechávat, žádný držáky na navigaci, panely od autorádia kabelky kočárky a takový ty věci co se dají zpeněžit pak máš slušnou šanci že ti tam nikdo nevleze. Proti krádeži vozidla ti nepomůže ani pán bůh když někdo chce ukrást tak ukradne¨ Áno počul som už aj z iných miest, že všeobecne pežoty nie sú veľmi obľúbené čo sa krádeží týka a novšie modely zvlášť. Preto nejak neriešim zabezpečenie. (klopem na drevo ) Citovat
Hamin Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Tak teď jsi mě trošku uklidnil... Někde v nějakém odborném časopise, jsem četl žebříček aut, se kterými má zloděj největší problém odjet. Respektive, které jsou pro zloděje nejméně dosažitelné... Vyhrál Peugeot 407 Jinak v autě samo nenechávám vůbecnic, co tam nemá být. Rádio mám integrované takže se dafacto v autě přes noc volně válí akorát polštář .... ten snad krást nebudou... Citovat
Ticcino Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Souhlasím s výše napsanými posty. Proti krádeži a vandalismu leda pojištění. Zámky zpátečky, volantu, alarmy (gsm, negsm, obyčejné, složité, čidla, nečidla), všechno zbytečné. Pokud někdo chce, tak ti to ukradne. I kdyby to měl naložit na náklaďák jeřábem. Každá překážka je ale dobrá. Já bych doporučil bezpečnostní šrouby na kola, vypískovat nebo vyleptat okna. Případně nějaký Magicar alarm. Ty se mi líbily. Nenechávání volně ložených věcí v autě by mělo být samozřejmostí. Citovat
Hamin Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 Skla mám pískované a auto je zavedené do systému OCIS. Na předních sklech mám výstržné modré EURO OCIS samolepky uvnitř nich je pískovaný kod. Ten alarm je spíš asi na to, kdyby chtěl nějaký jouda zjistit, zda něco není v kaslíku, či se mu líbilo integrované radio, či by chtěl otočit kola v noci. Jinak samo, že kdo auto chce, tak jej získá . Spíše jde o to, že ihned bych od alarmu věděl, že mi před barákem někdo rozbil okno, či auto zvednul na hever a můžu k auto hned běžet, křičet a střílet do vzduch plynovkou či volat MP Praha apod.... Citovat
HandBrake Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Ja som kúpil 407SW iba pred 2 týždňami ale už som mal v noci nekonečný sen, že mi ho ukradli . Včera som konečne stretol suseda autoelektrikára a poprosil ho, aby mi na ňom urobil menšie zmeny. Prvé čo mi na novú káru povedal, bolo že \"toto Ti nikto neukradne\", čo ma potešilo. Aj tak mu ho dám na víkend nech sa s ním pohrá a zlepší zabezpečenie. Pravdepodobne ešte dám pieskovať kód na okná, mal som to na Felícii a myslím že to bolo užitočné. Citovat
Hamin Odesláno 13. březen 2009 Autor Odesláno 13. březen 2009 Taky mě těší to, že jsem od vícero lidí zjistil, že 407mičky se nekradou , vlastně to platí pro Peugeoty v globálu Citovat
Zipík Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 To bych tak netvrdil,že se nekradou:grrNevím jak 407 ale 406 v HDI jsou docela častým zbožím a hlavně v Praze:grrTaky jsem si říkal, že se nekradou a zato jsem se pěkně spletl:bacha [upravil dne 13.3.09 Zipík] Citovat
brade Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Driver A myslíš, že dneska někoho vzrušuje houkající auto na parkovišti? Vyberou ti ho tak jako tak. To by jsi u toho musel stát s brokovnicí 24 hodin denně. Prostě jak ti tu někdo doporučoval pořídit si pojištění proti krádeži a vandalizmu a smířit se s tím, že to jednou někdo zkusí. To je nápad! Napni dolů na sedačku nějakou brokovnici a když ty vymlátí okénko, rozstřelí mu to nohy :-) Na druhou stranu, v tomhle státě bys za to byl potrestaný ty, ne ten zločinec. A ještě by z tebe dostali hromadu peněz Citovat
Jamesz Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Myslím, že rozumná investice je pojistňáky na kola (elektrony - nejlépe originální - ty si nikdo na jiné auto nedá )), zámek zpátečky a vypískování skel. Možná i tajné tlačítko není na škodu (pokud vymění ŘJ.) A proti vandalismu garáž :oD + pojistka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.