Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přátelé, né, že bych měl s vozítkem nějaký problém, ale někdy se stává, a to převážně v nízkých otáčkách, že auto zpomalí. Vypadá to, že je to ze strany převodů, né motoru. A navíc pozoruji, když není motor v záběru, při přeřazování, tak se jemně ozve nějaké drhnutí, jakoby od převodu hnací síly, dokonce mám pocit, že by to mohlo mít něco společného s ESP (protože podobný zvuk je slyšet při jeho aktivaci). Předem moc díky za rady, podněty, či zkušenosti, co že by to mohlo být za problém.

Odesláno

Předně díky za zájem a otáčky budu sledovat, ale ty se, tuším, ani nehnou. Těžko se to popisuje, asi mě stejně nemine návštěva Peug. servisu, aby to projel někdo od fochu. Ale jemné zadrhnutí je slyšet snad při každém přeřazení - ve chvíli, kdy motor není v záběru - a někdy, v malých otáčkách, auto zpomalí, jakoby nás zezadu někdo zatáhl.

Odesláno

Jestli trochu \"nedrhnou\" brzdové destičky. Mě to dělalo teď nedávno taky. Destičky zatuhly ve třmenech. Chce je to vyndat, trochu opilovat aby byly ve třmenech pohyblivé, ale ne volné.

Odesláno

Pánové, díky za snahu, ale palivový filtr jsem měnil cca před 2.000km a brzdy to taky nebudou - to drhnutí je jen dochvilné \"zahlučení\" a jen, když motor není v záběru. Z toho, co tu píšete je zatím nejpravděpodobnější ta spojka. Smůla je, že se to špatně popisuje, a možná to ani neumím popsat. Jinak auto jezdí, jako nové...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...