Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 406vlocka

potrebujem vasu pomoc auto mi stale vypínalo motor tak som vymenil palivove cerpadlo za nove od BOSCH ale motor mi zacal znova vynechavat potrebujem radu je to 406 2.0HDI model 2000 dik

Trošku viac o tvojom probléme keby si napísal by nebolo na škodu.

Kedy ti vypínalo motor? Po naštartovaní, pri pridávaní plynu, pri jazde konštantnou rýchlosťou....

Vstreky si nepozeral?

Odesláno

normalne ked idem vacsinou ked je motor studeny ako keby prestalo tlacit naftu a vsetko sa rozsvieti motor zhasne dnes 2X na 2kilometroch potom svieti stale kontrolka cerpadla po case cca asi po 5 starte zhasne a jazdim v pohode vypina to zhruba asi kazdy 4 den

Odesláno

dik moc a teraz mam ale novy problem normalne jazdim vypnem motor a neviem nastartovat ako keby netahalo naftu ked chvilu pockam zhruba 2 minuty a zapnem kluc tak znova taha naftu a uz to ide:D

Odesláno

dik moc a teraz mam ale novy problem normalne jazdim vypnem motor a neviem nastartovat ako keby netahalo naftu ked chvilu pockam zhruba 2 minuty a zapnem kluc tak znova taha naftu a uz to ide:D

Nechci Tě zbytečně mást, ale mě takhle odcházela cívka na 106 (nebylo možné opakovaně ihned nastartovat auto, po chvíli ano). Nevím, co máš ty, jestli cívku, nebo rampu...

Odesláno
Původně zaslal: *jose_106*

Nechci Tě zbytečně mást, ale mě takhle odcházela cívka na 106 (nebylo možné opakovaně ihned nastartovat auto, po chvíli ano). Nevím, co máš ty, jestli cívku, nebo rampu...

nemá ani cívku--ani rampu...má diesel :)

Odesláno

dik za radu este sa chcem spitat kolko ma ist do 2.0HDI oleja 4 alebo 5 litrov?dik

kup si 5 litrový kanystr--do motoru vleze při výměně něco přes 4

litry--ale budeš mít i na dolívání do další výměny...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...