denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 inak keby ktosi chcel, este jedna je presne na vlas taka ista, tiez platinium cierna sw2,0hdi 2006 rok a plna vybava s rt3 navigaciou, akurat co som si vsimol neni su len park senzory, a je lacnejsia cca 360 000- 365. Neburana , servis kniha, Citovat
kajvet Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: denoo a cd wexler este nevim kde tam je, je tam len akasiskrynka JBL v kufri CD changer je právě nad tou skříňkou JBL subwoferu /v pravé boční kapse v kufru) tak to ho asi nemáš. Já jo,tak mám něco navíc... :D Citovat
AnotherOne Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: denoo inak keby ktosi chcel, este jedna je presne na vlas taka ista, tiez platinium cierna sw2,0hdi 2006 rok a plna vybava s rt3 navigaciou, akurat co som si vsimol neni su len park senzory, a je lacnejsia cca 360 000- 365. Neburana , servis kniha, ee ja kombíky nemusím. Sú vôbec sedany platinum? Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 videl som 3,0v6 407 mu , sedan, a mala este viac nez platinium, dokonca aj to spotrove nastavenie tlmicov , tlacitko vedla esp na lavo. Mne sa 407 ma sw paci, a obzvlast cierna je cool. velmi pekny voz, ale uspokojim sa aj so svojou slabunko modrou-striebornou metalizou sedanu 407 Citovat
Přema Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: denoo nie mam aj tu , praveze tuto idem predat tu platinium, ale inak omrzelo opravovat , ani nie, az na cerpadlo ktore som vymenil auto ide stale rovnako, dake male kraviny , ale inak ja som vcelku spokojny ako mi ide , co citam niektore problemy co tu maju ostatni, tak som rad prema, ako sa dostanem teda k tej ziarovke na spz , zadne plato na kufri treba dat dole, to je na cvokoch alebo ako? chcem skusit zmenu jazyka, nie novy soft , iba zmena jazyka, mam aj oriiginal cd, kua , je aj tuto riziko poskodit rt3 ? Však jsem ti to psal jak vyměnit žárovku na SPZ v prvním příspěvku Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 sak hej, ale jako lahko sa taketo veci lamu, a ako tazko sa kupuju Citovat
Přema Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: denoo sak hej, ale jako lahko sa taketo veci lamu, a ako tazko sa kupuju Když sundáš tapacir kufru zase budeš potřebovat nové čudlíky bo je při vytahování polámeš....takže jsi asi moc nevybereš....... Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 tak sa mi to podarilo predsa bez lamania vymenit tu spz osvetlenie, niecim tenkym pichnut po bokoch tej umelej krytky a pekne vypadla, pri mrazoch vraj to nejde. cd menic, no neni tam,ale priestor na neho tam je, ako keby tam nieco chybalo, a je tam aj koncovka na cd wexler (taka modra) do nicoho zapojena, tak je to priprava alebo tam ten wexler predtym vybral ktosi osvetlenie vsetkeho som uz vymenil, a dokonca aj to koleso uz nehlasi chybu maleho tlaku v pneumatike, ale to som dal az na 2,45 dako, to je dakosi vela, neviem preco. Premo, tebe pred chipom kedy zopinalo turbo? bolo citit uz pri 2000ot? Mne tuto az od 2600cca zacina a pri 3000 to je asi maximalny vykon, tam uz taha ako drak , neviem ale preco je to takto posunute, cim to moze byt? Citovat
denoo Odesláno 11. březen 2009 Autor Odesláno 11. březen 2009 a este jedna otazka, premo ty tam mas jbl a hore nad nim ma byt wexlera nemas tam , takisto aj ja, ale mam tam koncovku do wexlera, ako keby bol odpojeny odtial wexler , ty tam mas tiez pripravu na wexler , taka modra zastrcka ??? mozno ho odtial vytiahli Citovat
Zipík Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Přema má udělaný vstup ma mp3 přehrávač tak předpokládám, že ho má doma vyndaný:)Tobě ho nejspíš někdo vybral nebo ho z podobného důvodu vytáhl:autJinak mě turbo spíná už od 2000.Ten tlak je pořád málo správně by tam mělo být 2,7 tuším podívej se na štítek u dveří Citovat
Přema Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: denoo a este jedna otazka, premo ty tam mas jbl a hore nad nim ma byt wexlera nemas tam , takisto aj ja, ale mam tam koncovku do wexlera, ako keby bol odpojeny odtial wexler , ty tam mas tiez pripravu na wexler , taka modra zastrcka ??? mozno ho odtial vytiahli Taky nemám měnič ale ani koncovku nemám.... Citovat
Přema Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: denoo tak sa mi to podarilo predsa bez lamania vymenit tu spz osvetlenie, niecim tenkym pichnut po bokoch tej umelej krytky a pekne vypadla, pri mrazoch vraj to nejde. cd menic, no neni tam,ale priestor na neho tam je, ako keby tam nieco chybalo, a je tam aj koncovka na cd wexler (taka modra) do nicoho zapojena, tak je to priprava alebo tam ten wexler predtym vybral ktosi osvetlenie vsetkeho som uz vymenil, a dokonca aj to koleso uz nehlasi chybu maleho tlaku v pneumatike, ale to som dal az na 2,45 dako, to je dakosi vela, neviem preco. Premo, tebe pred chipom kedy zopinalo turbo? bolo citit uz pri 2000ot? Mne tuto az od 2600cca zacina a pri 3000 to je asi maximalny vykon, tam uz taha ako drak , neviem ale preco je to takto posunute, cim to moze byt? Ten tlak neřeš stejně by mělo být v kolech 2,6 bar...aspon já tak foukám....mrkni na štítek na sloupku u řidičových dveří Citovat
Přema Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Já ten měnič tam neměl........a jak píše Zipík mám místo něho vstup 3,5jack na MP3,mě ten měnič vůbec nechybí....stejně poslouchám nejvíc rádio...... A jestli ti turbo spíná tk pozdě tak je něco špatně.....kolem 2000 už musí tahat jak blázen, mě se probouzí kolem 1800 a táhne až do 4000 bez sebemenšího problému a chipem se tento průběh nějak nezměnil..... Citovat
pkr Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: denoo cd menic, no neni tam,ale priestor na neho tam je, ako keby tam nieco chybalo, a je tam aj koncovka na cd wexler (taka modra) do nicoho zapojena, tak je to priprava alebo tam ten wexler predtym vybral ktosi Pokud je tam velký barevný displej s navigací,tak k tomu by měl být cd měnič dodávanej automaticky,v sadě.Abys moh poslouchat cd,když máš v rádiu navi cd.Někdo ho z auti vybral. Pokud by tam neměl bejt,neměl bys tam ani ten kabel s konektorem. Citovat
Přema Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: pkr Původně zaslal: denoo cd menic, no neni tam,ale priestor na neho tam je, ako keby tam nieco chybalo, a je tam aj koncovka na cd wexler (taka modra) do nicoho zapojena, tak je to priprava alebo tam ten wexler predtym vybral ktosi Pokud je tam velký barevný displej s navigací,tak k tomu by měl být cd měnič dodávanej automaticky,v sadě.Abys moh poslouchat cd,když máš v rádiu navi cd.Někdo ho z auti vybral. Pokud by tam neměl bejt,neměl bys tam ani ten kabel s konektorem. Ju ju taky bych to tak nějak viděl......:super sji to napsal uplně přesně Citovat
denoo Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 no jo, asi ho vytiahli,ale co som pozeral da sa zohnat aj za 1500sk uz clarion cd menic, do peugeot, len to treba najprv vyskusat ci ide az potom kupit, lebo je viac typov ktore ale navonok vyzeraju stejne. Co by tam mohlo byt ked zopina turbo az u 2600ot , nic ma akosi nenapada Citovat
Přema Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Původně zaslal: denoo no jo, asi ho vytiahli,ale co som pozeral da sa zohnat aj za 1500sk uz clarion cd menic, do peugeot, len to treba najprv vyskusat ci ide az potom kupit, lebo je viac typov ktore ale navonok vyzeraju stejne. Co by tam mohlo byt ked zopina turbo az u 2600ot , nic ma akosi nenapada Váha vzduchu....????? Citovat
denoo Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 hm, vaha vzduchu, ale ako to zistim, pocitac ukaze ze je zla? Kukal som len tak vduchovy filter , vyzera celkom slusne , ajked by mohol ist novy uz, inak som si vsimol ze je na vzduchovom filtri zospodu nalepena este akasi ako keby pena alebo co to je. Nemoze to robit upchaty palivovy filter? Neviem, sak hadam turbo neni zle, sak olej nepapa,a ked je v otackach tak ide ako drak uz, ale najvyssi vykon je az kdesi okolo 3200ot. co je hodne, od 2000 do 2600 je to line docela pri vyssich prevodovych stupnoch. Maximalku som skusal 200km/h, co je teda asi v poriadku. Citovat
denoo Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 no a spotreba na dialnici som siel 120km/h stale , sem tam 150km/h , bez prestavky stale asi 500km , a spotreba bola 6,0l, tak aj spotreba je ok, volnobeh ok, startuje ok, vsetko je ako ma byt, akurat tie vyssie otacky preco potrebuje aby oprelo do sedadla. EGR ventil nemoze byt zly? Viem ze tie sa na 407 mach casto menia... Citovat
hnusoba Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Tu to vyzerá byť problém skôr v podtlakovom ovládananí turba alebo v jedo riadení. Ale na to pomôže len diagnostika. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.