SV 24 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Prestalo mi stahovat okenko spolujezdce.Tak sem rozebral tapec dveri a koukal sem,ze mam vypadle nejake tahlo (jako ocelovy drat).Nevite nekdo,jak to tam patri??? Predem diky! Citovat
SV 24 Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 jee jsi zlaty! Diky moc! Jen musim najit to ocelove lanko na tom obrazku Citovat
SV 24 Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 Dekuji dekuji!!! Jen jeste posledni ot.nevis jak je to tam udelane? To je jen zahaknute to lanko za neco? [upravil dne 9/3/09 SV 24] Citovat
AnotherOne Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Lanko chodí v tej zvislej lište a hýbe čudlíkom č. 6, ktorý je pripevnený o sklo. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 tu máš sice 406 ale taky v obraze http://www.karyam.wz.cz/okno.htm Citovat
Semuel Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Treba dávať bacha, aby si dobre natočil lanko na \"naviják\" motorčeka. ...musí dobre sadnúť a bezproblémovo sa natáčať. Treba to riadne preskúšať, čo nie je problém, keďže celý mechanizmus sa dá zmontovať mimo dverí a až po odskúšaní 100%-nej funkčnosti, namontovať späť do dverí. btw, robil som túto opravu minulé leto. Rovno som lanko pre istotu vymenil za nové. Respektíve, použil som náhradu - brzdové lanko na bike. S len nepatrnou úpravou (zbrúsením hlavičky) sadlo ako uliate. Citovat
SV 24 Odesláno 10. březen 2009 Autor Odesláno 10. březen 2009 tak sem to dnes rozebral a vyndal a nevim jak tam patrej ty lanka ocelova.Maji byt v tom plastu? Citovat
Semuel Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 V tom plastovom \"posuvníku\" okna lanko začína aj končí. Ono je to pekne vidno v tom posuvníku, ako doňho treba lanko uložiť. Stačí nato \"zblízka\" pozrieť, prípadne skúsiť lanko vložiť \"nasucho\" do posuvníka. Zapasuje len v práve v tom správnom \"rozpoložení\". Z posuvníka ide lanko v plechovej vodiacej lište, v ktorej sa posuvník pohybuje a lanko prechádza ďalej cez umelohmotné kladky do bowdenov končiacich v navijáku motorčeka. Tam ho treba v presnej dĺžke navinúť. Potrebná dĺžka lanka sa dá jemne doladiť v ústí do bowdenu, kde je nato určená umelohmotná \"prkotina\" s výstupkami (zúbkami) po oboch stranách - pekne viditeľná jej časť je v tvojom prvom obrázku úplne dole. Doladiť sa dá dĺžka lanka cez tú \"prkotinu\" ale len jemne. Presnú dĺžku musíš odsledovať cez naviják motorčeka, čo je už ťažšia úloha. ..ale ťažšia len navonok - teoreticky. Treba dať posuvník do krajnej polohy, natiahnúť potrebnú dĺžku lanka v časti navijáku prislúchajúcej dlhej časti mechanizmu, prevíjať do opačnej krajnej polohy a zafixovať. Ťažko sa to teoreticky vysvetľuje, lepšie je to chytiť do rúk, ono to pôjde samo. Sám uvidíš, kde máš čo chytiť, posunúť, atď... Citovat
marman27 Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 je rozdiel medzi stahovackou z modelu pred a po facelifte? respektive pasuje stahovacka zo stareho modelu do noveho? Citovat
crazybiker Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Ak zajtra staci, tak budem doma pofotim z 405-je to asi rovnake..... Citovat
maNkovic Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 Mám jedno náhradné v garáži tak ti to zajtra nafotím Citovat
mmartinkovic Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 len aby nebolo to lanko odtrhnuté, tak ako som to mal na starej 605. potom uz len vymena za druhy, z nejakeho vrakaca. Citovat
maNkovic Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/52/beznzvugn.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/832/img0078jd.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/52/img0075jd.jpg tak takto to mam z 605ky [upravil dne 16.1.2012 19:48 od maNkovic] Citovat
marman27 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 dakujem vam velmi pekne, hlavne tebe maNkovic moc mi to pomohlo sice mam kupenu a oddnes uz aj namontovanu novu ale nevadi, podla tej foto mozem spojazdnit aj staru, clovek nikdy nevie ci sa mu este dakedy nezide. Tu \"novu\" som zohnal za podla mna super cenu tak preto som radsej kupil hned novu nez opravoval staru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.