Sepp Odesláno 7. červen 2004 Autor Odesláno 7. červen 2004 OK - beru to jako rozumne zduvodneni - v podstate to ma realny zaklad Takze to necham vymenit i s tou pumpou - kdyz pro nic jineho tak pro jistotu Citovat
Ferry Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 jj zni to rozumne, musim dat teda Davidovi za pravdu :D pristi vymena remenu bude tez ve znameni vymeny pumpy ... Citovat
Xaverious Odesláno 13. červen 2004 Odesláno 13. červen 2004 Zdarek Kde to da vytisknout ? ..CHtel bych si to dat do 306 Ty polepy jsou good. Jen me trosku zlobi tachometr ( ukazuje furt 0) tak budu tu pristrojovku stejne vyndavat. . Uz jsem zkousel vymenit nahon a stejne to porad zlobi... Citovat
Xander Cage Odesláno 13. červen 2004 Odesláno 13. červen 2004 Nemate nekdo polepy budiku na 605? Dekuji Citovat
white Odesláno 13. červen 2004 Odesláno 13. červen 2004 Už jsem tu folii měl vyndanou dvakrát v rámci modrého podsvícení, ale ani jednou jsem to nenechal nascanovat. Nemáte nekdo naskenovanou matrici na 406? Citovat
Driver Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Kdo máte naskenovaný budíky z auta tak to dejte sem na stránky, myslím že se to každýmu kdo si chce udělat nový polepy hodí. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 takze po dlouhy dobe se vracim k tomuto tematu...jak jsem driv psal tady a urcite i v jinych tematech tak jsem si chtel udelat bile budiky...tak se i stalo a uz nejakej ten mesic jezdim s takovouhle palubkou je to cervene podsviceny bez nejakych uprav ve stylu diod a podobne...folie je cela nove udelana...kontrolky jsou pouzity s puvodni palubky...jinak na fotce uz je videt to podsviceni ale jinak jsou cislice a sedy (cerna bohuzel nebyla dost propustna)...pokud by mel nekdo zajem tak mi jeste jedna folie zbyla...a je moznost todle vyrobit i na jiny typ auta. Citovat
Marda106 Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Původně zaslal: Ludweek takze po dlouhy dobe se vracim k tomuto tematu...jak jsem driv psal tady a urcite i v jinych tematech tak jsem si chtel udelat bile budiky...tak se i stalo a uz nejakej ten mesic jezdim s takovouhle palubkou je to cervene podsviceny bez nejakych uprav ve stylu diod a podobne...folie je cela nove udelana...kontrolky jsou pouzity s puvodni palubky...jinak na fotce uz je videt to podsviceni ale jinak jsou cislice a sedy (cerna bohuzel nebyla dost propustna)...pokud by mel nekdo zajem tak mi jeste jedna folie zbyla...a je moznost todle vyrobit i na jiny typ auta. Mas to dostz dobre udelany nejak takhle jsem si to predstavoval i s tim cervenym podsvicenim taky bych mel zajem jestli by slo neco podobnyho udelat na 106tku. dik moc Citovat
Guest Ludweek Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 ja myslim ze slo...z tve strany je potreba jenom rozdelat budiky a naskenovat ... jeste bych rad promyslel nejakou strategii pac delat tyhle veci jednotlive je financne dost narocny a nevyplati se to...pokud bude mozna nejaka dohoda s klubem (nabidka/poptavka=e-shop) a bude vic zajemcu tak cena za kus by mohla byt vic nez prijemna Citovat
lipnicak Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 moznost je nalepit potisknutou folii na elektroluminiscecni folii ve velikosti cele pristrojovky.Da se sehnat v barve i bile nebo modre.Menic vyjde tak na 300,- vyhoda ty folie je ta,ze se da strihat,takze muze mit kazdej budik jinou barvu. Pro jednoduchost by se dala cela pristrojovka vytisknout na folii a dat pod to barevny zarovicky Citovat
Ferry Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 jak by asi vypadaly tyhle budiky s chromovym rameckem a v bile barve ? k te elektroluminiscencni folii, nekde jsem cetl, ze je lepsi ji nestrihat, pac po case se do ni prave tim strihem dostane z boku vzduch a prestava svitit ( pokud zustane originalni tvar, je utesnena ) Zajimaly by me ceny tech folii za cm2 taky jsem je onehda shanel, ale nejak ne moc uspesne Citovat
Guest Ludweek Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Původně zaslal: lipnicak moznost je nalepit potisknutou folii na elektroluminiscecni folii ve velikosti cele pristrojovky.Da se sehnat v barve i bile nebo modre.Menic vyjde tak na 300,- vyhoda ty folie je ta,ze se da strihat,takze muze mit kazdej budik jinou barvu. Pro jednoduchost by se dala cela pristrojovka vytisknout na folii a dat pod to barevny zarovicky nejakou technologii vyroby mam vymyslenou...kde jsi byl chlape kdyz jsme to zkouseli a vsemozne kombinovali?? nebo snad navrhujes ze to udelas levneji a klidne individualne?? kdyz tam uvadis cenu folie?? to je urcite vyborna zprava pro vsechny Citovat
Guest Ludweek Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 2 Ferry: vypadalo by to libove jdes do toho??? Citovat
Ladis Odesláno 7. listopad 2005 Odesláno 7. listopad 2005 Můžu poprosit autory těch \"vypečenejch\" polepů o příspěvek, zda by bylo možné si u nich vyžádat podklady v elekronické podobě? Acad by byl paráda. Potřebuju si udělat nový skalibrovaný polep na 205 tachometru a otáčkoměru. Sám bych si to dle vzoru navrhl a pak bych přeposlal a domluvily by jsme se jak dál. Jestli je to možné .. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. listopad 2005 Odesláno 8. listopad 2005 pokud myslis ty moje tak to neni polep je to plnohodnotna nahrada za originalni plastovou desticku budiku v elektronicky podobe muzu klidanko slouzit ale ne acad...ponevadz plotry kteryma disponuje firma ***** pouzivaji corel tak \"jedine\" v podobe *.cmx ale nachapu jak ti muze slouzit palubka z 306 na zkalibrovani 205 ...takze pokud to vubec nepatrilo me tak se omlouvam za Citovat
Ladis Odesláno 8. listopad 2005 Odesláno 8. listopad 2005 Já netušil, že je to plná náhrada .... Mám budíky z 205 GTI a otáčkoměr na diesel. Rozsahem se liší a tak si chci udělat patřičný kus průsvitného podkladu pod rafiku otáčkoměru a rychloměru. Návrh bych sepokusil zhotovit sám (zřejmně Acad) a pak převod co formátu co bude potřeba. Ostatní budíky budiž inspirací a vodítkem i z jinačích modelů. Ludweek : Šlo by to u tebe pak dosta na nějaké to \"medium\" Pokud už máš nějaké hotové návrhy, rád skouknu. Email: vladimirkubicek@seznam.cz Citovat
Proky Odesláno 13. listopad 2005 Odesláno 13. listopad 2005 Ludweek: ty jsi kupoval novou přístrojovku nebo jsi to jen vyndal a přehodil? Kolik by stála ta folie co jsi psal že ji máš navíc jestli ji tedy ještě máš?? Citovat
Proky Odesláno 13. listopad 2005 Odesláno 13. listopad 2005 Původně zaslal: kveton hele, da se nekde sehnat samotny chromovy okraje na ty budiky? Ty kroužky jsem viděl na http://www.autodoplnky.cz/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.