Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

OK - beru to jako rozumne zduvodneni - v podstate to ma realny zaklad :) Takze to necham vymenit i s tou pumpou - kdyz pro nic jineho tak pro jistotu :D

Odesláno

jj zni to rozumne, musim dat teda Davidovi za pravdu :D :D pristi vymena remenu bude tez ve znameni vymeny pumpy ...

Odesláno

Zdarek

Kde to da vytisknout ? ..CHtel bych si to dat do 306 :) Ty polepy jsou good. Jen me trosku zlobi tachometr ( ukazuje furt 0) tak budu tu pristrojovku stejne vyndavat. . Uz jsem zkousel vymenit nahon a stejne to porad zlobi...

Odesláno

Už jsem tu folii měl vyndanou dvakrát v rámci modrého podsvícení, ale ani jednou jsem to nenechal nascanovat. Nemáte nekdo naskenovanou matrici na 406?

• O 1 rok později...
Odesláno

takze po dlouhy dobe se vracim k tomuto tematu...jak jsem driv psal tady a urcite i v jinych tematech tak jsem si chtel udelat bile budiky...tak se i stalo a uz nejakej ten mesic jezdim s takovouhle palubkou

1093_6.jpg

je to cervene podsviceny bez nejakych uprav ve stylu diod a podobne...folie je cela nove udelana...kontrolky jsou pouzity s puvodni palubky...jinak na fotce uz je videt to podsviceni ale jinak jsou cislice a sedy (cerna bohuzel nebyla dost propustna)...pokud by mel nekdo zajem tak mi jeste jedna folie zbyla...a je moznost todle vyrobit i na jiny typ auta.

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

takze po dlouhy dobe se vracim k tomuto tematu...jak jsem driv psal tady a urcite i v jinych tematech tak jsem si chtel udelat bile budiky...tak se i stalo a uz nejakej ten mesic jezdim s takovouhle palubkou

1093_6.jpg

je to cervene podsviceny bez nejakych uprav ve stylu diod a podobne...folie je cela nove udelana...kontrolky jsou pouzity s puvodni palubky...jinak na fotce uz je videt to podsviceni ale jinak jsou cislice a sedy (cerna bohuzel nebyla dost propustna)...pokud by mel nekdo zajem tak mi jeste jedna folie zbyla...a je moznost todle vyrobit i na jiny typ auta.

Mas to dostz dobre udelany nejak takhle jsem si to predstavoval i s tim cervenym podsvicenim taky bych mel zajem jestli by slo neco podobnyho udelat na 106tku. dik moc

Odesláno

ja myslim ze slo...z tve strany je potreba jenom rozdelat budiky a naskenovat ... jeste bych rad promyslel nejakou strategii pac delat tyhle veci jednotlive je financne dost narocny a nevyplati se to...pokud bude mozna nejaka dohoda s klubem (nabidka/poptavka=e-shop) a bude vic zajemcu tak cena za kus by mohla byt vic nez prijemna :)

Odesláno

moznost je nalepit potisknutou folii na elektroluminiscecni folii ve velikosti cele pristrojovky.Da se sehnat v barve i bile nebo modre.Menic vyjde tak na 300,- vyhoda ty folie je ta,ze se da strihat,takze muze mit kazdej budik jinou barvu. Pro jednoduchost by se dala cela pristrojovka vytisknout na folii a dat pod to barevny zarovicky

Odesláno

jak by asi vypadaly tyhle budiky s chromovym rameckem a v bile barve ;) ?

budiky2.jpg

k te elektroluminiscencni folii, nekde jsem cetl, ze je lepsi ji nestrihat, pac po case se do ni prave tim strihem dostane z boku vzduch a prestava svitit ( pokud zustane originalni tvar, je utesnena ) Zajimaly by me ceny tech folii za cm2 :D taky jsem je onehda shanel, ale nejak ne moc uspesne

Odesláno
Původně zaslal: lipnicak

moznost je nalepit potisknutou folii na elektroluminiscecni folii ve velikosti cele pristrojovky.Da se sehnat v barve i bile nebo modre.Menic vyjde tak na 300,- vyhoda ty folie je ta,ze se da strihat,takze muze mit kazdej budik jinou barvu. Pro jednoduchost by se dala cela pristrojovka vytisknout na folii a dat pod to barevny zarovicky

nejakou technologii vyroby mam vymyslenou...kde jsi byl chlape kdyz jsme to zkouseli a vsemozne kombinovali??:roll nebo snad navrhujes ze to udelas levneji a klidne individualne?? kdyz tam uvadis cenu folie?? to je urcite vyborna zprava pro vsechny :o:papa

Odesláno

Můžu poprosit autory těch \"vypečenejch\" polepů o příspěvek, zda by bylo možné si u nich vyžádat podklady v elekronické podobě? Acad by byl paráda.

Potřebuju si udělat nový skalibrovaný polep na 205 tachometru a otáčkoměru.

Sám bych si to dle vzoru navrhl a pak bych přeposlal a domluvily by jsme se jak dál. Jestli je to možné ..

Odesláno

pokud myslis ty moje tak to neni polep :grrje to plnohodnotna nahrada za originalni plastovou desticku budiku :P

v elektronicky podobe muzu klidanko slouzit ale ne acad...ponevadz plotry kteryma disponuje firma ***** pouzivaji corel tak \"jedine\" v podobe *.cmx :D

ale nachapu jak ti muze slouzit palubka z 306 na zkalibrovani 205 ...takze pokud to vubec nepatrilo me tak se omlouvam za :xvul:papa

Odesláno

Já netušil, že je to plná náhrada ....

Mám budíky z 205 GTI a otáčkoměr na diesel. Rozsahem se liší a tak si chci udělat patřičný kus průsvitného podkladu pod rafiku otáčkoměru a rychloměru.

Návrh bych sepokusil zhotovit sám (zřejmně Acad) a pak převod co formátu co bude potřeba.

Ostatní budíky budiž inspirací a vodítkem i z jinačích modelů.

Ludweek : Šlo by to u tebe pak dosta na nějaké to \"medium\" ;)

Pokud už máš nějaké hotové návrhy, rád skouknu. Email: vladimirkubicek@seznam.cz

Odesláno

Ludweek: ty jsi kupoval novou přístrojovku nebo jsi to jen vyndal a přehodil? Kolik by stála ta folie co jsi psal že ji máš navíc jestli ji tedy ještě máš??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...