Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pežoťáci chci se zeptat proč se zde nevyskytují na prodej žádné 307-mičky v SW variantě a dieslu? Projíždím inzeráty na netu je jich dost , ale nejraději bych nějakou vymazlenou z Clubu. Pokud by někdo věděl o nějaké solidní v 2,0 ještě lépe 1,6HDI 80kW zkuste napsat budu rád .Děkuji...

Odesláno

:xvulHele člověče, tahle otázka spíš patří do pokecu. Tady na to moc lidí nenarazí. Taky trochu změň název příspěvku. Já jinak odpověď nevím . . . .

[upravil dne 8/3/09 Honza z Nera]

Odesláno

Já bych odpověď věděl. Peugeot 307 SW v naftě je asi nejporuchovější auto, jaký kdy Peugeot vyrobil. Dost lidí na to auto jen a pouze nadává. Stačí se zeptat Minimaxy. :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Já bych odpověď věděl. Peugeot 307 SW v naftě je asi nejporuchovější auto, jaký kdy Peugeot vyrobil. Dost lidí na to auto jen a pouze nadává. Stačí se zeptat Minimaxy. :D:aut

Nesúhlasím s Tebou. SW-čko mám už dva roky a zatiaľ (klop, klop) bez problémov až na horšie ranné štarty pri teplotách okolo -5 a viac.

Podľa mňa je to pohodlné a priestranné rodinné auto

Odesláno

To je a není pravda, modely po faceliftu už jsou OK.

Odesláno

Tož synku, to jsme 2, co takové auto sháníme, nedávno byl v AAA, ale tam prý je to nebezpečné. Ty to máš alespoň kousek do Ostravy, tam již nějaký výběr bude.

Odesláno

moc toho nenajezdím v globále by mi stačila i krátká verze ale sw je prostě bomba ta střecha a tak. Pokud bych chtěl mít jistotu tak jdu do golfa či oktavky . Ale podle mě auto se kupuje srdcem a ani tak moc ne rozumem.

Odesláno

je zajímavý, že ikdyž na to údajně každej nadává, tak ten kdo to na foru má, tak se to nesnaží prodat:roll

já jsem teda spokojenej majitel modelu před faceliftem;)

jinak je to relativně mladé auto a takových tady v inzerci obecně moc není..přeci jen tady každej nabízí spíše postarší kousky, že..

Odesláno

Zadní sedačky se mohou posunout ze základní polohy dopředu, cca o 7cm a k tomu se dá sklopit opěradlo dozadu. To posunutí sedaček je podle mě nanic, akorát se tím zmenší prostor na nohy. Je to výhoda spíš pro dítě, když si chce schrupnout.

Jinak já mám 1.6 HDI 80 kW, najeto 200 tisíc a absolutně bez problémový motor i celé auto. Jo, a mám rok 2004. Začínám se pomalu ohlížet po něčem novějším, i když jsem moooc spokojený.

Guest foto1977
Odesláno

mxmen: to kombi se u 307 nazývá Break. SW má oproti Break pouze výkonnější verze motorů

(např. 1,6HDI se do SW dává jen 80kW kdežto do Break i 66kW).

A hlavně SW má prosklenou střechu! Pak taky má vyndavací zadní sedadla a jsou všechny jednotlivá

a taky může mát v kufru ještě dvě sedadla navíc. No jěště tam asi budou nějaké rozdíly,

ale tyhle by měli být nejpodstatnější.

Guest minimaxa
Odesláno

NIKDY, OPAKUJI \"NIKDY\" VÍCE :blicismajlik

Odesláno

Taky se pridavam do klubu nikdy vice...

Ve firme sme mali 3 sluzobne 307 SW 1.6 16V benzin, a jednu mal majitel v plne nalozi 2.0 HDI ...

Ma 307 ma byla rekordna, za 3 roky, ano podotykam 3 roky, bola 33 krat v servise na zarucni opravu... :blicismajlik

Po skonceni zaruky nam dal peugeot protekcne novou servisny knizku kde napsal 2 poruchy, aby byli tito auta vubec prodejne... Zazitku s pugem teto tridy mam vela. Ostatne 307 sa drzeli jedna pod 20, a jedna tesne nad 20 porcuch pocas zarucni doby ...

Toz boli to modeli 2002 - 2003 a ja sem s nima jezdil az po zaruke, jedine s vedouciho 2.0 HDI sem chodil na zarucne, lebo mal novsiu, ale tiez pred faceliftom... Ked som pozeral tie servisky, tak na zaplakanie.

Nevim ci model po facelifte je uz lepsi, samo vsetci pisou ze je, ale model pred faceliftem byl hruza. To se ovsem netyka pohodli, velmi prostorny kufr, dobre svezeni, vynikajuce odhlucnenie, velmi dobry posed, lahke radenie, dobry vyhlad. Nevim, mne se v tom aute velmi dobre vezlo, napric tomu sme mali celkom velkou spotrebu ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...