georgegg Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 no tak sem myslel že o víkendu přezuju, večer bylo všude hezky zeleno a ráno když vstanu tak tam leželo nejmín 5cm sněhu:blicismajlik Citovat
hudy Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 jj stejne i u nas.A pres den se pak stridaly kroupy s destem.jeste tak 2 ci 3 tydny vydrzet Citovat
Otan Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: Ticcino Já to nechám někdy po Velikonocích. Hlavně až bude hezky a před garáží sucho. Mimochodem, o mazání závitů šroubů se tu už hovořilo. Já je alespoň stříkám WDčkem, případně i trochu vazelíny přidám, ale jak to děláte s dosedacími plochami - tam kam dosedají plochy elektronů? Obyčejně to bývá dost orezlé. Vím, že v servisech mají na vrtačce nasazený kulatý ocelový kartáč a tím to odrbou, ale já to nemám, tak to beru aspoň trošku šmirglem. Co vy? Máš správné fáro, takové právě sháním, jsi:papa spokojen? Citovat
Medvěd Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Taky přezuju kolem velikonoc - důležité je, v jakém stavu mám letní gumy, pokud budou sjetý, možná i dolítám zimáky a koupím nové až před sezonou. [upravil dne 11/3/2009 Medvěd] Citovat
lucascz Odesláno 12. březen 2009 Autor Odesláno 12. březen 2009 zimáky mam už konečne umyte a zazimované... ale než sem je vynosil do uložneho kumbalu a snesl leťaky, přijemná posilovna. Vážil sem zimáky a jedno kolečko krásných 17kg zlatej maluch:D Citovat
vlacir1 Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Já přehazuju kola +- o velikonocích a na dušičky. Citovat
virnik Odesláno 10. duben 2009 Odesláno 10. duben 2009 že kedy prezut ked v zrkadle ti to vzadu iskrí:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.