lucascz Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Tak co, už mate přezuto? koukal sem, ze zima je paa paaa:papa a zimaky sou ted pri jizde uz pekne hlucne,takže bych rekl, ze se sjizdi vic... ja bych teda uz prezul.....nebo myslite ze denní teplota 7stupnu je jeste malo? Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Ty kokso tak to je teda ťažká otázka. Niektorí behajú aj celý rok na zimných. Nad 7°C môžeš prezuť. Citovat
georgegg Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 nevim jestli je zima pryč u vás, ale u nás včera odpoledne a večer padalo:blicismajlik Citovat
kokylaka Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Přezouvám taky v dubnu,u nás padá i na konci března. Citovat
Icemodel Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Kde to všichni bydlíte, že u vás ještě padá .... já také přezuju jako každý rok v dubnu, je to jistější ččeessstttt Citovat
Milhaus_01 Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Taky to nachám až na konec března nebo začátek dubna... Citovat
Bohunka Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 No já bych tedy ještě počkala. Zima se ještě ozve. taky bych byla pro duben. Vloni jsem se nechala zlákat pěkným počasím a unáhlila jsem se. Letos si raději počkám. Citovat
lamancha Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Přezuto, ale spíše z nouze :-( jak jsem to ťukl o obrubník, tak mám disk v háji, takže jsem šel do letních. Citovat
MartinR Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Rozum a hlava mi radí počkat na konec března jako každý rok, ale počasí a srdce by už příští víkend přezulo Citovat
lucascz Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 tak to chumeleni asi jak kde..... tady u nas neni uz ani snih nic, dle predpovedi sem na to dneska odpolko vlitnul a uz to zas konecne lita;) a hlavne s litakama oproti plechacum to zas je jako uplne novy auti Citovat
robozv Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 sneh nesneh myslim ze je este cas na prezuvanie mozno zaciatkom aprila Citovat
Guest foto1977 Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Ahoj tak já jedu za týden do alp takže přezuji až pak. Jinak tady v praze už by se dalo jezdit na letních. No já navíc ještě nemám vybraný nový letňáky, ale už se těším až to obuju!!! Citovat
virnik Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 ažbude teplo ked aspon tyžden bude priemerna teplota nad 7 stupnov celzia takže ja si este počkam gumy su lacnejšie než auto:) Citovat
hudy Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 ja se chystam zacatkem dubna,jako vzdy. Ted to bude zrejme pred cestou do Lipska,at uz zimaky netrapim. Citovat
Ticcino Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Já to nechám někdy po Velikonocích. Hlavně až bude hezky a před garáží sucho. Mimochodem, o mazání závitů šroubů se tu už hovořilo. Já je alespoň stříkám WDčkem, případně i trochu vazelíny přidám, ale jak to děláte s dosedacími plochami - tam kam dosedají plochy elektronů? Obyčejně to bývá dost orezlé. Vím, že v servisech mají na vrtačce nasazený kulatý ocelový kartáč a tím to odrbou, ale já to nemám, tak to beru aspoň trošku šmirglem. Co vy? Citovat
georgegg Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 lehce to beru ocelákem a pak celou plochu natřu vazelínou Citovat
MartinR Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: Ticcino Já to nechám někdy po Velikonocích. Hlavně až bude hezky a před garáží sucho. Mimochodem, o mazání závitů šroubů se tu už hovořilo. Já je alespoň stříkám WDčkem, případně i trochu vazelíny přidám, ale jak to děláte s dosedacími plochami - tam kam dosedají plochy elektronů? Obyčejně to bývá dost orezlé. Vím, že v servisech mají na vrtačce nasazený kulatý ocelový kartáč a tím to odrbou, ale já to nemám, tak to beru aspoň trošku šmirglem. Co vy? Vazelínou bych to moc nepřeháněl, protože až někde budeš hodně brzdit, tak se ti to zahřeje i s vazelínkou, steče na kotouče.No a pak už budeš jen hledat na jeké pole to stočit. Co mohu doporučit jak na šrouby, tak na dosedací plochu je Cu vazelína nebo alespoň sprej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.