Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak co, už mate přezuto? koukal sem, ze zima je paa paaa:papa a zimaky sou ted pri jizde uz pekne hlucne,takže bych rekl, ze se sjizdi vic... ja bych teda uz prezul.....nebo myslite ze denní teplota 7stupnu je jeste malo?

Odesláno

No já bych tedy ještě počkala. Zima se ještě ozve. taky bych byla pro duben. Vloni jsem se nechala zlákat pěkným počasím a unáhlila jsem se. Letos si raději počkám.:bojim

Odesláno

tak to chumeleni asi jak kde..... tady u nas neni uz ani snih nic, dle predpovedi sem na to dneska odpolko vlitnul a uz to zas konecne lita;) a hlavne s litakama oproti plechacum to zas je jako uplne novy auti

Guest foto1977
Odesláno

Ahoj tak já jedu za týden do alp takže přezuji až pak.

Jinak tady v praze už by se dalo jezdit na letních.

No já navíc ještě nemám vybraný nový letňáky, ale už se těším až

to obuju!!!

Odesláno

Já to nechám někdy po Velikonocích. Hlavně až bude hezky a před garáží sucho.

Mimochodem, o mazání závitů šroubů se tu už hovořilo. Já je alespoň stříkám WDčkem, případně i trochu vazelíny přidám, ale jak to děláte s dosedacími plochami - tam kam dosedají plochy elektronů? Obyčejně to bývá dost orezlé. Vím, že v servisech mají na vrtačce nasazený kulatý ocelový kartáč a tím to odrbou, ale já to nemám, tak to beru aspoň trošku šmirglem. Co vy?

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Já to nechám někdy po Velikonocích. Hlavně až bude hezky a před garáží sucho.

Mimochodem, o mazání závitů šroubů se tu už hovořilo. Já je alespoň stříkám WDčkem, případně i trochu vazelíny přidám, ale jak to děláte s dosedacími plochami - tam kam dosedají plochy elektronů? Obyčejně to bývá dost orezlé. Vím, že v servisech mají na vrtačce nasazený kulatý ocelový kartáč a tím to odrbou, ale já to nemám, tak to beru aspoň trošku šmirglem. Co vy?

Vazelínou bych to moc nepřeháněl, protože až někde budeš hodně brzdit, tak se ti to zahřeje i s vazelínkou, steče na kotouče.No a pak už budeš jen hledat na jeké pole to stočit.

Co mohu doporučit jak na šrouby, tak na dosedací plochu je Cu vazelína nebo alespoň sprej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...