Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Několik dotazů k "Prigl" srazům  

1. 1. Několik dotazů k "Prigl" srazům

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak by mě zajímalo, jestli by pravidelní účastníci srazu měli zájem o nějaký program. Auta vesměs známe (a než se všichni sjedou, je dost času vše důkladně prohlédnout). Předpokládám, že už toho 10.6. bude teplo a dlouho světlo, tak proč hned zalézt do hospody. Pokud má někdo nějaké nápady, či představy, sem s tím. S organizací v rámci svých možností rád pomůžu. Napadl mě třeba pro začátek nějaký malý slalom nebo jen zaparkovat na značce a třeba se přitom projet i v jiných autech. Navrhujte. :papa

Odesláno

Ja bych spis byl pro to aby kazdy prinesl nejaky napad(y) na usporadani velkeho letniho srazu.

A rozdelil je do kategorii

1) co chci a muzu zaridit (misto, doporovodny program ...)

2) co chci a NEmuzu zaridit

3) Muzu sehnat nejake sponzory? (o penize jde vzdy v prvni rade)

4) Chceme aby se o klubu vic vedelo? (noviny, TV ... - mam kontakt i kdyz nepatri mezi spolehlive) - ale tohle by se samozrejme muselo konzultovat s predstavenstvem klubu. Mozna by to prineslo vice penez a v lepsim pripade by se vstup snizil na 0,-

variantu \"co nechci\" nepotrebujeme :)

Protoze pocitejte s tim ze cim uz bude hezci pocasi tak bude to parkoviste plnejsi a lidi mnohem vic takze bych moc nepocital s tim ze bysme tam mohli \"saskovat\" :D

Na slalom bysme se mohli eventuelne presunout kolem prehrady kousek dal u myslim kozi horky je takove dlouhatanske parkoviste a tam vetsinou nikdo nestoji. Ale to jenom kdybyste moc chteli :)

Odesláno

Jo asi máš pravdu. Akce na minisrazech asi nebudou to pravé (už jen kvůli prostoru a taky je celkem málo času). Každopádně bych ale rád zůstal dýl venku (pokud teda bude pěkné počasí). Souhlasím s tím, přinést nápady na léto.

Odesláno

Pánové, za pražskou sekci mě zajímá, jak pokračuje příprava tohoto:

Tak Vás opět zdraví jeden z účastníku srazu v Brně na přehradě. Jak jsem již _nadhodil\" při tomto srazu, měl bych docela zajímavý místo. Je to Šebetov, který se nachází 45 km severně od Brna, 100 km jihovýchodně od Hradce Králové a 45 km západně od Olomouce. Je tam velmi hezká příroda. Koupaliště (v noci se světlem pod hladinou) a s občerstvením, kde se pravidelně každý víkend \"rožní\". Ceny jsou lidové a stačí jen zavolat týden dopředu, aby věděli kolik lidí cca přijede navíc a zavírací doba se řídí počtem hostů. Ubytování je možné přímo pod občerstvením na louce pod stanem, pod širákem a nebo třeba v autě. Za postavení stanu ani auta se neplatí vůbec nic. Přímo na cestě je možné postavit cca 20 aut, ale není problém zajistit parkování i pod tím koupalištěm, kde se vejde více aut, což je cca 200 metrů. Bližší informace o tomto místě je možné získat na internetu - www.sebetov.cz, fotky jsou k dispozici rovněž :http://www.sebetov.cz/Air/12.jpg nebo http://www.sebetov.cz/Air/11.jpg. Myslím si, že by to nebylo špatné místo pro takový menší neformální sraz. Bohužel v blízkosti není žádné letiště či místo, kde by se dala vyzkoušet síla a rychlost našich vozů. Určitě by se dala udělat nějaká ta orientační soutěž, ale já osobně nemám s ničím takovým zkušenosti, i když znám široké okolí tohoto místa.

Tak co pánové a dámy. Domluvíme se na nějakém termínu?

Plzeň byla pro spoustu z Vás daleko, já rád poznávám nová místa v naší malé zemi, tak zkuste něco vymyslet. Určitě přijedu, bude - li to v mých možnostech.

Odesláno

minisrazy mi vpodstatě vyhovují,možná bych je jen obohatil o nějakou tu projížďku v cizích vozech, možná ten slalomek.

ale asi by to chtělo jiné místo (kozí horka) na proglu bude asi plno lidí.

jinak témat pro srazové pokecy je dost (viz výfuk, teploměr... v sekci servis)

jinak něco velkého bych plánoval až na léto na celý víkend

Odesláno

Tak na tom srazíku blízko Boskovic se pracuje. Je to zatím jenom plán vč. data konání. Ale teďka o víkendu jsem si opět potvrdil, že by to neměl být žádný problém a že dokonce nedaleko tohoto místa je i letiště, i když jenom travnaté. Ale i přes to by se mohlo něco uspořádat. Já si představuju něco koncem srpna a nebo v září.

Odesláno

Zdravim,

snad se taky dostavim na prigl tentokrat. To tam budu jedinej s 605kou?

K tem dalsim srazum - ten 45km od Brna se me libi... bych to spojil s malou dovolenou.

Pokud by byl nejakej SuperSraz Peugeot, navrhuju neutralni misto jako je Humpolec apod. Sice to tam moc neznam ale je to takovej kompromis pro pezotaky z 1A0 a 1B0... a vysocina je pekna. Pro podobne lvy z 1T0 a 1M0 klidne pockam v Brne a pak pojedem spolecne...

Jen takovy napady...

Odesláno

Fusion: zatím tam byl se 605kou vždycky VP605, ale vypadá to, že bude tentokráte chybět. No alespoň bude mít zastoupení - teda co se týče auta.

[Editován dne 1/6/04 Trundik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...