Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pred dvomi mesiacmi som bol na STK a zistili mi ze mi zle brzdi prave zadne koleso na rucnej brzde. Neprikladal som tomu velku vahu, sak cez zimu na smyky postacovalo :) ale co cert nechcel, vcera pri vymene kolesa som zistil, ze moje milovane koleso brzdi - ale permanentne. Pravdepodobne lanovody ostaly seknute. Budem ich musiet vymenit. Nemate niekto fotecky jak to vyzera pod autom stymi lankami?...

A ked som pozeral katalogy na internete tak je ich tam nejak vela...vie niekto pomoct ktore lanko?

Dakujem

[upravil dne 5.3.09 Miro369]

Odesláno

no já osobně bych nejdřiv rozdělal brzdy a kouknul jak vypadaj.pak bych teprv řešil lanko.protože lanko bývá většinou přez kladku nebo něco podobného,takže by brzdná síla měla být na obě kola rozložená stejně

Odesláno
Původně zaslal: Miro369

Pred dvomi mesiacmi som bol na STK a zistili mi ze mi zle brzdi prave zadne koleso na rucnej brzde. Neprikladal som tomu velku vahu, sak cez zimu na smyky postacovalo :) ale co cert nechcel, vcera pri vymene kolesa som zistil, ze moje milovane koleso brzdi - ale permanentne. Pravdepodobne lanovody ostaly seknute. Budem ich musiet vymenit. Nemate niekto fotecky jak to vyzera pod autom stymi lankami?...

A ked som pozeral katalogy na internete tak je ich tam nejak vela...vie niekto pomoct ktore lanko?

Dakujem

Mali by sa meniť na oboch stranách naraz. Celkom sú tam tri lanká, centrálne, pravé a ľavé. Centrálne meniť nemusíš, ak je funkčné ale tie kolesové je lepšie obe. N obrázku je starší model.

[upravil dne 5/3/09 pastorek]

post-0-14109605097373_thumb.jpg

Odesláno

Vcera som to koleso rozobral...bolo to (a je )..zahrdzavene lanko na prave koleso-bolo na jednom mieste prelomene a ked som sa ho snazil rozhybat, tiekla po premazani z meho hrdza. Dnes som objednal nove, takze niekedy cez vikend vymenim lanka a aj oblozenie...(to tiez nevypadalo najlepsie...kedze brzdilo dlhu dobu)...

Inak dakujem za obrazok...pomohol

[upravil dne 6.3.09 Miro369]

Odesláno
Původně zaslal: Peta

V úterý mi měnili oba lanovody. 400,-- za jeden :(

dost draho...mna stali 8€pravy - 12€lavy + 32€oblozenie

inak uz to mam vymenene a slape to jak hodinky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...