Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Omlouvám se za pozdní odpověď, byl jsem na dovolené a až teď jsem objevil toto vlákno.

Jedná se o vadné čidlo diferenciálního tlaku. U mého auta je umístěno (připevněno) někde u posilovače brzd, vedou k němu dvě hadičky a jeden konektor. Čidlo měří rozdíl tlaků před a za FAPem. Je to polovodičová destička, která se často kazí (já už mám třetí, za 320 000 km - a při poslední výměně i to nové origo čidlo po vybalení z obalu dávalo nesprávný signál).

Cena asi 2400 Kč. Některé servisy (jako například můj oblíbený) mají to čidlo skladem, takže není problém ověřit, zda je to tím.

[upravil dne 14.3.2009 P607Olda]

• O 2 týdny později...
  • O 5 let později...
Odesláno

Zdravim, viete mi prosim napisat, ci ten snimac dif. tlaku najdem? 2.0 79kW r.v. 2005 RHT. Niekto tu pisal, ze pri posilnovaci brzd, ale videl som na mojom aj pri FAP. Diky

Odesláno
Zdravim, viete mi prosim napisat, ci ten snimac dif. tlaku najdem? 2.0 79kW r.v. 2005 RHT. Niekto tu pisal, ze pri posilnovaci brzd, ale videl som na mojom aj pri FAP. Diky

Mám to samé auto co ty a když se koukneš zespoda tak z FAPu vylejzají dvě trubičky, z nich dvě hadičky a ty se kousek vedle vlejzají do toho snímače. Prostě koukni a uvidíš. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...